hero

יום ג’ 26.04.22:

ארצות הברית

המדדים בוול סטריט התחילו את יום המסחר בירידות שערים חדות בהמשך לסוף שבוע אדום במיוחד אך כניסת כספים לשוק לאורך יום המסחר שינתה את המגמה ולבסוף המדדים סיימו את היום בעליות שערים. מדד הדאו ג’ונס סיים את היום בעליה של 0.7%. מדד ה- S&P 500 סגר את היום בעליה של 0.57%. מדד הנאסד”ק סיים את היום בעליה של 1.29% ומדד הראסל 2000 סיים את היום בעליה של 0.70%. הנפט ממשיך במסחר המאוד תנודתי שלו לאור הניסיון לתמחר את משבר האנרגיה והשפעת הבעיות בשרשראות האספקה על ההיצע הקיים וכעת נסחר בירידה של 3.38% המחיר לחבית עומד כעת על 98.62 דולר, ירידות החוזים על הנפט לאורך הלילה משכו את הסקטור למטה ביום המסחר וזה הוביל את הירידות במדד עם ירידה יומית של 3.34%. חברת טוויטר (TWTR) הודיעה אתמול שהיא נכנסת לתהליך של מכירה למנכ”ל טסלה אלון מאסק עבור 44 מיליארד דולר וברגע שהעסקה תצא לפועל החברה תהפוך לחברה פרטית. המסחר במניה הופסק באמצע היום לאחר ההודעה במחיר של 51.7 דולר למניה המשקף עליה יומית של 5.66%. מאסק אמר בהודעה משלו כי הוא רוצה להביא את החברה למקומות חדשים עם פיצ’רים נוספים, הפיכת האלגוריתם לקוד פתוח בכדי להגדיל שקיפות, להביס את הבוטים בפלטפורמה ואימות כל המשתמשים בפלטפורמה כאנשים אמיתיים. ההודעה צפויה לסיים מספר שבועות תנודתיים למניה שראתה את מאסק הופך לבעל המניות הגדול בחברה, דוחה את הצעת ההנהלה להצטרף לדירקטוריון ומנסה השתלטות עוינת על החברה. קוקה קולה (KO) הכתה את תחזיות האנליסטים לרבעון עם צפי חיובי קדימה וצמיחה של 16% בהכנסות, המניה עלתה לאחר הדוחות ב- 1.06%. חברת הגיימינג אקטיוויז’ן בליזארד (ATVI) פספסה את תחזית הרווח וההכנסות לרבעון עם מכירות מאכזבות למוצר הדגל של החברה קול אוף דוטי, המניה לא הגיבה באופן משמעותי לדוחות מכיוון שהמשקיעים ממשיכים להתמקד במיזוג לתוך מייקרוסופט.

אסיה

באסיה הבוקר המסחר מתנהל במגמה חיובית לאחר הירידות החדות אתמול עקב חזרתה של העלייה בתחלואה מנגיף הקורונה בסין. מדד הניקיי היפני עולה 0.51% מדדי סין המובילים נסחרים במגמה חיובית, מדד שנחאי עולה ב- 0.74% וממד האנג סנג עולה ב- 1.66%.

אירופה

מדדי אירופה התחילו את השבוע בירידות שערים חדות וסגרו את יום המסחר כאשר ברקע המדדים בארה”ב עדיין יורדים בחדות. מדד הדאקס ירד 1.54%, מדד הקאק הצרפתי ירד ב- 2.01%, מדד הפוטסי הבריטי ירד ב- 1.88% ומדד הסטוקס 600 המרכזי של אירופה ירד ב- 1.81%.

ישראל

המדדים בישראל סיימו את יום המסחר בירידות שערים בהובלת סקטור ת”א נפט וגז כאשר מדד ת”א 35 ירד ב- 0.76% ו- ת”א 90 ירד ב- 0.45%. מדד ת”א בנקים ירד 0.75%, מדד ת”א נדל”ן עלה ב- 0.2% ומדד ת”א ביומד ירד ב- 2.02%. את העליות בתל אביב אתמול הובילו גזית גלוב שסיימה בעליה של 9.26%, הבורסה לניירות ערך בתל אביב שעלתה במסחר ב- 6.65%, וואן טכנולוגיות שסיימה את היום בעליה של 5.26% ואלקו שעלתה ביום המסחר ב- 3.19%. את הירידות במדד הובילו אלקטריאון שהמשיכה את המגמה השלילית מתחילת השנה וסיימה את היום בירידה של 15.07%, נפטא שירדה ב- 7.73% ודלק קבוצה שסיימה את היום בירידה של 7.11%. רוב המטבעות המובילים נסחרו בעליות מול השקל כאשר הדולר עלה ב- 2.3%, בסופו של יום שערו היציג נקבע על 3.291 שקלים. האירו עלה אתמול ב- 0.46% ושערו היציג נקבע על 3.5292 שקלים. הליש”ט סיימה את היום בירידה של 0.43% ושערה היציג נקבע על 4.1866 שקלים. אתמול דיווח משרד הבריאות על 3,788 מאומתים חדשים, 217 חולים במצב קשה כאשר מתוכם כ- 78 מונשמים. בגזרת הקריפטו המטבעות נסחרים כרגע בעליות , הביטקוין נסחר ב- 40,595 דולר למטבע ורשם עליה נוכחית של 1.00% האת’ריום נסחר ב- 3,001 דולר למטבע ורשם עליה נוכחית של 0.03%.

