hero

ארצות הברית

וול-סטריט סגרה את יום המסחר האחרון לשבוע זה במגמה חיובית במדדים המרכזיים: הדאו-ג’ונס (38,686) עלה ב-1.51%, ה-S&P500 (5,277) התחזק ב-0.8% והנאסד”ק (16,735) ננעל ביציבות. מדד הפחד (VIX, 12.92) נפל ב-10.71%. נתוני ההוצאה הצרכנית פורסמו והצביעו על האטה שעשויה לתוך בהמשך את התייצבות ואף ירידה בשיעור האינפלציה. 

ענקית הסייבר זיסקלייר קפצה ב-8.5% לאחר שהעלתה את תחזית המכירות. יצרנית האופנה גאפ המריאה ביותר מ-28% לאחר שהחברה העלתה את תחזית המכירות השנתית. רשת בתי הכלבו נורדסטורם הוסיפה 5% על רקע דוחות טובות שהצביעו על עלייה בהכנסות של כ-8% ביחס לשנה שעברה. מארוול טכנולוגיות נפלה ב-10% לאחר שיצרנית השבבים אכזבה את השוק בתוצאותיה והחמיצה בשורת הרווח. חברת הסייבר הישראלית, סנטינל וואן, איבדה 13% לאחר שפרסמה תחזית נמוכה מצפי האנליסטים בשוק. פייקום נחתכה ב-9% על רקע חילופים לא מתוכננים בשדרה הניהולית של החברה המספקת פתרונות בתחום תשלום המשכורות. מונגודיבי, המפתחת פלטורמת תכנות התרסקה ב-24% לאחר שהנמיכה את התחזית לרבעון השני. קוסטקו דיווחה את תוצאותיה, עקפה במעט את התחזית וננעלה בירידה של 0.67%.

אסיה

המסחר בבורסות המזרח נסגר אתמול במגמה מעורבת. הבורסה בשנחאי (3,086) ירדה ב-0.16%, הבורסה בהונג קונג (18,079) נחלשה ב-0.83% ומדד סנסקס ההודי (73,961) עלה ב-0.1%. מדד הניקיי היפני (38,487) התחזק ב-1.14%, הבורסה בטאיוואן (21,174) ירדה ב-0.89% והבורסה באוסטרליה (7,701) ננעלה לאחר שהוסיפה 0.96%. 

אירופה

הבורסות המרכזיות באירופה ננעלו במגמה חיובית. מדד הפוטסי (8,275) הבריטי עלה ב-0.54%, הקאק40 הצרפתי (7,992) התחזק ב-0.18%, הדאקס (18,497) הגרמני עלה קלות ב-0.01% והבורסה בשוויץ (12,000) טיפסה ב-1.1%.

ישראל

הבורסה בת”א סגורה היום ותיפתח מחר בבוקר.

סחורות

הנפט ננעל בירידות שערים והפחית מערכו. נפט מסוג טקסס ירד ב-1.18% ונקבע על מחיר של 76.99$ לחבית. נפט מסוג ברנט נחלש ב-0.29% וננעל במחיר לחבית של 81.62$. מחיר הגז הטבעי התחזק אתמול ב-0.58%.

המתכות המרכזיות ננעלו בירידות שערים. הזהב נחלש ב-0.71% ונקבע על מחיר של 2,327$ לאונקיה. הכסף איבד2.49% ונסגר במחיר של 30.41$ לאונקיה.

מט”ח

השקל סגר את שבוע המסחר ביציבות עם נטייה לירידות ביחס למטבעות החוץ המרכזיים. הדולר נסגר ללא שינוי ושערו 3.71 שקל ל-1 דולר. האירו התחזק ב-0.29% ונקבע על שער של 4 שקלים ל-1 אירו. הפאונד ננעל בעלייה של 0.47% וערכו נסגר על 4.73 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

