hero

ארצות הברית

המסחר בארה”ב יפתח אחר הצהריים והחוזים על המדדים המרכזיים מצביעים על פתיחה חיובית בשיעור של עד 0.11%. אתמול וול-סטריט ננעלה במגמה מעורבת: הדאו-ג’ונס (38,883) ירד קלות ב-0.02%, ה-S&P500 (5,209) עלה ב-0.14% והנאסד”ק (16,306) התחזק ב-0.32%. מדד הפחד (VIX, 14.98) נחלש ב-1.38%. היום יפורסם מדד המחירים לצרכן בארה”ב.

חברות הקריפטו עברו אמש לירידות; קוינבייס ירדה ב-5.5% ומיקרוסטרטג’י איבדה 4.8%. מודרנה זינקה ביותר מ-6% לאחר שחיסון כנגד סרטן שהיא מפתחת יחד עם חברת מרק הציג תוצאות מבטיחות בשלבי ניסוי מוקדמים. יצרנית המטוסים בואינג הפחיתה כמעט 2% לאחר שדווח בעיתונות כי הרגולטור בוחן טענות שעלו לגבי פגמים בסדרת דגמי 787 של החברה. יצרנית התרופות פייזר התחזקה ב-0.75% על רקע תוצאות מבטיחות בפיתוח חיסון כנגד וירוס נשימתי במבוגרים. יצרנית האופנה אמריקן איגל זכתה להמלצת קנייה מצד האנליסטים של ג’יי.פי. מורגן ומניית החברה קפצה ב-4.4%.

אסיה

הבורסות במזרח הרחוק נסחרות בשעה זו במגמה מעורבת. בורסת שנחאי (3,038) יורדת ב-0.34%, הבורסה בהונג קונג (17,144) עולה ב-1.88% ומדד סנסקס ההודי (74,942) מתחזק ב-0.35%. מדד הניקיי ביפן (39,610) נחלש ב-0.41%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (20,802) עולה קלות ב-0.03% והבורסה באוסטרליה (7,846) נסחרת הבוקר בעלייה של 0.29%.

אירופה

השווקים באירופה יחדשו את המסחר הבוקר לאחר נעילה שלילית אמש. מדד הפוטסי (7,934) הבריטי ירד ב-0.11%, הקאק (8,049) הצרפתי נחלש ב-0.86%, הדאקס (18,076) הגרמני איבד 1.32% והבורסה בשוויץ (11,506) ננעלה בירידה של 0.36%.

ישראל

הבורסה בת”א ננעלה אתמול בירידות שערים והפכה את המגמה של הימים האחרונים. מדד ת”א-35 (1,979) ירד ב-1.05%, מדד ת”א-125 (2,004) נחלש ב-1.04% ומדד הבנקים (3,729) איבד 1.72%. מדד הגלובל-בלוטק (431) הפחית 0.4% ומדד ת”א נדל”ן (956) ננעל בירידה של 1.34%. 

טבע ירדה ביותר מ-3% והובילה את הירידות מבין המניות הפעילות. מניות הבנקים בלטו גם הן בירידות עם מזרחי טפחות שהפחיתה 2.17%, פועלים שנחלשה ב-1.64% ולאומי שירדה ב-1.52%. במדד ת”א 125 בלטו בעליות מג’יק שזינקה ב-5.64%, נקסט ויז’ן שטיפסה ב-3.84% על רקע קבלת הזמנה בהיקף של כמעט 20 מיליון דולר והכשרת היישוב שהוסיפה 3.57%. לעומת זאת, בלטו בירידות במדד מניות זפירוס שהשילה 4.07%, אזורים שירדה ב-3.72% ומגה אור שנחלשה ב-3.62%. גילת המפתחת פתרונות בתחום הלוויני קפצה ב-2.57% לאחר שדיווחה על קבלת הזמנה בהיקף של מספר מיליוני דולרים מארגון צבאי מוביל. אקוואריוס מנועים התמששה בכמעט 4% לאחר הקפיצה שלשום ובוליגו הפעילה בתחום הנדל”ן בארה”ב זינקה בכמעט 8% לאחר שזכתה לסיקור חיובי והמלצת קנייה מצד האנליסטים של לידר שוקי הון. 

סחורות

המסחר בנפט מתנהל הבוקר במגמה חיובית לאחר שנחלש אתמול. נפט מסוג טקסס עולה ב-0.13% ונסחר במחיר של 85.34$ לחבית. נפט מסוג ברנט מתחזק ב-0.11% ונסחר במחיר לחבית של 89.52$. מחיר הגז הטבעי עולה בשעה זו ב-1.6%.

