יום ו’ 14.01.22:
ארצות הברית
המדדים בוול סטריט התחילו את היום בעליות קלות בניסיון להמשיך את המומנטום החיובי מהימים האחרונים אך סיימו את היום בירידות חדות בהובלת מניות הטכנולוגיה במגמה דומה לפתיחת השנה שראינו. השוק עבר לירידות לאחר שסגנית הפד החדשה, לאל בריינארד, נאמה מול הסנאט לרגל כניסתה לתפקיד וחיזקה את דבריו של פאואל מהיום הקודם לגבי החשיבות להיאבק באינפלציה כמוקד לפעילותה של הפד והדגישה כי העלאת ריבית ראשונה בהחלט יכולה לבוא כבר בחודש מרץ הקרוב. מדד הדאו ג’ונס סיים את היום בירידה של 0.49%. מדד ה- S&P 500 סגר את היום בירידה של 1.42%. מדד הנאסד”ק ירד ב- 2.51% ומדד הראסל 2000 ירד ב- 0.76%. הסנטימנט השלילי נרשם בכל נכסי הסיכון והעיד על מגמת יציאת כספים מהשוק כאשר החוזים על הנפט סיימו את היום גם הם בירידה של 1.14%, הזהב ירד 0.28% והמטבעות הקריפטו המרכזיים רשמו גם הם ירידות ביום המסחר. את הירידות במדד הובילו סקטור הטכנולוגיה וסקטור הצרכיה המחזורית שירדו במסחר 2.65% ו- 2.08% בהתאמה בהובלת מייקרוסופט וטסלה שסיימו את היום בירידה של 4.23% ו- 6.75% בהתאמה. את העליות במדד הובילו הסקטורים הדיפנסיביים שחזרו לתפקד עם חזרת הירידות לשווקים.
אסיה
באסיה הבוקר המסחר מתנהל במגמה שלילית כאשר מדד הניקיי היפני יורד 1.42% מדדי סין המובילים במגמת ירידה, מדד שנחאי יורד ב- 0.64% וממד האנג סנג יורד ב- 0.56%.
אירופה
מדדי אירופה סיימו את היום ללא תנודות מרכזיות כאשר המסחר ביבשת נסגר לפני הירידות החדות בארה”ב. מדד הדאקס הגרמני עלה 0.13%, מדד הקאק הצרפתי סיים את היום בירידה של 0.5%, ומדד הפוטסי הבריטי עלה ב- 0.16%. מדד הסטוקס 600 המרכזי של אירופה ירד ב- 0.03%.
ישראל
המסחר בתל אביב הסתיים אתמול בעליות שערים אך לפני הירידות החדות בארה”ב כאשר מדד ת”א 35 עלה 0.76% ומדד ת”א 90 עלה 43%.0. מדד ת”א בנקים עלה 2.12% והמשיך להציג את העליות החדות ביותר מבין המדדים מתחילת השנה, מדד ת”א נדל”ן עלה ב- 1.08% ומדד ת”א ביומד ירד ב- 0.47%, את העליות בתל אביב אתמול הובילו סאמיט עם עליה של 4.75%, אפריקה מגורים שסיימה את היום עם עליה של 4.56%, נטו מלינדה עם עליה של 4.53% והבורסה לניירות ערך בתל אביב אשר עלתה 4.21%. את הירידות במדד הובילו קומפיוגן שירדה 5.6%, מקס סטוק שהמשיכה את המגמה השלילית וירדה 5.29%, וואן טכנולוגיות עם ירידה של 4.93% לאחר שיצאה הודעה כי מיחשוב ישיר מימשה מניות בחברה ב- 108 מיליון ש”ח ואקוואריוס מנועים עם ירידה של 3.9%. בגזרת המט”ח המטבעות המובילים אתמול עלו מול השקל, הדולר עלה ב- 0.16%, בסופו של יום שערו היציג נקבע על 3.117 שקלים. האירו עלה אתמול ב- 1% ושערו היציג נקבע על 3.5716 שקלים. הליש”ט התחזקה אתמול ב- 0.76% ושערה היציג נקבע על 4.2764 שקלים. אתמול דיווח משרד הבריאות על 48,311 מאומתים חדשים, 289 חולים במצב קשה כאשר מתוכם כ- 72 מונשמים. לאחר לילה של ירידות של עד 2% בגזרת הקריפטו הביטקוין נסחר ב- 42,879 דולר למטבע ורשם עליה נוכחית של 0.68% האת’ריום נסחר ב- 3,303 דולר למטבע ורשם עליה נוכחית של 1.41%.
*אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.
להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות
השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם
* אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.
- אור שושן
- •
- 7 דק’ קריאה
- •
- לפני 3 שעה
SKN | קרן iShares Ethereum Trust ETF (ETHA) עולה ב־1.72% כאשר קרנות סל הקשורות לקריפטו עוקבות אחר מומנטום מחודש בנכסים דיגיטליים
קרן iShares Ethereum Trust ETF (ETHA) עלתה במהלך יום המסחר של 11 במרץ והגיעה לכ־15.66 דולר, עלייה של 1.72% לעומת
- לפני 3 שעה
- •
- 7 דק’ קריאה
קרן iShares Ethereum Trust ETF (ETHA) עלתה במהלך יום המסחר של 11 במרץ והגיעה לכ־15.66 דולר, עלייה של 1.72% לעומת
- אור שושן
- •
- 6 דק’ קריאה
- •
- לפני 4 שעה
SKN | מניות אירופה נסוגות כאשר מדד DAX נופל ב־1.55% והמדדים האזוריים נסגרים בירידות ב־11 במרץ
שוקי המניות באירופה סיימו את יום המסחר של 11 במרץ בטריטוריה שלילית, כאשר רוב המדדים המרכזיים נסגרו בירידות לאחר שמשקיעים
- לפני 4 שעה
- •
- 6 דק’ קריאה
שוקי המניות באירופה סיימו את יום המסחר של 11 במרץ בטריטוריה שלילית, כאשר רוב המדדים המרכזיים נסגרו בירידות לאחר שמשקיעים
- אור שושן
- •
- 6 דק’ קריאה
- •
- לפני 6 שעה
SKN | מדד הדולר האמריקאי מטפס מעל 99 כאשר שוקי המטבע מגיבים לשינויים בסנטימנט הסיכון הגלובלי
מדד הדולר האמריקאי (DXY), המודד את חוזקו של הדולר מול סל מטבעות עולמיים מרכזיים, עלה ב־11 במרץ לרמה של כ־99.06.
- לפני 6 שעה
- •
- 6 דק’ קריאה
מדד הדולר האמריקאי (DXY), המודד את חוזקו של הדולר מול סל מטבעות עולמיים מרכזיים, עלה ב־11 במרץ לרמה של כ־99.06.
- אור שושן
- •
- 6 דק’ קריאה
- •
- לפני 6 שעה
SKN | נאסד״ק מוביל כאשר התנודתיות יורדת: שוקי ארה״ב מציגים אותות מעורבים במהלך מסחר ה־11 במרץ
שוקי המניות בארצות הברית הציגו ביצועים מעורבים ב־11 במרץ כאשר משקיעים איזנו בין ירידה בתנודתיות, התחזקות המטבע ושינויים במומנטום הסקטוריאלי.
- לפני 6 שעה
- •
- 6 דק’ קריאה
שוקי המניות בארצות הברית הציגו ביצועים מעורבים ב־11 במרץ כאשר משקיעים איזנו בין ירידה בתנודתיות, התחזקות המטבע ושינויים במומנטום הסקטוריאלי.