hero

יום ג’ 18.01.22:

ארצות הברית

המדדים בוול סטריט לא נסחרו אתמול עקב יום מרטין לות’ר קינג ג’וניור ולא פורסמו נתונים כלכליים רלוונטיים או דוחות מהותיים, החוזים מעידים היום על פתיחה שלילית למסחר לאחר סוף השבוע הארוך עם ירידות בעיקר במניות הטכנולוגיה. עונת הדוחות תעלה הילוך היום עם דוחות של חברות מהגדולות במשק תחילה תפרסם גולדמן זאקס ובהמשך השבוע יפרסמו גם בנק אוף אמריקה, מורגן סטנלי, מספר חברות תעופה, אינטל ונטפליקס. מחירי הנפט ממשיכים את הטיסה המטאורית שלהם כלפי מעלה לאחר התיקון החד בחודשיים האחרונים עקב וריאנט האומיקרון והחשש מירידה בביקושים לסחורה, החוזה עומד כעת על 84.98 דולר לחבית ונוגע כמעט ברמות השיא של השנים האחרונות שנראו לפני שלושה חודשים עם ירידת החששות מהוריאנט ועליה חדה בביקושים.

אסיה

באסיה הבוקר המסחר מתנהל במגמה מעורבת בדומה לשאר ימי המסחר ביבשת מתחילת השנה כאשר מדד הניקיי היפני יורד  0.53% מדדי סין המובילים נסחרים במגמה מעורבת, מדד שנחאי עולה ב- 0.94% וממד האנג סנג יורד ב- 0.14%.

אירופה

מדדי אירופה התחילו את השבוע במגמה חיובית כאשר מדד הדאקס עלה 0.32%, מדד הקאק הצרפתי עלה ב- 0.82%, מדד הפוטסי הבריטי עלה ב- 0.91% ומדד הסטוקס 600 המרכזי של אירופה עלה ב- 0.7%.

ישראל

המדדים בישראל סיימו יום מסחר תנודתי בעליות שערים קלות כאשר מדדי ת”א 125 ו- ת”א 90 עלו ב- 0.13% וב- 0.57% בהתאמה. מדד ת”א בנקים ירד 1.79% לאחר שבועיים של עליות חדות, מדד ת”א נדל”ן עלה ב- 1.2% ומדד ת”א ביומד עלה ב- 0.39%, את העליות בתל אביב אתמול הובילו אלקטרה נדלן עם עליה של 7.25%, סאמיט עם עליה של 6.81%, פוקס עם עליה של 5.67% ואייאיאס אשר עלתה 4.51%. את הירידות במדד הובילו חברות האנרגיה המתחדשת שהמשיכו את המגמה השלילית מתחילת השנה. אוגווינד רשמה ירידה של 5.18%, ג’נסל ירדה במסחר 3.67% אפולו פאוור סיימה את היום בירידה של 3.42% ואלקטריון ירדה במסחר 2.98%. המטבעות המובילים ירדו אתמול מול השקל כאשר הדולר ירד ב- 0.19%, בסופו של יום שערו היציג נקבע על 3.105 שקלים. האירו ירד אתמול ב- 0.62% ושערו היציג נקבע על 3.5439 שקלים. הליש”ט נחלשה אתמול ב- 0.77% ושערה היציג נקבע על 4.24 שקלים. אתמול דיווח משרד הבריאות על 33,622 מאומתים חדשים, 446 חולים במצב קשה כאשר מתוכם כ- 93 מונשמים. בגזרת הקריפטו הביטקוין נסחר ב- 42,109 דולר למטבע ורשם ירידה נוכחית של 0.11% האת’ריום נסחר ב- 3,178 דולר למטבע ורשם ירידה נוכחית של 1.16%.

*אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | שיא חדש ב-S&P 500 לאחר שנתוני התעסוקה החלשים מחזקים את ההערכות להפסקה בהעלאות הריבית של הפד
    • אור שושן
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 2 ימים

    SKN | שיא חדש ב-S&P 500 לאחר שנתוני התעסוקה החלשים מחזקים את ההערכות להפסקה בהעלאות הריבית של הפד SKN | שיא חדש ב-S&P 500 לאחר שנתוני התעסוקה החלשים מחזקים את ההערכות להפסקה בהעלאות הריבית של הפד

    שוקי המניות בארצות הברית סיימו את השבוע בעליות חדות, כאשר מדד S&P 500 ננעל בשיא חדש לאחר שנתוני שוק העבודה

    • לפני 2 ימים
    • 7 דק’ קריאה

    שוקי המניות בארצות הברית סיימו את השבוע בעליות חדות, כאשר מדד S&P 500 ננעל בשיא חדש לאחר שנתוני שוק העבודה

    SKN | משקיעים בדרום קוריאה חוזרים לוול סטריט לאחר הירידות החדות בבורסה המקומית
    • עומר בר
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 2 ימים

    SKN | משקיעים בדרום קוריאה חוזרים לוול סטריט לאחר הירידות החדות בבורסה המקומית SKN | משקיעים בדרום קוריאה חוזרים לוול סטריט לאחר הירידות החדות בבורסה המקומית

    התיקון החד בשוק המניות בדרום קוריאה מחזיר את המשקיעים הפרטיים לוול סטריט, ובכך מחליש את מאמצי הממשלה לעודד השקעות בשוק

    • לפני 2 ימים
    • 7 דק’ קריאה

    התיקון החד בשוק המניות בדרום קוריאה מחזיר את המשקיעים הפרטיים לוול סטריט, ובכך מחליש את מאמצי הממשלה לעודד השקעות בשוק

    SKN | וול סטריט סיימה את השבוע בעליות בהובלת מניות הטכנולוגיה, בעוד שוק המניות בברזיל המשיך להיחלש
    • אור שושן
    • 9 דק’ קריאה
    • לפני 2 ימים

    SKN | וול סטריט סיימה את השבוע בעליות בהובלת מניות הטכנולוגיה, בעוד שוק המניות בברזיל המשיך להיחלש SKN | וול סטריט סיימה את השבוע בעליות בהובלת מניות הטכנולוגיה, בעוד שוק המניות בברזיל המשיך להיחלש

    וול סטריט סיימה את יום המסחר ביום שישי, 7 באוגוסט 2026, במגמה חיובית, לאחר שהמשקיעים שבו למניות הצמיחה בעקבות ההתמתנות

    • לפני 2 ימים
    • 9 דק’ קריאה

    וול סטריט סיימה את יום המסחר ביום שישי, 7 באוגוסט 2026, במגמה חיובית, לאחר שהמשקיעים שבו למניות הצמיחה בעקבות ההתמתנות

    SKN | מניות תל אביב ממשיכות לעלות כאשר מדד ת”א-35 מזנק בכמעט 1% על רקע עליות רוחביות בשוק
    • אור שושן
    • 8 דק’ קריאה
    • לפני 2 ימים

    SKN | מניות תל אביב ממשיכות לעלות כאשר מדד ת”א-35 מזנק בכמעט 1% על רקע עליות רוחביות בשוק SKN | מניות תל אביב ממשיכות לעלות כאשר מדד ת”א-35 מזנק בכמעט 1% על רקע עליות רוחביות בשוק

    שוק המניות ממשיך במומנטום החיובי שוק המניות בתל אביב ננעל בעליות ביום שישי, 7 באוגוסט, והמשיך את המגמה החיובית מהמסחר

    • לפני 2 ימים
    • 8 דק’ קריאה

    שוק המניות ממשיך במומנטום החיובי שוק המניות בתל אביב ננעל בעליות ביום שישי, 7 באוגוסט, והמשיך את המגמה החיובית מהמסחר