hero

ארצות הברית

המדדים המרכזיים בוול-סטריט סגרו את יום המסחר האחרון לשבוע הנוכחי במגמה חיובית: הדאו-ג’ונס (34,947) ננעל ביציבות, ה-S&P500 (4,514) התחזק ב-0.13% והנאסד”ק (14,125) הוסיף 0.08%. מדד הפחד (VIX, 13.8) השיל 3.63%.

ענקית האופנה גאפ זינקה ביותר מ-30% לאחר שהחברה דיווחה את תוצאותיה הכספיות לרבעון השלישי ועקפה את הצפי הן בשורת ההכנסות והן בשורת הרווח. רשת חנויות האופנה בדיסקאונט, רוס סטורס, קפצה ב-7.2% על רקע ביצועים טובים גם כן ברבעון השלישי. אפלייד מאטרייאלס, יצרנית השבבים, נפלה ב-4% לאחר שדיווחה על חקירה פדרלית שנפתחה בנושא ייצוא השבבים שלה לסין. חברת שירותי התיירות המקוונים, אקספדיה, המשיכה במומנטום החיובי ועלתה אתמול ב-5% ונגעה בשיא שנתי לאחר שזכתה להמלצה קנייה חיובית מחברת  המחקר אברקור. צ’ארג’ פוינט העוסקת בפיתוח תשתיות חשמל לכלי רכב חשמליים נפלה ביותר מ-35% לאחר שהחברה הזהירה כי הביצועים ברבעון השלישי יהיו חלשים מהצפוי. עליבאבא המשיכה במגמה השלילית לאחר שביטלה את תוכנית פיצול חטיבת שירותי הענן שלה ואתמול היא ננעלה בירידות נוספות של כמעט 2%.

אסיה

השווקים במזרח ננעלו אתמול במגמה מעורבת. בורסת שנחאי (3,054) עלתה ב-0.11%, הבורסה בהונג קונג (17,455) נחלשה ב-2.12% ומדד סנסקס ההודי (65,794) הפחית 0.28%. מדד הניקיי ביפן (33,585) התחזק ב-0.48%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (17,220) הוסיף 0.53% והבורסה באוסטרליה (7,261) נסגרה בירידה של 0.12%.

אירופה

בורסות אירופה נעלו את יום המסחר האחרון לשבוע זה בעליות שערים. מדד הפוטסי (7,502) הבריטי עלה ב-1.23%, הקאק (7,233) הצרפתי התחזק ב-0.67%, הדאקס (15,919) הגרמני הוסיף 1.95% והבורסה בשוויץ (10,742) ננעלה בעלייה של 0.93%.

ישראל

בבורסה בת”א לא התקיים מסחר אתמול לרגל חופשת סוף השובע והיא תיפתח מחר.

סחורות

המסחר בנפט ננעל אתמול בעליות חדות. נפט מסוג טקסס קפץ ב-4.1% ונקבע במחיר של 75.89$ לחבית. נפט מסוג ברנט זינק ב-4.12% ומחירו נסגר על 80.61$ לחבית. מחיר הגז הטבעי נחלש ב-3.33%.

המתכות המרכזיות נסגרו במגמה שלילית. הזהב ירד קלות ב-0.08% ונקבע על מחיר של 1,980$ לאונקיה. הכסף ירד ב-0.19% ומחירו נסגר על 23.73$ לאונקיה.

