hero

ארצות הברית

וול-סטריט תחדש את שבוע המסחר בהמשך היום והחוזים על המדדים המרכזיים מאותתים על פתיחה שלילית: החוזים על הדאו-ג’ונס (39,614) יורדים ב-0.2%, החוזים על ה-S&P500 (5,611) נחלשים ב-0.17% והחוזים על הנאסד”ק 100 (20,587) מפחיתים 0.16%.

במהלך שבוע המסחר יפורסמו מספר אינדיקטורים כלכליים שישפיעו על המגמה בשווקים. היום יפורסמו נתוני האשראי הצרכני, מחר בכירים בבנק המרכזי יישאו נאומים לגבי מצב הכלכלה וביום רביעי יפורסם סטטוס המלאים. ביום חמישי ושישי יפורסמו נתוני האינפלציה לחודש יוני.

אסיה

שבוע המסחר בשווקי אסיה נפתח במגמה מעורבת. בורסת שנחאי (2,929) יורדת ב-0.68%, הבורסה בהונג קונג (17,510) נחלשת ב-1.62% ומדד סנסקס ההודי (79,886) מפחית 0.14%. מדד הניקיי ביפן (40,922) עולה קלות ב-0.03%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (23,910) מוסיף 1.5% והבורסה באוסטרליה (7,770) נסחרת בירידה של 0.66%.

אירופה

השווקים באירופה יחדשו את שבוע המסחר בשעות הקרובות. שבוע המסחר הנוכחי דל יחסית בנתונים מאקרו כלכליים ברמת הגוש ובכל מדינה יפורסמו נתונים שונים. תוצאות הבחירות בצרפת שיפורסמו רשמית במהלך השבוע צפויים להשפיע על הסנטימנט הכללי ביבשת. 

ישראל

הבורסה בת”א פתחה את שבוע המסחר בעליות שערים חדות. אתמול, מדד ת”א-35 (2,063) עלה ב-2.27%, מדד ת”א-125 (2,046) התחזק ב-2.73% ומדד הבנקים (3,932) טיפס ב-3.18%. מדד הגלובל-בלוטק (423) הוסיף 1.53% ומדד ת”א נדל”ן (922) ננעל בקפיצה של 5.48%.

טבע נחלשה ב-2.49% ובלטה בירידות מבין המניות הפעילות. הסקטור הבנקאי הוביל את העליות במניות הפעילות; מזרחי טפחות קפץ ב-3.4%, לאומי התחזק ב-3.37% ופועלים טיפס ב-3%. במדד ת”א 125 נרשמו ירידות בולטות בנקסט ויז’ן שאיבדה 2.09%, נייס שהשילה 1% וסאפיינס שירדה ב-0.99%. לעומת זאת, עליות חדות נרשמו במדד בסקטור הנדל”ן; אקרו זינקה ביותר מ-10%, דוניץ טיפסה ב-9.4% ופרשקובסקי עלתה ב-9.39%. אנלייט אנרגיה דיווחה על חיבור פרויקטים סולאריים חדשים בנגב לרשת החשמל והמניה הגיבה בעלייה של 2.91%. רשת הדיור המוגן בית בכפר זינקה ב-11.25%, ללא דיווח מיוחד. וילק המפתחת חלב אם מתורבת דיווחה על בחינה להקמת חברה נכדה בהולנד לטובת העתקת פעילות המו”פ והמניה קפצה ב-15.48%. 

סחורות

הנפט פתח את שבוע המסחר בירידות שערים. נפט מסוג טקסס נחלש ב-0.32% ונסחר במחיר של 82.89$ לחבית. נפט מסוג ברנט יורד ב-0.16% ונסחר במחיר לחבית של 86.4$. מחיר הגז הטבעי עולה בשעה זו ב-0.91%.

המתכות המרכזיות נסחרות הבוקר בירידות שערים קלות. הזהב נחלש ב-0.04% ונסחר במחיר של 2,384$ לאונקיה. הכסף מפחית 0.09% וערכו 31.08$ לאונקיה.

