hero

ארצות הברית

המסחר בארה”ב יפתח אחר הצהריים והחוזים על המדדים המרכזיים מצביעים על פתיחה מעורבת. אתמול וול-סטריט ננעלה במגמה מעורבת זה היום השני ברציפות: הדאו-ג’ונס (39,291) ירד ב-0.13%, ה-S&P500 (5,576) עלה ב-0.07% והנאסד”ק (18,429) התחזק ב-0.14%. מדד הפחד (VIX, 12.51) עלה ב-1.13%.

אנבידיה התחזקה ב-2.5%, מייקרוסופט נחלשה ב-1.4% וטסלה עלתה ב-3.7% ועברה לתשואה חיובית מתחילת השנה. ענקית הנפט והגז BP דיווחה נפלה בכמעט 5% לאחר שדיווחה כי היא צפויה להפריש עד 2 מיליארד דולר לירידת ערך. יצרנית כלי הרכב החשמליים לוסיד ירדה ב-2% לאחר שזינקה שלשום על רקע עלייה גדולה במסירות כלי הרכב. נובו נורדיסק איבדה כמעט 2% לאחר שפורסם מחקר שהצביע על התרופות להרזיה של המתחרות אלי לילי כאפקטיביות יותר. סוני קפצה ב-4.4% על רקע המיזוג בין פארמאונט וסקיידאנס. קורנינג המשיכה במומנטום החיובי והוסיפה אתמול 4% על רקע העלאת התחזית לרבעון השני של השנה. ג’ומיה טכנולוגיות הפועלת בתחום האיקומרס באפריקה זינקה בכמעט 30% לאחר שמניית החברה זכתה להמלצת קנייה באפסייד של יותר מ-60% מפירמת המחקר בנצ’מארק. 

אסיה

השווקים במזרח הרחוק נסחרים בשעה זו במגמה מעורבת. בורסת שנחאי (2,949) יורדת ב-0.33%, הבורסה בהונג קונג (17,570) עולה ב-0.27% ומדד סנסקס ההודי (79,907) נחלש ב-0.93%. מדד הניקיי ביפן (41,644) מוסיף 0.15%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (23,964) מטפס ב-0.27% והבורסה באוסטרליה (7,819) נסחרת בירידה של 0.14%.

אירופה

המסחר יתחדש בבורסות אירופה לאחר נעילה שלילית אמש זה היום השני ברציפות. מדד הפוטסי (8,139) הבריטי ירד ב-0.74%, הקאק40 הצרפתי (7,508) נחלש ב-1.56%, הדאקס (18,236) הגרמני הפחית 1.28% והבורסה בשוויץ (12,037) ננעלה בירידה של 0.12%.

ישראל

הבורסה בת”א תיפתח את יום המסחר לאחר שננעלה בעליות שערים אמש. מדד ת”א-35 (2,053) עלה ב-0.36%, מדד ת”א-125 (2,038) התחזק ב-0.57% ומדד הבנקים (3,962) הוסיף 0.98%. מדד הגלובל-בלוטק (421) טיפס ב-0.24% ומדד ת”א נדל”ן (930) קפץ ב-2.21%.

טבע ירדה בכמעט 3% והובילה את הירידות במניות הפעילות. הסקטור הבנקאי בלט בעליות במניות הפעילות; לאומי עלה ב-1.17%, דיסקונט הוסיף 1.01% ופועלים התחזק ב-1.03%. במדד ת”א 125 נרשמו עליות חדות בסקטור הנדל”ן. ג’ סיטי קפצה ב-5.76%, אפריקה מגורים זינקה ב-5.54% ופרשקובסקי המשיכה במומנטום החיובי ועלתה אתמול ב-4.91%. לעומת זאת, ירידות בולטות במדד נרשמו בתדיראן גרופ שנחלשה ב-4.26%, איסתא שירדה ב-2.03% ופרטנר שדיווחה על סגירת פעילות הטלויזיה שלה והפחיתה 1.89%. קדימהסטם המפתחת טיפולים למחלת ה-ALS זינקה ביור מ-50% ללא דיווח מיוחד והשלימה עלייה של יותר מ-80% מתחילת החודש. ווישור גלובלטק דיווחה על הסכם עם AmTrust להשקעה בחברה בהיקף של 10% ומנייתה זינקה ב-16.57%. 

סחורות

הנפט נסחר ממשיך במגמה השלילית ויורד הבוקר. נפט מסוג טקסס מפחית 0.21% ונסחר במחיר של 81.24$ לחבית. נפט מסוג ברנט יורד ב-0.3% ונסחר במחיר לחבית של 84.41$. מחיר הגז הטבעי נחלש בשעה זו ב-0.3%.

