hero

ארצות הברית

המסחר בארה”ב יתחדש בהמשך היום והחוזים על המדדים המרכזיים מאותתים על פתיחה חיובית של עד 0.28%. אתמול המסחר ננעל במגמה מעורבת: הדאו-ג’ונס (39,357) ירד ב-0.36%, ה-S&P500 (5,344) סגר ביציבות והנאסד”ק (16,780) התחזק ב-0.21%. מדד הפחד (VIX, 20.71) עלה ב-1.67%.

סטארבאקס טיפסה ב-2.8% לאחר שדווח כי הקרן האקטיביסטית סטארבורד שלה בעלות בחברה מתכוונת לדחוף לצעדי התייעלות. קי-בנק זינק ב-9.1% על רקע רכישת נתח מהבנק על ידי אחד הבנקים הגדולים בקנדה בעסקה בהיקף של 2.8 מיליארד דולר. חברת התעופה ג’טבלו קרסה ביותר מ-20% לאחר שדירוג האשראי של החברה ירד והיא הודיעה כי היא מתכוונת להנפיק אג”ח להמרה בהיקף של 400 מיליון דולר. מאנדיי הישראלית דיווחה על צמיחה של 30% בהכנסות הרבעוניות ועל מעבר לראשונה לרווח תפעולי מה שדחף את המניה לזינוק של יותר מ-14%. מרתון דיגיטל הודיעה על כוונתה לגייס 250 מיליון דולר על מנת לרכוש עוד מטבעות ביטקוין ומניית החברה נפלה ב-11%. 

אסיה

הבורסות המרכזיות במזרח הרחוק נסחרות הבוקר במגמה חיובית. בורסת שנחאי (2,853) יורדת בניגוד למגמה ונחלשת ב-0.17%, הבורסה בהונג קונג (17,163) מתחזקת ב-0.3% ומדד סנסקס ההודי (79,493) יורדת ב-0.2%. מדד הניקיי ביפן (36,091) קופץ ב-3.05%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (21,802) מוסיף 0.14% והבורסה באוסטרליה (7,821) נסחרת בעלייה של 0.1%. 

אירופה

המסחר בבורסות אירופה יפתח הבוקר לאחר נעילה חיובית אמש. מדד הפוטסי (8,210) הבריטי עלה ב-0.52%, הקאק40 הצרפתי (7,250) נחלש בניגוד למגמה וירד ב-0.26%, הדאקס (17,726) הגרמני התחזק קלות ב-0.02% והבורסה בשוויץ (11,873) ננעלה בעלייה של 0.07%.

ישראל

הבורסה באחוזת בית תיפתח הבוקר לאחר נעילה שלילית אמש ועל רקע הורדת דירוג האשראי של ישראל על ידי סוכנות הדירוג פיץ’. אתמול, מדד ת”א-35 (1,986) ירד ב-1.27%, מדד ת”א-125 (1,972) נחלש ב-1.45% ומדד הבנקים (3,916) הפחית 1.84%. מדד הגלובל-בלוטק (398) איבד 1.54% ומדד ת”א נדל”ן (917) נסגר בירידה של 2.2%.

הסקטור הבנקאי הוביל את הירידות במניות הפעילות: לאומי איבד 2.43% ופועלים הפחית 1.47%. נייס עלתה ב-0.2% ובלטה בעליות מבין המניות הפעילות. במדד ת”א 125 נרשמו עליות נאות באופקו הלת’ שטיפסה ב-3.48%, קמטק שעלתה ב-2.11% ואנרגי’אן שהוסיפה 1.08%. לעומת זאת, ירידות חדות במדד נרשמו במשק אנרגיה שנפלה בכמעט 5%, מלם תים שנחלשה ב-4.24$ ודלק רכב שהפחיתה 3.87%. נקסט ויז’ן ירדה ב-3.4% לאחר שפרסמה דוחות כספיים שהציגו קפיצה ברווח הנקי אך האטה בצמיחה. פיסיבי טכנולוגיות העוסקת בייצור מעגלים מודפסים בענף האלקטרוניקה דיווחה על גידול של 8% בהנכסות, הודיעה על חלוקת דיבידנד ומניית החברה ננעלה בירידה של 0.52%.

סחורות

הנפט נסחר בשעה זו בירידות שערים. נפט מסוג טקסס יורד ב-0.51% ונסחר במחיר של 79.65$ לחבית. נפט מסוג ברנט נחלש ב-0.63% ונסחר במחיר לחבית של 81.78$. מחיר הגז הטבעי נחלש בשעה זו ב-1.1%.

