hero

ארצות הברית

המסחר בארה”ב יתחדש ויפתח את השבוע החדש. החוזים על המדדים המרכזיים מאותתים על פתיחה חיובית קלה: החוזים על הדאו-ג’ונס (38,717) נסחרים בעלייה של 0.05%, החוזים על ה-S&P500 (5,023) מתחזקים ב-0.08% והחוזים על הנאסד”ק 100 (17,776) מוסיפים 0.18%. 

במהלך שבוע המסחר החברות ימשיכו לדווח את תוצאותיהן הכספיות ויפורסמו מספר אינדיקטורים כלכליים כגון: מכירות הבתים למגורים, מדד השירותים ומדד הייצור ומספר בכירים בבנק המרכזי יישאו נאומים. 

אסיה

הבורסות המרכזיות במזרח הרחוק פתחו את שבוע המסחר במגמה מעורבת. בורסת שנחאי (2,882) עולה ב-0.58%, הבורסה בהונג קונג (16,164) יורדת ב-1.08% ומדד סנסקס ההודי (72,625) מתחזק ב-0.27%. מדד הניקיי ביפן (38,411) נחלש ב-0.2%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (18,654) מטפס ב-0.26% והבורסה באוסטרליה (7,665) נסחרת הבוקר בעלייה של 0.09%.

אירופה

בורסות אירופה יחדשו את שבוע המסחר בשעות הקרובות. במהלך השבוע יפורסמו אינדיקטורים כלכליים שונים כמו מדד בטחון הצרכנים, מדדי הייצור והשירותים, שיעור האינפלציה הסופי שצפוי לעמוד על 2.8% ברמה השנתית ושיעור ציפיות אינפלציית הצרכנים. 

ישראל

הבורסה בת”א פתחה את שבוע המסחר אתמול בעליות שערים. מדד ת”א-35 (1,874) עלה ב-0.68%, מדד ת”א-125 (1,912) התחזק ב-0.79% ומדד הבנקים (3,442) טיפס ב-1.03%. מדד הגלובל-בלוטק (405) הוסיף 0.82% ומדד ת”א נדל”ן (923) ננעל בעלייה של 0.73%.

ישראמקו יהש זינקה ב-9.14% והובילה את העליות מבין המניות הפעילות. אחריה ריכז עניין הסקטור הבנקאי עם עליות של עד 1.08% וטבע שבלטה בירידות מבין המניות הפעילות לאחר שנחלשה ב-1.43%. במדד ת”א 125 נרשמו עליות חדות בנפטא שקפצה ב-7.92%, תמר פטרוליום שהוסיפה 6.4% וערד שהתחזקה ב-5.33%. מנגד נרשמו ירידות בולטות ביוחננוף שנפלה ב-3.18%, אודיוקודקס שנחלשה ב-2.64% ושפיר הנדסה שהשילה 2.4%. בונוס ביוגרופ העוסקת בפיתוח טיפולים לשיקום רקמות דיווחה בשבוע שעבר על קבלת פטנט והמשיכה במומנטום החיובי עם עלייה של 16.82% אתמול. מבטח שמיר, חברת החזקות המשקיעה בתחומים מגוונים, דיווחה אתמול כי קבוצת כלל ביטוח תשקיע בחברה כ-300 מיליון שקלים בעבור 20% ממניות החברה והמנייה ננעלה בזינוק של 16.54%.

סחורות

המסחר בנפט מתנהל הבוקר בירידות שערים. נפט מסוג טקסס נחלש ב-0.64% ונסחר במחיר של 78.68$ לחבית. נפט מסוג ברנט מפחית 0.77% ונסחר במחיר לחבית של 82.83$. מחיר הגז הטבעי נופל בשעה זו ב-3.85%.

המתכות המרכזיות נסחרות הבוקר במגמה מעורבת. הזהב עולה ב-0.35% ונסחר במחיר של 2,021$ לאונקיה. הכסף יורד ב-1.25% וערכו 23.11$ לאונקיה.

