hero

ארצות הברית

היום לא יתקיים מסחר בארה”ב לרגל “יום שישי הטוב”. אתמול וול-סטריט ננעלה במגמה מעורבת: הדאו-ג’ונס (39,807) עלה ב-0.12%, ה-S&P500 (5,254) התחזק ב-0.11% והנאסד”ק (16,379) נחלש ב-0.12%. מדד הפחד (VIX, 13.01) עלה אתמול ב-1.8%.

ענקית ה-DIY הום דיפו הכריזה על רכישה בהיקף של 18.25 מיליארד דולר של חברת חומרי בנייה והמניה הגיבה לדיווח בירידה של 0.59%. חברת הקוסמטיקה אסתי לאודר קפצה ב-6.28% לאחר שזכתה להעלאת דירוג קנייה מצד האנליסטים של בנק אוף אמריקה. רדיט המשיכה במסחר התנודתי ונפלה אתמול ב-14.6% על רקע מכירת מניות של מנכל החברה וסמנכ”ל התפעול. ספקית ניהול המידע בענן, סנופלייק, עלתה ב-0.97% לאחר שמנכ”ל החברה רכש מניות בהיקף של 5 מיליון דולר. חברת הריהוט מילרנול התרסקה בכמעט 19% לאחר שפרסמה את הדוחות לרבעון השלישי, פספסה בשורת ההכנסות וסיפקה תחזית להמשך מתחת לציפיות האנליסטים. כמורס הפועלת בתחום הכימיקלים נפלה ב-9.07% על רקע בדיקה של הרגולטור לגבי הסדרים הפיננסיים בחברה. 

אסיה

השווקים המרכזיים במזרח הרחוק נסחרים הבוקר במגמה חיובית. בורסת שנחאי (3,025) עולה ב-0.49%, הבורסה בהונג קונג (16,541) מתחזקת ב-0.91% ומדד סנסקס ההודי (73,651) מוסיף 0.9%. מדד הניקיי ביפן (40,337) מטפס ב-0.42%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (20,238) עולה ב-0.45% והבורסה באוסטרליה (7,896) סגורה הבוקר. 

אירופה

השווקים באירופה סגורים היום לרגל יום שישי הטוב ואתמול הם ננעלו בעליות שערים. מדד הפוטסי (7,952) הבריטי עלה ב-0.26%, הקאק (8,205) הצרפתי התחזק קלות ב-0.01%, הדאקס (18,492) הגרמני טיפס ב-0.08% והבורסה בשוויץ (11,730) ננעלה בעלייה של 0.21%.

ישראל

הבורסה באחוזת בית נעלה את שבוע המסחר במגמה מעורבת. מדד ת”א-35 (1,998) ירד ב-0.02%, מדד ת”א-125 (2,033) נחלש ב-0.05% ומדד הבנקים (3,757) עלה ב-1.08%. מדד הגלובל-בלוטק (429) התחזק ב-1.13% ומדד ת”א נדל”ן (974) ננעל בירידה של 0.96%. 

טבע בלטה בירידות מבין המניות הפעילות לאחר שנחלשה ב-0.57%. נייס התחזקה ב-1.18% והסקטור הבנקאי בלט בעליות במניות הפעילות עם התחזקות של מניות הבנקים בשיעור של עד 1.85%. במדד ת”א 125 נרשמו עליות חדות באופקו הלת’ שזינקה ביותר מ-10%, ישראכרט שהתחזקה ב-8.15% ופלסאון תעשיות שעלתה ב-5.43%. לעומת זאת, ירידות בולטות נרשמו במדד בטלסיס שנפלה בכמעט 7%, נקסט ויז’ן שאיבדה 5.34% ובית זיקוק אשדוד שנחלש ב-4.6%. הזינוק הגדול של אתמול שייך לסילבר קסטל שהוסיפה 111% לאחר שדיווחה על הסכם השקעה בחברה בהיקף של 10 מיליון שקלים. קווינקו המפעילה בתי קזינו ברחבי העולם המשיכה במומנטום החיובים ועלתה אתמול ב-38% בדרך לעלייה של 61.2% מתחילת החודש. רציו זינקה ב-34.35% לאחר שהחברה דיווחה כי היא בוחנת אפשרות להפוך לחברה פרטית על ידי רכישת כלל המניות מידי הציבור. אלקטריאון פרסמה אתמול את דוחות שהציגו גידול משמעותי בהכנסות והמניה ננעלה בקפיצה של 18.36%.

סחורות

הבוקר לא מתקיים מסחר בנפט ואתמול הוא ננעל בעליות נאות. נפט מסוג טקסס התחזק ב-2.24% ונסגר במחיר של 83.17$ לחבית. נפט מסוג ברנט עלה ב-1.61% וננעל במחיר לחבית של 87.48$. מחיר הגז הטבעי הוסיף 2.62%.