מט”ח

השקל פתח את שבוע המסחר במגמת התחזקות ביחס למטבעות המרכזיים. הדולר נחלש ב-0.75% ונסחר בשער של 3.69 שקל ל-1 דולר. האירו יורד ב-0.74% ונסחר ב-3.99 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר בירידה קלה של 0.01%  וערכו 4.72 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

מטבעות הקריפטו המרכזיים רשמו ירידות חדות ביממה האחרונה והבוקר הם עברו למגמה חיובית. הביטקוין עולה ב-0.14% וערכו דולר למטבע של 55,369$, המבטא ירידה יומית של 4.13%. האת’ריום מוסיף 0.45% וערכו 2,903$ דולר למטבע המשקף היחלשות של 4.33% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | הזהב מזנק בעוד חולשה במניות הטכנולוגיה מותירה את השווקים הגלובליים ללא כיוון ברור
    • שגיא חבסוב
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 8 שעה

    SKN | הזהב מזנק בעוד חולשה במניות הטכנולוגיה מותירה את השווקים הגלובליים ללא כיוון ברור SKN | הזהב מזנק בעוד חולשה במניות הטכנולוגיה מותירה את השווקים הגלובליים ללא כיוון ברור

    שווקי ההון בעולם הציגו ביום רביעי תמונה מעורבת, כאשר המשקיעים איזנו בין ההתפתחויות הגיאופוליטיות המעודדות לבין חולשה מחודשת במניות טכנולוגיה

    • לפני 8 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    שווקי ההון בעולם הציגו ביום רביעי תמונה מעורבת, כאשר המשקיעים איזנו בין ההתפתחויות הגיאופוליטיות המעודדות לבין חולשה מחודשת במניות טכנולוגיה

    SKN | וול סטריט עוצרת לאחר ראלי השיא: מניות הטכנולוגיה נחלשו בעוד הדאו המשיך לשבור שיאים
    • אור שושן
    • 8 דק’ קריאה
    • לפני 8 שעה

    SKN | וול סטריט עוצרת לאחר ראלי השיא: מניות הטכנולוגיה נחלשו בעוד הדאו המשיך לשבור שיאים SKN | וול סטריט עוצרת לאחר ראלי השיא: מניות הטכנולוגיה נחלשו בעוד הדאו המשיך לשבור שיאים

    וול סטריט הציגה מסחר מעורב לאחר מספר ימי עליות חדות, כאשר המשקיעים מימשו רווחים במניות הטכנולוגיה שהובילו את הראלי האחרון.

    • לפני 8 שעה
    • 8 דק’ קריאה

    וול סטריט הציגה מסחר מעורב לאחר מספר ימי עליות חדות, כאשר המשקיעים מימשו רווחים במניות הטכנולוגיה שהובילו את הראלי האחרון.

    SKN | האם עונת הדוחות החזקה תאפשר ל-S&P 500 להמשיך את הראלי לאחר שיאים חדשים?
    • אור שושן
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 10 שעה

    SKN | האם עונת הדוחות החזקה תאפשר ל-S&P 500 להמשיך את הראלי לאחר שיאים חדשים? SKN | האם עונת הדוחות החזקה תאפשר ל-S&P 500 להמשיך את הראלי לאחר שיאים חדשים?

    שוק המניות האמריקאי חזר לצבור תאוצה לאחר שמדד S&P 500 רשם את שיא הנעילה הראשון שלו זה חודשיים, כאשר המשקיעים

    • לפני 10 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    שוק המניות האמריקאי חזר לצבור תאוצה לאחר שמדד S&P 500 רשם את שיא הנעילה הראשון שלו זה חודשיים, כאשר המשקיעים

    SKN | שווקי אירופה ננעלו במגמה מעורבת, כאשר מניות דפנסיביות איזנו את הלחץ על המדדים המרכזיים
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 13 שעה

    SKN | שווקי אירופה ננעלו במגמה מעורבת, כאשר מניות דפנסיביות איזנו את הלחץ על המדדים המרכזיים SKN | שווקי אירופה ננעלו במגמה מעורבת, כאשר מניות דפנסיביות איזנו את הלחץ על המדדים המרכזיים

    שווקי ההון באירופה ננעלו ב-5 באוגוסט במגמה מעורבת, כאשר האופטימיות הזהירה של המשקיעים התאזנה עם מימושי רווחים סלקטיביים. בעוד שחלק

    • לפני 13 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    שווקי ההון באירופה ננעלו ב-5 באוגוסט במגמה מעורבת, כאשר האופטימיות הזהירה של המשקיעים התאזנה עם מימושי רווחים סלקטיביים. בעוד שחלק