אביב פרוינד

*אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | שוק המניות בארה”ב היום: סיכום המסחר של יום רביעי והתחזית ליום חמישי, 16 ביולי 2026
    • אור שושן
    • 8 דק’ קריאה
    • לפני 6 שעה

    SKN | שוק המניות בארה”ב היום: סיכום המסחר של יום רביעי והתחזית ליום חמישי, 16 ביולי 2026 SKN | שוק המניות בארה”ב היום: סיכום המסחר של יום רביעי והתחזית ליום חמישי, 16 ביולי 2026

    וול סטריט המשיכה את רצף העליות ביום רביעי, 15 ביולי 2026, כאשר כל המדדים המרכזיים סיימו את יום המסחר בעליות.

    • לפני 6 שעה
    • 8 דק’ קריאה

    וול סטריט המשיכה את רצף העליות ביום רביעי, 15 ביולי 2026, כאשר כל המדדים המרכזיים סיימו את יום המסחר בעליות.

    SKN | מדד הדאו ג’ונס נותר יציב כאשר התנודתיות בשבבי זיכרון מעוררת שאלות חדשות לגבי שווי חברות הטכנולוגיה
    • עומר בר
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 6 שעה

    SKN | מדד הדאו ג’ונס נותר יציב כאשר התנודתיות בשבבי זיכרון מעוררת שאלות חדשות לגבי שווי חברות הטכנולוגיה SKN | מדד הדאו ג’ונס נותר יציב כאשר התנודתיות בשבבי זיכרון מעוררת שאלות חדשות לגבי שווי חברות הטכנולוגיה

    שוקי המניות בארצות הברית הציגו סביבת מסחר מעורבת כאשר מדד הדאו ג'ונס שמר על יציבות יחסית, בעוד תנודתיות מחודשת במניות

    • לפני 6 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    שוקי המניות בארצות הברית הציגו סביבת מסחר מעורבת כאשר מדד הדאו ג'ונס שמר על יציבות יחסית, בעוד תנודתיות מחודשת במניות

    SKN | מדוע הדאו ג’ונס, S&P 500 והנאסד”ק עלו למרות המתיחות הגיאופוליטית?
    • רוני מור
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 8 שעה

    SKN | מדוע הדאו ג’ונס, S&P 500 והנאסד”ק עלו למרות המתיחות הגיאופוליטית? SKN | מדוע הדאו ג’ונס, S&P 500 והנאסד”ק עלו למרות המתיחות הגיאופוליטית?

    המסחר בוול סטריט ננעל ביום רביעי בעליות, כאשר מניות הטכנולוגיה הגדולות ונתוני אינפלציה מעודדים תמכו בסנטימנט המשקיעים. למרות המתיחות המחודשת

    • לפני 8 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    המסחר בוול סטריט ננעל ביום רביעי בעליות, כאשר מניות הטכנולוגיה הגדולות ונתוני אינפלציה מעודדים תמכו בסנטימנט המשקיעים. למרות המתיחות המחודשת

    SKN | שווקי אירופה ננעלו במגמה מעורבת כאשר התחזקות המטבעות קיזזה את החולשה במדדי המניות המרכזיים
    • אור שושן
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 11 שעה

    SKN | שווקי אירופה ננעלו במגמה מעורבת כאשר התחזקות המטבעות קיזזה את החולשה במדדי המניות המרכזיים SKN | שווקי אירופה ננעלו במגמה מעורבת כאשר התחזקות המטבעות קיזזה את החולשה במדדי המניות המרכזיים

    השווקים הפיננסיים באירופה סיימו את יום המסחר ביום רביעי במגמה מעורבת, מה שהדגיש את הגישה הזהירה של המשקיעים אשר איזנו

    • לפני 11 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    השווקים הפיננסיים באירופה סיימו את יום המסחר ביום רביעי במגמה מעורבת, מה שהדגיש את הגישה הזהירה של המשקיעים אשר איזנו