מט”ח

השקל נסחר הבוקר במגמה מעורבת ביחס למטבעות המרכזיים. הדולר יורד קלות ב-0.05% ונסחר בשער של 3.6 שקל ל-1 דולר. האירו מתחזק ב-0.07% ונסחר ב-3.88 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר בעלייה של 0.06%  וערכו 4.54 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

ביממה האחרונה נרשמו עליות נאות במטבעות המרכזיים והבוקר הם נסחרים במגמה חיובית. הביטקוין עולה ב-0.52% וערכו דולר למטבע של 52,294$, המבטא התחזקות יומית של 1.49%. האת’ריום מוסיף 0.99% וערכו 2,917$ דולר למטבע המשקף קפיצה של 4.77% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | מניית American Airlines (AAL) עולה במתינות — פוטנציאל התאוששות או לחץ מבני על מניות התעופה?
    • אור שושן
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 18 שעה

    SKN | מניית American Airlines (AAL) עולה במתינות — פוטנציאל התאוששות או לחץ מבני על מניות התעופה? SKN | מניית American Airlines (AAL) עולה במתינות — פוטנציאל התאוששות או לחץ מבני על מניות התעופה?

    American Airlines Group Inc. (NASDAQ: AAL) נסחרה בעלייה מתונה ב-4 במרץ, כאשר עלתה בכ-0.42% לרמה של $12.51, בזמן שמשקיעים בחנו

    • לפני 18 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    American Airlines Group Inc. (NASDAQ: AAL) נסחרה בעלייה מתונה ב-4 במרץ, כאשר עלתה בכ-0.42% לרמה של $12.51, בזמן שמשקיעים בחנו

    SKN | הנאסד״ק עולה ביותר מ-1.4% ב-4 במרץ כאשר מניות הטכנולוגיה מניעות את מומנטום השוק
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 19 שעה

    SKN | הנאסד״ק עולה ביותר מ-1.4% ב-4 במרץ כאשר מניות הטכנולוגיה מניעות את מומנטום השוק SKN | הנאסד״ק עולה ביותר מ-1.4% ב-4 במרץ כאשר מניות הטכנולוגיה מניעות את מומנטום השוק

    מדד Nasdaq Composite עלה במהלך המסחר ב-4 במרץ, כשהוא מטפס ב-1.42% לרמה של כ-22,836.33, לאחר שמניות טכנולוגיה וצמיחה חזרו להוביל

    • לפני 19 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    מדד Nasdaq Composite עלה במהלך המסחר ב-4 במרץ, כשהוא מטפס ב-1.42% לרמה של כ-22,836.33, לאחר שמניות טכנולוגיה וצמיחה חזרו להוביל

    SKN | שווקי אירופה מזנקים כאשר מדד STOXX 50 עולה בכמעט 2% — משקיעים ממקמים מחדש הון ברחבי היבשת
    • Articles
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 22 שעה

    SKN | שווקי אירופה מזנקים כאשר מדד STOXX 50 עולה בכמעט 2% — משקיעים ממקמים מחדש הון ברחבי היבשת SKN | שווקי אירופה מזנקים כאשר מדד STOXX 50 עולה בכמעט 2% — משקיעים ממקמים מחדש הון ברחבי היבשת

    מניות אירופה ננעלו בעליות משמעותיות ב-4 במרץ, ומשקפות חידוש באמון המשקיעים בשווקים המרכזיים כאשר הון זרם למניות גדולות ביבשת. העליות

    • לפני 22 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    מניות אירופה ננעלו בעליות משמעותיות ב-4 במרץ, ומשקפות חידוש באמון המשקיעים בשווקים המרכזיים כאשר הון זרם למניות גדולות ביבשת. העליות

    SKN | שוקי ארה”ב מעורבים: הנאסד”ק עולה בעוד הדאו והמניות הקטנות יורדים; התנודתיות מטפסת
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 1 ימים

    SKN | שוקי ארה”ב מעורבים: הנאסד”ק עולה בעוד הדאו והמניות הקטנות יורדים; התנודתיות מטפסת SKN | שוקי ארה”ב מעורבים: הנאסד”ק עולה בעוד הדאו והמניות הקטנות יורדים; התנודתיות מטפסת

    שווקי הפיננסים בארה"ב נפתחו בטון מעורב ב-4 במרץ, כאשר מניות הטכנולוגיה דחפו את הנאסד"ק כלפי מעלה בעוד מדדים רחבים יותר

    • לפני 1 ימים
    • 6 דק’ קריאה

    שווקי הפיננסים בארה"ב נפתחו בטון מעורב ב-4 במרץ, כאשר מניות הטכנולוגיה דחפו את הנאסד"ק כלפי מעלה בעוד מדדים רחבים יותר