המתכות המרכזיות נסחרות הבוקר במגמה יציבה עם נטייה לעליות שערים. הזהב מטפס קלות ב-0.01% ונסחר במחיר של 2,355$ לאונקיה. הכסף מוסיף 0.08% וערכו 28.2$ לאונקיה.

מט”ח

השקל נסחר הבוקר בירידות ביחס למטבעות המרכזיים לאחר שהתחזק אתמול. הדולר עולה ב-0.31% ונסחר בשער של 3.69 שקל ל-1 דולר. האירו מוסיף 0.17% ונסחר ב-4.01 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר בעלייה של 0.1%  וערכו 4.69 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

בשוק הקריפטו נרשמו ירידות ביממה האחרונה והבוקר המטבעות המרכזיים נסחרים בעליות מתונות. הביטקוין עולה ב-0.02% וערכו דולר למטבע של 69,134$, המבטא ירידה יומית של 2.95%. האת’ריום מוסיף 0.11% וערכו 3,512$ דולר למטבע המשקף היחלשות של 4.97% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | שווקי ארה״ב מתקדמים כאשר מניות הגדולות מחזיקות מעמד בעוד התנודתיות וחולשת מניות קטנות נמשכות
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 18 mins

    SKN | שווקי ארה״ב מתקדמים כאשר מניות הגדולות מחזיקות מעמד בעוד התנודתיות וחולשת מניות קטנות נמשכות SKN | שווקי ארה״ב מתקדמים כאשר מניות הגדולות מחזיקות מעמד בעוד התנודתיות וחולשת מניות קטנות נמשכות

    שווקי ארה״ב פתחו את ה־6 בפברואר בטון זהיר אך בונה, כאשר המדדים המרכזיים טיפסו מעלה למרות תנודתיות מתמשכת והשתתפות לא

    • לפני 18 mins
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי ארה״ב פתחו את ה־6 בפברואר בטון זהיר אך בונה, כאשר המדדים המרכזיים טיפסו מעלה למרות תנודתיות מתמשכת והשתתפות לא

    SKN | האם הזיגזג האלים בכסף חושף שבריריות מבנית בשווקי המתכות היקרות?
    • שגיא חבסוב
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 19 mins

    SKN | האם הזיגזג האלים בכסף חושף שבריריות מבנית בשווקי המתכות היקרות? SKN | האם הזיגזג האלים בכסף חושף שבריריות מבנית בשווקי המתכות היקרות?

    הכסף שוב בוחן את עצבי המשקיעים, כשהוא נע בתנודות חדות בין הפסדים חדים להתאוששויות פתאומיות, בזמן שהנזילות מתאדה ברגעים קריטיים.

    • לפני 19 mins
    • 7 דק’ קריאה

    הכסף שוב בוחן את עצבי המשקיעים, כשהוא נע בתנודות חדות בין הפסדים חדים להתאוששויות פתאומיות, בזמן שהנזילות מתאדה ברגעים קריטיים.

    SKN | מדד IBOVESPA של ברזיל ממשיך לעלות כאשר אופטימיות מקומית מאזנת תנודתיות בסיכון הגלובלי
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 20 שעה

    SKN | מדד IBOVESPA של ברזיל ממשיך לעלות כאשר אופטימיות מקומית מאזנת תנודתיות בסיכון הגלובלי SKN | מדד IBOVESPA של ברזיל ממשיך לעלות כאשר אופטימיות מקומית מאזנת תנודתיות בסיכון הגלובלי

    המניות בברזיל נסחרו בעליות ב-5 בפברואר, כאשר מדד IBOVESPA רשם עליות נאות עם רוטציה סלקטיבית של משקיעים לשווקים מתעוררים. המהלך

    • לפני 20 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    המניות בברזיל נסחרו בעליות ב-5 בפברואר, כאשר מדד IBOVESPA רשם עליות נאות עם רוטציה סלקטיבית של משקיעים לשווקים מתעוררים. המהלך

    SKN | שווקי אירופה ננעלים בירידות כאשר סנטימנט Risk-Off רוחבי מכביד על המניות
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 22 שעה

    SKN | שווקי אירופה ננעלים בירידות כאשר סנטימנט Risk-Off רוחבי מכביד על המניות SKN | שווקי אירופה ננעלים בירידות כאשר סנטימנט Risk-Off רוחבי מכביד על המניות

    שווקי המניות באירופה ננעלו בירידות ב-5 בפברואר, מה שמשקף מעבר חד להימנעות מסיכון על רקע התגברות התנודתיות הגלובלית. חולשה במדדים

    • לפני 22 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי המניות באירופה ננעלו בירידות ב-5 בפברואר, מה שמשקף מעבר חד להימנעות מסיכון על רקע התגברות התנודתיות הגלובלית. חולשה במדדים