מט”ח

השקל סיים את שבוע המסחר במגמת התחזקות למול המטבעות במרכזיים. הדולר ירד ב-0.31% ונקבע על שער של 3.71 שקל ל-1 דולר. האירו נחלש ב-0.04% ומחירו נקבע על 4.04 שקלים ל-1 אירו. הפאונד הפחית 1.29%  וערכו נקבע על 4.62 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

מטבעות הקריפטו המרכזיים נסחרים הבוקר בעליות לאחר שנחלשו ביממה האחרונה. הביטקוין עולה ב-0.08% וערכו דולר למטבע של 36,371$, המבטא ירידה יומית של 0.06%. האת’ריום מטפס ב-0.31% וערכו 1,937$ דולר למטבע המשקף ירידה של 2.26% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | תנודתיות ללא קריסה: כיצד ה-VIX עיצב את השווקים בשנת 2025
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 2 ימים

    SKN | תנודתיות ללא קריסה: כיצד ה-VIX עיצב את השווקים בשנת 2025 SKN | תנודתיות ללא קריסה: כיצד ה-VIX עיצב את השווקים בשנת 2025

    מדד התנודתיות של בורסת האופציות בשיקגו (CBOE Volatility Index – VIX) שידר לאורך מרבית שנת 2025 תחושת חרדה ללא פאניקה,

    • לפני 2 ימים
    • 6 דק’ קריאה

    מדד התנודתיות של בורסת האופציות בשיקגו (CBOE Volatility Index – VIX) שידר לאורך מרבית שנת 2025 תחושת חרדה ללא פאניקה,

    SKN | האם הנפט מאבד את הפרמיה הגיאופוליטית שלו כאשר שיחות שלום באוקראינה שבות לכותרות?
    • ליאור מור
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 3 ימים

    SKN | האם הנפט מאבד את הפרמיה הגיאופוליטית שלו כאשר שיחות שלום באוקראינה שבות לכותרות? SKN | האם הנפט מאבד את הפרמיה הגיאופוליטית שלו כאשר שיחות שלום באוקראינה שבות לכותרות?

    מחירי הנפט נסוגו בחדות במסחר של סוף דצמבר, והמחישו עד כמה הסנטימנט יכול להשתנות במהירות כאשר גיאופוליטיקה מתנגשת עם חששות

    • לפני 3 ימים
    • 6 דק’ קריאה

    מחירי הנפט נסוגו בחדות במסחר של סוף דצמבר, והמחישו עד כמה הסנטימנט יכול להשתנות במהירות כאשר גיאופוליטיקה מתנגשת עם חששות

    SKN | מדד KOSPI מטפס מעל 4,120 כאשר מניות קוריאה מאריכות את מומנטום סוף השנה
    • רוני מור
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 3 ימים

    SKN | מדד KOSPI מטפס מעל 4,120 כאשר מניות קוריאה מאריכות את מומנטום סוף השנה SKN | מדד KOSPI מטפס מעל 4,120 כאשר מניות קוריאה מאריכות את מומנטום סוף השנה

    שוק המניות של דרום קוריאה סיים את יום המסחר ב־26 בדצמבר 2025 בטון בונה, כאשר מדד KOSPI Composite התקדם בזמן

    • לפני 3 ימים
    • 5 דק’ קריאה

    שוק המניות של דרום קוריאה סיים את יום המסחר ב־26 בדצמבר 2025 בטון בונה, כאשר מדד KOSPI Composite התקדם בזמן

    SKN | שוקי המניות בארה״ב נסחרים במגמה מעורבת בעוד ראלי המתכות היקרות נמשך ללא עצירה
    • שגיא חבסוב
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 3 ימים

    SKN | שוקי המניות בארה״ב נסחרים במגמה מעורבת בעוד ראלי המתכות היקרות נמשך ללא עצירה SKN | שוקי המניות בארה״ב נסחרים במגמה מעורבת בעוד ראלי המתכות היקרות נמשך ללא עצירה

    שוקי המניות בארה״ב נסחרו בחוסר אחידות כאשר המשקיעים ניווטו בין איתותים סותרים בסקטורים השונים, בעוד שהראלי במתכות היקרות הראה מעט

    • לפני 3 ימים
    • 6 דק’ קריאה

    שוקי המניות בארה״ב נסחרו בחוסר אחידות כאשר המשקיעים ניווטו בין איתותים סותרים בסקטורים השונים, בעוד שהראלי במתכות היקרות הראה מעט