המתכות המרכזיות נסחרות הבוקר במגמה שלילית. הזהב מפחית 0.64% ונסחר במחיר של 2,459$ לאונקיה. הכסף נחלש ב-1.14% וערכו 27.7$ לאונקיה. 

מט”ח

השקל נסחר בהיחלשות ביחס למטבעות החוץ המרכזיים לאחר שאתמול איבד מערכו. הדולר עולה ב-0.25% ונסחר בשער של 3.77 שקל ל-1 דולר. האירו מתחזק ב-0.36% ונסחר ב-4.13 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר בעלייה של 0.28% וערכו 4.83 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

ביממה האחרונה נרשמו עליות שערים נאות במטבעות הקריפטו המרכזיים והבוקר הם עולים במתינות. הביטקוין מוסיף 0.21% וערכו דולר למטבע של 59,170$, המבטא עלייה יומית של 1.01%. האת’ריום מתחזק ב-0.1% וערכו 2,658$ דולר למטבע המשקף קפיצה של 4.47% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | מדד הדולר האמריקאי שומר על יציבות כאשר התנודתיות גוברת — הביקוש לנכסי מקלט חוזר למוקד
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 27 mins

    SKN | מדד הדולר האמריקאי שומר על יציבות כאשר התנודתיות גוברת — הביקוש לנכסי מקלט חוזר למוקד SKN | מדד הדולר האמריקאי שומר על יציבות כאשר התנודתיות גוברת — הביקוש לנכסי מקלט חוזר למוקד

    מדד הדולר האמריקאי (DXY) נסחר בעליות ב-2 באפריל, והתקרב לרמה של 100.02 בזמן שהשווקים נותרו פתוחים, מה שמשקף מעבר מתון

    • לפני 27 mins
    • 5 דק’ קריאה

    מדד הדולר האמריקאי (DXY) נסחר בעליות ב-2 באפריל, והתקרב לרמה של 100.02 בזמן שהשווקים נותרו פתוחים, מה שמשקף מעבר מתון

    SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר חולשה רחבה מקזזת את חוזק ה-FTSE
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 2 שעה

    SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר חולשה רחבה מקזזת את חוזק ה-FTSE SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר חולשה רחבה מקזזת את חוזק ה-FTSE

    שווקי אירופה נסגרו במגמה מעורבת אך ברובה שלילית ב-2 באפריל, כאשר משקיעים שקללו אי-ודאות מאקרו-כלכלית ואיתותים מהשווקים הגלובליים. בעוד מדד

    • לפני 2 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי אירופה נסגרו במגמה מעורבת אך ברובה שלילית ב-2 באפריל, כאשר משקיעים שקללו אי-ודאות מאקרו-כלכלית ואיתותים מהשווקים הגלובליים. בעוד מדד

    SKN | האם הרכישה הפוטנציאלית של אמזון את Globalstar היא הקפיצה האסטרטגית הבאה במרוץ הקישוריות הלוויינית?
    • שגיא חבסוב
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 4 שעה

    SKN | האם הרכישה הפוטנציאלית של אמזון את Globalstar היא הקפיצה האסטרטגית הבאה במרוץ הקישוריות הלוויינית? SKN | האם הרכישה הפוטנציאלית של אמזון את Globalstar היא הקפיצה האסטרטגית הבאה במרוץ הקישוריות הלוויינית?

    הראלי החד במניית Globalstar מדגיש כיצד קונסולידציה אסטרטגית מעצבת במהירות את תחום תקשורת הלוויינים. דיווחים על כך שאמזון נמצאת בשיחות

    • לפני 4 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    הראלי החד במניית Globalstar מדגיש כיצד קונסולידציה אסטרטגית מעצבת במהירות את תחום תקשורת הלוויינים. דיווחים על כך שאמזון נמצאת בשיחות

    SKN | שווקי ארה”ב נחלשים כאשר חולשה בטכנולוגיה וזינוק בתנודתיות מאותתים על תמחור מחדש של סיכונים
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 5 שעה

    SKN | שווקי ארה”ב נחלשים כאשר חולשה בטכנולוגיה וזינוק בתנודתיות מאותתים על תמחור מחדש של סיכונים SKN | שווקי ארה”ב נחלשים כאשר חולשה בטכנולוגיה וזינוק בתנודתיות מאותתים על תמחור מחדש של סיכונים

    מניות בארה"ב נסחרו בירידות ב-2 באפריל כאשר משקיעים העריכו מחדש סיכונים על רקע עלייה בתנודתיות ופערים בין מגזרים. בעוד מדדים

    • לפני 5 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    מניות בארה"ב נסחרו בירידות ב-2 באפריל כאשר משקיעים העריכו מחדש סיכונים על רקע עלייה בתנודתיות ופערים בין מגזרים. בעוד מדדים