המתכות המרכזיות נסחרות הבוקר במגמה מעורבת. הזהב עולה ב-0.14% ונסחר במחיר של 2,368$ לאונקיה. הכסף נחלש ב-0.05% וערכו 30.8$ לאונקיה. 

מט”ח

השקל נסחר הבוקר במגמה שלילית מתונה ביחס למטבעות המרכזיים. הדולר עולה ב-0.11% ונסחר בשער של 3.67 שקל ל-1 דולר. האירו מתחזק קלות ב-0.07% ונסחר ב-3.97 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר בעלייה של 0.17% וערכו 4.7 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

מטבעות הקריפטו המרכזיים המשיכו במגמת ההתאוששות ביממה האחרונה ובשעה זו הם נסחרים בעליות שערים. הביטקוין מוסיף 1.51% וערכו דולר למטבע של 59,279$, המבטא עלייה יומית של 3.47%. האת’ריום מתחזק ב-0.98% וערכו 3,118$ דולר למטבע המשקף התחזקות של 1.56% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | שווקי אירופה נסגרו במגמה מעורבת כאשר גרמניה נופלת והמשקיעים מעריכים מחדש את סיכוני הצמיחה
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 2 שעה

    SKN | שווקי אירופה נסגרו במגמה מעורבת כאשר גרמניה נופלת והמשקיעים מעריכים מחדש את סיכוני הצמיחה SKN | שווקי אירופה נסגרו במגמה מעורבת כאשר גרמניה נופלת והמשקיעים מעריכים מחדש את סיכוני הצמיחה

    שווקי אירופה סגרו את יום המסחר ב-29 בינואר במצב לא אחיד, כאשר המשקיעים איזנו בין חששות לצמיחה אזורית לבין כיסי

    • לפני 2 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי אירופה סגרו את יום המסחר ב-29 בינואר במצב לא אחיד, כאשר המשקיעים איזנו בין חששות לצמיחה אזורית לבין כיסי

    SKN | שווקי ארה״ב מתפצלים כאשר התנודתיות מזנקת והמשקיעים מעריכים מחדש את רמת הסיכון
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 5 שעה

    SKN | שווקי ארה״ב מתפצלים כאשר התנודתיות מזנקת והמשקיעים מעריכים מחדש את רמת הסיכון SKN | שווקי ארה״ב מתפצלים כאשר התנודתיות מזנקת והמשקיעים מעריכים מחדש את רמת הסיכון

    שווקי המניות בארה״ב פתחו את המסחר ב-29 בינואר בטון זהיר, כאשר המשקיעים עיכלו חזרה של אותות תנודתיות וביצועים לא אחידים

    • לפני 5 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    שווקי המניות בארה״ב פתחו את המסחר ב-29 בינואר בטון זהיר, כאשר המשקיעים עיכלו חזרה של אותות תנודתיות וביצועים לא אחידים

    SKN | מדד איבובספה של ברזיל מתקרב לשיאים היסטוריים כאשר תיאבון הסיכון חוזר
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 21 שעה

    SKN | מדד איבובספה של ברזיל מתקרב לשיאים היסטוריים כאשר תיאבון הסיכון חוזר SKN | מדד איבובספה של ברזיל מתקרב לשיאים היסטוריים כאשר תיאבון הסיכון חוזר

    מדד הדגל של ברזיל, איבובספה, רשם עלייה חדה ב־28 בינואר, תוך שיקוף אופטימיות מחודשת בשווקי המתעוררים כאשר משקיעים גלובליים חזרו

    • לפני 21 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    מדד הדגל של ברזיל, איבובספה, רשם עלייה חדה ב־28 בינואר, תוך שיקוף אופטימיות מחודשת בשווקי המתעוררים כאשר משקיעים גלובליים חזרו

    SKN | האם זינוק הרווחים של Sysco מסמן נקודת מפנה למניות דפנסיביות בשוק תנודתי?
    • רוני מור
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 1 ימים

    SKN | האם זינוק הרווחים של Sysco מסמן נקודת מפנה למניות דפנסיביות בשוק תנודתי? SKN | האם זינוק הרווחים של Sysco מסמן נקודת מפנה למניות דפנסיביות בשוק תנודתי?

    דו"ח הרווחים האחרון של Sysco סיפק זעזוע חיובי לשווקים, שלח את מניית ענקית שירותי המזון לעלייה חדה והצית מחדש עניין

    • לפני 1 ימים
    • 6 דק’ קריאה

    דו"ח הרווחים האחרון של Sysco סיפק זעזוע חיובי לשווקים, שלח את מניית ענקית שירותי המזון לעלייה חדה והצית מחדש עניין