hero

ארצות הברית

המסחר בארה”ב יפתח בהמשך היום והחוזים על המדדים המרכזיים מצביעים על פתיחה חיובית. אמש וול-סטריט ננעלה בירידות שערים: הדאו-ג’ונס (39,671) נחלש ב-0.51%, ה-S&P500 (5,307) ירד ב-0.27% והנאסד”ק (16,801) הפחית 0.18%. מדד הפחד (VIX, 12.29) התחזק אתמול ב-3.63%. 

ענקית הקמעונאות טארגט דיווחה ופספסה בשורת הרווח מה שדחף את המניה לנפילה של כמעט 8%. דיווח על חילופים בהנהלה הבכירה של יצרנית בגדי היוגה לולולמון שלח את המניה אתמול לירידות של יותר מ-7%. משווקת הריהוט לבית, וויליאמס סונומה, דיווחה על תוצאות רבעוניות טובות ועקפה בשורת ההכנסות, אך המניה ננעלה בצניחה של 11% עקב פרסום תחזית להמשך השנה שאכזבה את המשקיעים בשוק. מפתחת חיסוני ה-mRNA, מודרנה, זינקה ביותר מ-13%, השלימה שמונה ימים של עליות שערים והגיעה לשיא שנתי חדש. שופיפיי עלתה ב-2% לאחר שהחברה זכתה להעלאת דירוג קנייה מצד האנליסטים של גולמן זאקס. אנבידיה דיווחה לאחר הנעילה וניפצה את התחזיות המוקדמות עם עלייה של יותר מ-600% ברווח הרבעוני. החברה הודיעה כי היא מתכוונת לבצע ספליט (פיצול מניות) ביחס של 1 ל-10 והמניה ננעלה בקפיצה של 6.06% במסחר המאוחר.

אסיה

הבורסות המרכזיות במזרח הרחוק נסחרות בשעה זו במגמה מעורבת. הבורסה בשנחאי (3,126) יורד ב-1%, הבורסה בהונג קונג (18,932) משילה 1.37% ומדד סנסקס ההודי (74,180) נחלש קלות ב-0.05%. מדד הניקיי היפני (38,999) עולה ב-0.99%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (21,616) מטפס ב-0.3% והבורסה באוסטרליה (7,810) נסחרת בירידה של 0.48%.

אירופה

השווקים באירופה ירדו יום שני ברציפות ויחדשו את המסחר הבוקר. מדד הפוטסי (8,370) הבריטי ירד ב-0.35%, הקאק40 הצרפתי (8,092) נחלש ב-0.61%, הדאקס (18,680) הגרמני השיל 0.25% והבורסה בשוויץ (11,958) ננעלה בירידה של 0.36%.

ישראל

הבורסה בת”א תיפתח את יום המסחר האחרון לשבוע זה לאחר שירדה זה היום השני ברציפות. מדד ת”א-35 (1,971) ירד ב-0.16%, מדד ת”א-125 (1,968) נחלש ב-0.38% ומדד הבנקים (3,585) הפחית 1.11%. מדד הגלובל-בלוטק (427) עלה בניגוד למגמה הכללית והתחזק ב-0.17% ומדד ת”א נדל”ן (884) ננעל בירידה של 1.06%. 

טבע בלטה בעליות מבין המניות הפעילות לאחר שהתחזקה ב-2.55%. הסקטור הבנקאי רשם ירידות בשיעור של עד 1.44%. ירידות בולטות במניות הפעילות נרשמו בבזק שנחלשה ב-1.92% ונייס שהפחיתה 0.79%. במדד ת”א 125 נרשמו עליות נאות באלקטריאון שטיפסה ב-3.22% לאחר שדיווחה על חתימה על הסכם עם חברת לוגיסטיקה להקמת פרויקט בדטרויט שבארה”ב, טאואר שעלתה ב-3.16% ואזורים שהוסיפה 2.51%. לעומת זאת, ירידות חדות במדד נרשמו במיטרוניקס שצנחה ב-28.33% לאחר שהנמיכה את התחזית להמשך השנה, נכסים ובניין שהשילה 4.05% וחברה לישראל שנחלשה ב-3.89%. אאורה דיווחה על עלייה של יותר מ-200% ברווח הרבעוני והמניה הגיבה בעלייה צנועה של 0.29%. בליץ ירדה זה היום שני ברציפות ונחלשה אתמול ב-11.53% אך מניית החברה עדיין מציגה תשואה חיובית של 21.4% מתחילת החודש. 

סחורות

המסחר בנפט מתנהל הבוקר במגמה שלילית לאחר שאתמול איבד מערכו. נפט מסוג טקסס נחלש ב-0.54% ונסחר במחיר של 77.15$ לחבית. נפט מסוג ברנט יורד ב-0.43% ונסחר במחיר לחבית של 81.55$. מחיר הגז הטבעי יורד בשעה זו ב-1.06%.