המתכות המרכזיות ננעלו בירידות שערים. הזהב ירד קלות ב-0.07% ונסגר על מחיר של 2,232$ לאונקיה. הכסף נחלש קלות ב-0.05% וערכו 24.95$ לאונקיה.

מט”ח

לאחר שאתמול איבד מערכו ביחס למטבעות החוץ המרכזיים הבוקר השקל נסחר בעליות. הדולר יורד ב-0.34% ונסחר בשער של 3.66 שקל ל-1 דולר. האירו נחלש ב-0.65% ונסחר ב-3.95 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר בעלייה קלה של 0.02%  וערכו 4.62 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

ביממה האחרונה נרשמו עליות שערים במטבעות המרכזיים והבוקר הם נסחרים במגמה עורבת. הביטקוין יורד קלות ב-0.06% וערכו דולר למטבע של 70,397$, המבטא עלייה יומית של 0.95%. האת’ריום מתחזק ב-0.21% וערכו 3,569$ דולר למטבע המשקף התחזקות של 1.54% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | השווקים באירופה נסגרו במגמה מעורבת כאשר המשקיעים מאזנים בין אופטימיות לצמיחה ללחצי מטבע
    • אור שושן
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 5 שעה

    SKN | השווקים באירופה נסגרו במגמה מעורבת כאשר המשקיעים מאזנים בין אופטימיות לצמיחה ללחצי מטבע SKN | השווקים באירופה נסגרו במגמה מעורבת כאשר המשקיעים מאזנים בין אופטימיות לצמיחה ללחצי מטבע

    שוקי המניות באירופה נסגרו במגמה מעורבת ב-27 במאי, כאשר המשקיעים בחנו מגמות ברווחי החברות, ציפיות לצמיחה כלכלית ותחזיות מתפתחות מצד

    • לפני 5 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    שוקי המניות באירופה נסגרו במגמה מעורבת ב-27 במאי, כאשר המשקיעים בחנו מגמות ברווחי החברות, ציפיות לצמיחה כלכלית ותחזיות מתפתחות מצד

    SKN | ממועדון המיליארדים לטריליון דולר: האם מהפכת הבינה המלאכותית ממליכה את מיקרון מחדש?
    • רוני מור
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 8 שעה

    SKN | ממועדון המיליארדים לטריליון דולר: האם מהפכת הבינה המלאכותית ממליכה את מיקרון מחדש? SKN | ממועדון המיליארדים לטריליון דולר: האם מהפכת הבינה המלאכותית ממליכה את מיקרון מחדש?

    חציית רף טריליון הדולרים בשווי השוק אינה עוד ציון דרך טכני, אלא הכרזה רשמית על סדר עולמי חדש בתעשיית השבבים.

    • לפני 8 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    חציית רף טריליון הדולרים בשווי השוק אינה עוד ציון דרך טכני, אלא הכרזה רשמית על סדר עולמי חדש בתעשיית השבבים.

    SKN | מניות החברות הקטנות מזנקות כאשר וול סטריט מתמודדת עם מומנטום שוק מעורב
    • אור שושן
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 9 שעה

    SKN | מניות החברות הקטנות מזנקות כאשר וול סטריט מתמודדת עם מומנטום שוק מעורב SKN | מניות החברות הקטנות מזנקות כאשר וול סטריט מתמודדת עם מומנטום שוק מעורב

    שוקי המניות בארצות הברית נסחרו במומנטום מעורב ב-27 במאי, כאשר המשקיעים איזנו בין אופטימיות סביב עמידות הכלכלה לבין זהירות כלפי

    • לפני 9 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    שוקי המניות בארצות הברית נסחרו במומנטום מעורב ב-27 במאי, כאשר המשקיעים איזנו בין אופטימיות סביב עמידות הכלכלה לבין זהירות כלפי

    SKN | מנורה מבטחים מסכמת רבעון שיא: האם מגזר האשראי והפנסיה ימשיכו לדחוף את הרווחיות?
    • ליאור מור
    • 8 דק’ קריאה
    • לפני 13 שעה

    SKN | מנורה מבטחים מסכמת רבעון שיא: האם מגזר האשראי והפנסיה ימשיכו לדחוף את הרווחיות? SKN | מנורה מבטחים מסכמת רבעון שיא: האם מגזר האשראי והפנסיה ימשיכו לדחוף את הרווחיות?

      עונת הדוחות של סקטור הפיננסים המקומי חושפת את יכולתן של חברות הביטוח הגדולות לנווט בסביבה מקרו-כלכלית מורכבת, המאופיינת בריביות

    • לפני 13 שעה
    • 8 דק’ קריאה

      עונת הדוחות של סקטור הפיננסים המקומי חושפת את יכולתן של חברות הביטוח הגדולות לנווט בסביבה מקרו-כלכלית מורכבת, המאופיינת בריביות