hero

ארצות הברית

וול-סטריט תחדש את שבוע המסחר בהמשך היום והחוזים על המדדים המרכזיים מאותתים על פתיחה שלילית: החוזים על הדאו-ג’ונס (39,614) יורדים ב-0.2%, החוזים על ה-S&P500 (5,611) נחלשים ב-0.17% והחוזים על הנאסד”ק 100 (20,587) מפחיתים 0.16%.

במהלך שבוע המסחר יפורסמו מספר אינדיקטורים כלכליים שישפיעו על המגמה בשווקים. היום יפורסמו נתוני האשראי הצרכני, מחר בכירים בבנק המרכזי יישאו נאומים לגבי מצב הכלכלה וביום רביעי יפורסם סטטוס המלאים. ביום חמישי ושישי יפורסמו נתוני האינפלציה לחודש יוני.

אסיה

שבוע המסחר בשווקי אסיה נפתח במגמה מעורבת. בורסת שנחאי (2,929) יורדת ב-0.68%, הבורסה בהונג קונג (17,510) נחלשת ב-1.62% ומדד סנסקס ההודי (79,886) מפחית 0.14%. מדד הניקיי ביפן (40,922) עולה קלות ב-0.03%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (23,910) מוסיף 1.5% והבורסה באוסטרליה (7,770) נסחרת בירידה של 0.66%.

אירופה

השווקים באירופה יחדשו את שבוע המסחר בשעות הקרובות. שבוע המסחר הנוכחי דל יחסית בנתונים מאקרו כלכליים ברמת הגוש ובכל מדינה יפורסמו נתונים שונים. תוצאות הבחירות בצרפת שיפורסמו רשמית במהלך השבוע צפויים להשפיע על הסנטימנט הכללי ביבשת. 

ישראל

הבורסה בת”א פתחה את שבוע המסחר בעליות שערים חדות. אתמול, מדד ת”א-35 (2,063) עלה ב-2.27%, מדד ת”א-125 (2,046) התחזק ב-2.73% ומדד הבנקים (3,932) טיפס ב-3.18%. מדד הגלובל-בלוטק (423) הוסיף 1.53% ומדד ת”א נדל”ן (922) ננעל בקפיצה של 5.48%.

טבע נחלשה ב-2.49% ובלטה בירידות מבין המניות הפעילות. הסקטור הבנקאי הוביל את העליות במניות הפעילות; מזרחי טפחות קפץ ב-3.4%, לאומי התחזק ב-3.37% ופועלים טיפס ב-3%. במדד ת”א 125 נרשמו ירידות בולטות בנקסט ויז’ן שאיבדה 2.09%, נייס שהשילה 1% וסאפיינס שירדה ב-0.99%. לעומת זאת, עליות חדות נרשמו במדד בסקטור הנדל”ן; אקרו זינקה ביותר מ-10%, דוניץ טיפסה ב-9.4% ופרשקובסקי עלתה ב-9.39%. אנלייט אנרגיה דיווחה על חיבור פרויקטים סולאריים חדשים בנגב לרשת החשמל והמניה הגיבה בעלייה של 2.91%. רשת הדיור המוגן בית בכפר זינקה ב-11.25%, ללא דיווח מיוחד. וילק המפתחת חלב אם מתורבת דיווחה על בחינה להקמת חברה נכדה בהולנד לטובת העתקת פעילות המו”פ והמניה קפצה ב-15.48%. 

סחורות

הנפט פתח את שבוע המסחר בירידות שערים. נפט מסוג טקסס נחלש ב-0.32% ונסחר במחיר של 82.89$ לחבית. נפט מסוג ברנט יורד ב-0.16% ונסחר במחיר לחבית של 86.4$. מחיר הגז הטבעי עולה בשעה זו ב-0.91%.

המתכות המרכזיות נסחרות הבוקר בירידות שערים קלות. הזהב נחלש ב-0.04% ונסחר במחיר של 2,384$ לאונקיה. הכסף מפחית 0.09% וערכו 31.08$ לאונקיה.