המסחר במתכות היקרות מתנהל כעת במגמה שלילית. הזהב נחלש ב-0.39% ונסחר במחיר של 2,372$ לאונקיה. הכסף יורד ב-1.35% וערכו 30.5$ לאונקיה.

מט”ח

השקל נחלש ביחס למטבעות החוץ המרכזיים לאחר שאתמול ננעל ביציבות. הדולר עולה ב-0.11% ונסחר בשער של 3.67 שקל ל-1 דולר. האירו מתחזק ב-0.28% ונסחר ב-3.97 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר בעלייה של 0.09% וערכו 4.67 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

המסחר במטבעותה קריפטו המרכזיים מתנהל באווירה רגועה לאחר שנרשמו ביממה האחרונה ירידות מתונות. הביטקוין נסחר ביציבות וערכו דולר למטבע של 69,438$, המבטא היחלשות יומית של 0.57%. האת’ריום עולה קלות ב-0.03% וערכו 3,769$ דולר למטבע המשקף ירידה של 0.53% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | האם העלייה בזהב מאותתת על חזרה לביקוש לנכסי מקלט בטוח כאשר המלחמה באיראן מתקרבת לנקודת מפנה?
    • רוני מור
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 4 שעה

    SKN | האם העלייה בזהב מאותתת על חזרה לביקוש לנכסי מקלט בטוח כאשר המלחמה באיראן מתקרבת לנקודת מפנה? SKN | האם העלייה בזהב מאותתת על חזרה לביקוש לנכסי מקלט בטוח כאשר המלחמה באיראן מתקרבת לנקודת מפנה?

    הזהב מתאושש כאשר השווקים מעריכים מחדש את מסלול המלחמה מחירי הזהב המשיכו בעלייה חדה במשך שלושה ימים, כשהם מטפסים עד

    • לפני 4 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    הזהב מתאושש כאשר השווקים מעריכים מחדש את מסלול המלחמה מחירי הזהב המשיכו בעלייה חדה במשך שלושה ימים, כשהם מטפסים עד

    SKN | מדד הנאסד”ק שומר על עליות כאשר מומנטום הטכנולוגיה מתחזק — האם הראלי יכול להימשך?
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 4 שעה

    SKN | מדד הנאסד”ק שומר על עליות כאשר מומנטום הטכנולוגיה מתחזק — האם הראלי יכול להימשך? SKN | מדד הנאסד”ק שומר על עליות כאשר מומנטום הטכנולוגיה מתחזק — האם הראלי יכול להימשך?

    מדד הNasdaq Composite (^IXIC) נסחר בעלייה ב-1 באפריל, ועולה לרמה של 21,870.86 נכון לאמצע יום המסחר, כאשר מניות הטכנולוגיה ממשיכות

    • לפני 4 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    מדד הNasdaq Composite (^IXIC) נסחר בעלייה ב-1 באפריל, ועולה לרמה של 21,870.86 נכון לאמצע יום המסחר, כאשר מניות הטכנולוגיה ממשיכות

    SKN | שווקי אירופה מזנקים באופן רחב כאשר תיאבון הסיכון מתחזק ברחבי האזור
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 6 שעה

    SKN | שווקי אירופה מזנקים באופן רחב כאשר תיאבון הסיכון מתחזק ברחבי האזור SKN | שווקי אירופה מזנקים באופן רחב כאשר תיאבון הסיכון מתחזק ברחבי האזור

    שווקי אירופה נסגרו בעליות חדות ב-1 באפריל, כאשר המדדים המרכזיים ברחבי האזור רשמו עליות משמעותיות על רקע שיפור בסנטימנט המשקיעים.

    • לפני 6 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי אירופה נסגרו בעליות חדות ב-1 באפריל, כאשר המדדים המרכזיים ברחבי האזור רשמו עליות משמעותיות על רקע שיפור בסנטימנט המשקיעים.

    SKN | שווקי ארה”ב מזנקים כאשר מניות קטנות מובילות בעוד התנודתיות יורדת
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 9 שעה

    SKN | שווקי ארה”ב מזנקים כאשר מניות קטנות מובילות בעוד התנודתיות יורדת SKN | שווקי ארה”ב מזנקים כאשר מניות קטנות מובילות בעוד התנודתיות יורדת

    שווקי ארה"ב נסחרים בעליות ב-1 באפריל, כאשר עליות במדדים המרכזיים משקפות שיפור בסנטימנט הסיכון והמשך מעורבות משקיעים. הראלי מובל על

    • לפני 9 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי ארה"ב נסחרים בעליות ב-1 באפריל, כאשר עליות במדדים המרכזיים משקפות שיפור בסנטימנט הסיכון והמשך מעורבות משקיעים. הראלי מובל על