מטבעות הקריפטו המרכזיים נסחרו במגמה מעורבת ביממה האחרונה והבוקר הם ממשיכים באותה המגמה. הביטקוין נסחר בירידה של 0.16% וערכו דולר למטבע של 67,591$, המבטא ירידה יומית של 1.14%. האת’ריום מוסיף 0.18% וערכו 3,777$ דולר למטבע המשקף התחזקות של 0.68% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | שווקי המניות חותמים שבוע מעורב— חולשה בארה״ב, פיזור באסיה ויציבות יחסית באירופה: סיכום שבועי – שבוע המסחר שהסתיים ב־30 בינואר
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 43 mins

    SKN | שווקי המניות חותמים שבוע מעורב— חולשה בארה״ב, פיזור באסיה ויציבות יחסית באירופה: סיכום שבועי – שבוע המסחר שהסתיים ב־30 בינואר SKN | שווקי המניות חותמים שבוע מעורב— חולשה בארה״ב, פיזור באסיה ויציבות יחסית באירופה: סיכום שבועי – שבוע המסחר שהסתיים ב־30 בינואר

    שבוע המסחר האחרון בשווקי המניות התאפיין בתנועה לא אחידה בין האזורים הגיאוגרפיים, כאשר הסנטימנט הכללי נותר זהיר. לא נרשמו מהלכים

    • לפני 43 mins
    • 5 דק’ קריאה

    שבוע המסחר האחרון בשווקי המניות התאפיין בתנועה לא אחידה בין האזורים הגיאוגרפיים, כאשר הסנטימנט הכללי נותר זהיר. לא נרשמו מהלכים

    SKN | ריביות שווקי הכסף נותרות קרובות לשיאי המחזור: היכן חוסכים יכולים להרוויח עד 4.1% APY כיום
    • Arik Arkadi Sluzki אריק ארקדי סלוצקי
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 2 שעה

    SKN | ריביות שווקי הכסף נותרות קרובות לשיאי המחזור: היכן חוסכים יכולים להרוויח עד 4.1% APY כיום SKN | ריביות שווקי הכסף נותרות קרובות לשיאי המחזור: היכן חוסכים יכולים להרוויח עד 4.1% APY כיום

      תשואות חשבונות שווקי הכסף נותרות גבוהות נכון ל-31 בינואר 2026, ומציעות לחוסכים תשואה אטרקטיבית על החזקות מזומן בסיכון נמוך.

    • לפני 2 שעה
    • 5 דק’ קריאה

      תשואות חשבונות שווקי הכסף נותרות גבוהות נכון ל-31 בינואר 2026, ומציעות לחוסכים תשואה אטרקטיבית על החזקות מזומן בסיכון נמוך.

    SKN | וול סטריט נחלשת כאשר התנודתיות מזנקת וחוזק הדולר מכביד על תיאבון הסיכון
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 22 שעה

    SKN | וול סטריט נחלשת כאשר התנודתיות מזנקת וחוזק הדולר מכביד על תיאבון הסיכון SKN | וול סטריט נחלשת כאשר התנודתיות מזנקת וחוזק הדולר מכביד על תיאבון הסיכון

    שווקי המניות בארה״ב ובעולם סיימו את יום המסחר ב־30 בינואר תחת לחץ מחודש, כאשר סנטימנט הסיכון הידרדר לקראת הסגירה. זינוק

    • לפני 22 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי המניות בארה״ב ובעולם סיימו את יום המסחר ב־30 בינואר תחת לחץ מחודש, כאשר סנטימנט הסיכון הידרדר לקראת הסגירה. זינוק

    SKN | שווקי אירופה ננעלים בעליות כאשר חוזק במניות מקזז רוחות נגד במטבעות
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 1 ימים

    SKN | שווקי אירופה ננעלים בעליות כאשר חוזק במניות מקזז רוחות נגד במטבעות SKN | שווקי אירופה ננעלים בעליות כאשר חוזק במניות מקזז רוחות נגד במטבעות

    שווקי המניות באירופה סיימו את יום המסחר ב־30 בינואר בטון חיובי, כאשר מרבית המדדים המרכזיים רשמו עליות נאות, והמשקיעים נטו

    • לפני 1 ימים
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי המניות באירופה סיימו את יום המסחר ב־30 בינואר בטון חיובי, כאשר מרבית המדדים המרכזיים רשמו עליות נאות, והמשקיעים נטו