מט”ח

השקל פתח את שבוע המסחר במגמת התחזקות ביחס למטבעות המרכזיים. הדולר נחלש ב-0.75% ונסחר בשער של 3.69 שקל ל-1 דולר. האירו יורד ב-0.74% ונסחר ב-3.99 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר בירידה קלה של 0.01%  וערכו 4.72 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

מטבעות הקריפטו המרכזיים רשמו ירידות חדות ביממה האחרונה והבוקר הם עברו למגמה חיובית. הביטקוין עולה ב-0.14% וערכו דולר למטבע של 55,369$, המבטא ירידה יומית של 4.13%. האת’ריום מוסיף 0.45% וערכו 2,903$ דולר למטבע המשקף היחלשות של 4.33% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | שוקי המניות באמריקה מתפצלים במגמה: Dow עולה בעוד מניות הטכנולוגיה והמניות בברזיל נסוגות
    • אור שושן
    • •
    • 7 דק’ קריאה
    • •
    • לפני 1 שעה

    SKN | שוקי המניות באמריקה מתפצלים במגמה: Dow עולה בעוד מניות הטכנולוגיה והמניות בברזיל נסוגות SKN | שוקי המניות באמריקה מתפצלים במגמה: Dow עולה בעוד מניות הטכנולוגיה והמניות בברזיל נסוגות

    השווקים באמריקה הציגו תמונה מעורבת ב-13 באוקטובר 2026, כאשר העליות במדד Dow Jones Industrial Average ובמדד S&P/TSX Composite בקנדה עמדו

    • לפני 1 שעה
    • •
    • 7 דק’ קריאה

    השווקים באמריקה הציגו תמונה מעורבת ב-13 באוקטובר 2026, כאשר העליות במדד Dow Jones Industrial Average ובמדד S&P/TSX Composite בקנדה עמדו

    SKN | השווקים באסיה צונחים ב-13 באוקטובר 2026: מדד KOSPI מתרסק ב-5.46% והניקיי יורד ב-1.82%
    • אור שושן
    • •
    • 6 דק’ קריאה
    • •
    • לפני 4 שעה

    SKN | השווקים באסיה צונחים ב-13 באוקטובר 2026: מדד KOSPI מתרסק ב-5.46% והניקיי יורד ב-1.82% SKN | השווקים באסיה צונחים ב-13 באוקטובר 2026: מדד KOSPI מתרסק ב-5.46% והניקיי יורד ב-1.82%

      השווקים באסיה הציגו ביצועים מנוגדים בחדות ב-13 באוקטובר 2026, כאשר לחץ מכירות כבד בדרום קוריאה וביפן עמד בניגוד להתאוששות

    • לפני 4 שעה
    • •
    • 6 דק’ קריאה

      השווקים באסיה הציגו ביצועים מנוגדים בחדות ב-13 באוקטובר 2026, כאשר לחץ מכירות כבד בדרום קוריאה וביפן עמד בניגוד להתאוששות

    SKN | רגולטורים בנקאיים מגבירים את הפיקוח על AI על רקע סיכוני סייבר וחששות ליציבות הפיננסית
    • עומר בר
    • •
    • 7 דק’ קריאה
    • •
    • לפני 7 שעה

    SKN | רגולטורים בנקאיים מגבירים את הפיקוח על AI על רקע סיכוני סייבר וחששות ליציבות הפיננסית SKN | רגולטורים בנקאיים מגבירים את הפיקוח על AI על רקע סיכוני סייבר וחששות ליציבות הפיננסית

    רגולטורים בנקאיים מרחיבים את הפיקוח על מערכות AI מתקדמות רגולטורים פיננסיים בארה״ב ובאירופה מגבירים את בחינת הסיכונים הקשורים לבינה מלאכותית,

    • לפני 7 שעה
    • •
    • 7 דק’ קריאה

    רגולטורים בנקאיים מרחיבים את הפיקוח על מערכות AI מתקדמות רגולטורים פיננסיים בארה״ב ובאירופה מגבירים את בחינת הסיכונים הקשורים לבינה מלאכותית,

    SKN | מדד Nasdaq יורד על רקע זינוק במחירי הנפט לקראת עונת הדוחות ופרסום נתונים כלכליים מרכזיים
    • עומר בר
    • •
    • 5 דק’ קריאה
    • •
    • לפני 16 שעה

    SKN | מדד Nasdaq יורד על רקע זינוק במחירי הנפט לקראת עונת הדוחות ופרסום נתונים כלכליים מרכזיים SKN | מדד Nasdaq יורד על רקע זינוק במחירי הנפט לקראת עונת הדוחות ופרסום נתונים כלכליים מרכזיים

    מניות ארה"ב ננעלו ביום שני במגמה מעורבת, כאשר מניות הטכנולוגיה נקלעו ללחץ, בעוד מחירי הנפט זינקו בעקבות מתקפות על נמל

    • לפני 16 שעה
    • •
    • 5 דק’ קריאה

    מניות ארה"ב ננעלו ביום שני במגמה מעורבת, כאשר מניות הטכנולוגיה נקלעו ללחץ, בעוד מחירי הנפט זינקו בעקבות מתקפות על נמל