hero

יום ו’ 28.01.22:

ארצות הברית

המדדים בוול סטריט המשיכו לפי אותו תסריט מוכר שמלווה אותם בתקופה האחרונה כאשר היום החל בעליות חדות והסתיים בירידות בהובלת מניות הצמיחה והטכנולוגיה. מדד הדאו ג’ונס סיים את היום בירידה של 0.02%. מדד ה- S&P 500 סגר את היום בירידה של 0.54%. מדד הנאסד”ק ירד ב- 1.4% ומדד הראסל 2000 ירד ב- 2.29%. הסנטימנט השלילי נרשם בכל נכסי הסיכון והעיד על “fly to safety” כאשר הנכס היחיד שהגיב בעליות ביום המסחר היה האג”ח הממשלתי. נתון הצמיחה לרבעון הרביעי יצא מעל הצפי והראה צמיחה של 6.9% הרבה מעל הצפי לצמיחה של 5.5% ברבעון. מקדונלדס (MCD) פיספסה בשורת המכירות והרווח בדוח הרבעוני עקב עליה במחירי חומרי הגלם, המניה ירדה ביום המסחר בחדות אך לבסוף סיימה את היום בירידה קלה. אינטל וטסלה פרסמו את דוחותיהם לאחר יום המסחר הקודם וכעת סיימו את היום בירידה של 7.04% ו- 11.55% בהתאמה לאחר הצפי המאכזב קדימה. חברת הטבק אלטריה (MO) עקפה במעט את תחזית הרוווח כשסיימה את הרבעון ברווח מתואם של 1.09 דולר למניה, המניה הגיבה בעליה של 1.76% לפרסום הדוחות. חברות האשראי מאסטרקארד וויזה עקפו את התחזיות לרבעון עקב עליה במכירות מכרטיסי אשראי בין מדינות (crossborder) שעקפו את הרמה בה היו לפני פרוץ משבר הקורונה, המניות הגיבו בעליה של 1.76%  ו- 4.34% בהתאמה לאחר הדוחות. אפל הכתה את תחזיות האנליסטים לרבעון בעזרת מכירות חזקות של טלפונים ומכשירי מאק של החברה והתמודדות טובה יותר עם בעיות בשרשראות האספקה ממתחריה, המניה עלתה לאחר הדוחות במסחר המאוחר ב- 4.55%.

אסיה

באסיה הבוקר המסחר מתנהל במגמה מעורבת כאשר מדד הניקיי היפני עולה 2.09% מדדי סין המובילים במגמת ירידה, מדד שנחאי יורד ב- 0.76% וממד האנג סנג יורד ב- 0.87%.

אירופה

מדדי אירופה סיימו את היום בעליות כאשר המסחר ביבשת נסגר לפני הירידות החדות בארה”ב כמו שקרה לאחר כל תפנית חדה במסחר מעבר לים. מדד הדאקס הגרמני עלה 0.42%, מדד הקאק הצרפתי סיים את היום בעליה של 0.6%, ומדד הפוטסי הבריטי עלה ב- 1.13%. מדד הסטוקס 600 המרכזי של אירופה עלה ב- 0.65%.

ישראל

המסחר בתל אביב הסתיים אתמול במגמה מעורבת כאשר מדד ת”א 35 ירד 1.03% ומדד ת”א 90 עלה 0.27% מדד ת”א בנקים עלה 0.37%, מדד ת”א נדל”ן ירד ב- 0.21% ומדד ת”א ביומד ירד ב- 0.83%, את העליות בתל אביב אתמול הובילו גזית גלוב עם עליה של 12.32%, פרטנר שסיימה את היום עם עליה של 4.53% והמשיכה את המגמה החיובית מהימים האחרונים, ארגו פרופרטיז עם עליה של 4.31% וקנון אשר עלתה 3.25%. את הירידות במדד הובילו אורמת טכנולוגיות שירדה 5.42%, בונוס ביוגרופ שירדה 5.05%, אקוואריוס מנועים עם ירידה של 5% וג’נסל עם ירידה של 4.76%. בגזרת המט”ח המטבעות המובילים אתמול נסחרו במגמה מעורבת מול השקל, הדולר עלה ב- 0.63%, בסופו של יום שערו היציג נקבע על 3.196 שקלים. האירו ירד אתמול ב- 0.46% ושערו היציג נקבע על 3.5667 שקלים. הליש”ט נחלשה אתמול ב- 0.31% ושערה היציג נקבע על 4.28 שקלים. אתמול דיווח משרד הבריאות על 67,728 מאומתים חדשים, 952 חולים במצב קשה כאשר מתוכם כ- 212 מונשמים. בגזרת הקריפטו המטבעות ממשיכים לתקן חלק מהירידות החדות שחוו בשבוע האחרון, הביטקוין נסחר ב- 36,959 דולר למטבע ורשם עליה נוכחית של 2.97% האת’ריום נסחר ב- 2,422 דולר למטבע ורשם עליה נוכחית של 2.34%.

*אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | סקירת שוקי אמריקה: מדד Nasdaq עולה ב-1.05% לצד עליות במניות בארה״ב ובקנדה
    • אור שושן
    • •
    • 7 דק’ קריאה
    • •
    • לפני 1 שעה

    SKN | סקירת שוקי אמריקה: מדד Nasdaq עולה ב-1.05% לצד עליות במניות בארה״ב ובקנדה SKN | סקירת שוקי אמריקה: מדד Nasdaq עולה ב-1.05% לצד עליות במניות בארה״ב ובקנדה

      Nasdaq מוביל את העליות בשוק המניות האמריקאי שווקי המניות בארה״ב ננעלו בעליות בכל המדדים המרכזיים, כאשר Nasdaq רשם את

    • לפני 1 שעה
    • •
    • 7 דק’ קריאה

      Nasdaq מוביל את העליות בשוק המניות האמריקאי שווקי המניות בארה״ב ננעלו בעליות בכל המדדים המרכזיים, כאשר Nasdaq רשם את

    SKN | מדד FTSE 100 עולה קלות: מניות האנרגיה מקזזות את הלחץ מאינפלציה בבריטניה
    • שגיא חבסוב
    • •
    • 7 דק’ קריאה
    • •
    • לפני 2 שעה

    SKN | מדד FTSE 100 עולה קלות: מניות האנרגיה מקזזות את הלחץ מאינפלציה בבריטניה SKN | מדד FTSE 100 עולה קלות: מניות האנרגיה מקזזות את הלחץ מאינפלציה בבריטניה

    מדד FTSE 100 הבריטי עלה קלות ביום רביעי, כאשר התחזקות מניות חברות הנפט והפיננסים סייעה לקזז את הלחץ בעקבות נתוני

    • לפני 2 שעה
    • •
    • 7 דק’ קריאה

    מדד FTSE 100 הבריטי עלה קלות ביום רביעי, כאשר התחזקות מניות חברות הנפט והפיננסים סייעה לקזז את הלחץ בעקבות נתוני

    SKN | הנאסד״ק מזנק: SpaceX ו-Super Micro מחזירות את אמון המשקיעים במניות ה-AI
    • שגיא חבסוב
    • •
    • 6 דק’ קריאה
    • •
    • לפני 3 שעה

    SKN | הנאסד״ק מזנק: SpaceX ו-Super Micro מחזירות את אמון המשקיעים במניות ה-AI SKN | הנאסד״ק מזנק: SpaceX ו-Super Micro מחזירות את אמון המשקיעים במניות ה-AI

    מדד הנאסד״ק הוביל ביום רביעי את העליות החדות בוול סטריט, לאחר שתוצאות עסקיות חזקות של SpaceX ושל Super Micro Computer

    • לפני 3 שעה
    • •
    • 6 דק’ קריאה

    מדד הנאסד״ק הוביל ביום רביעי את העליות החדות בוול סטריט, לאחר שתוצאות עסקיות חזקות של SpaceX ושל Super Micro Computer

    SKN | הבורסות בעולם עולות בזכות דוחות חזקים, בעוד תשואת האג״ח הצרפתית ל-10 שנים מגיעה ל-5%
    • עומר בר
    • •
    • 7 דק’ קריאה
    • •
    • לפני 3 שעה

    SKN | הבורסות בעולם עולות בזכות דוחות חזקים, בעוד תשואת האג״ח הצרפתית ל-10 שנים מגיעה ל-5% SKN | הבורסות בעולם עולות בזכות דוחות חזקים, בעוד תשואת האג״ח הצרפתית ל-10 שנים מגיעה ל-5%

    שווקי המניות המרכזיים בעולם עלו ביום רביעי, לאחר שתוצאות עסקיות חזקות ותחזיות משופרות תמכו באמון המשקיעים בתחזית הרווחים של החברות.

    • לפני 3 שעה
    • •
    • 7 דק’ קריאה

    שווקי המניות המרכזיים בעולם עלו ביום רביעי, לאחר שתוצאות עסקיות חזקות ותחזיות משופרות תמכו באמון המשקיעים בתחזית הרווחים של החברות.