hero

ארצות הברית

וול-סטריט סגרה את יום המסחר האחרון לשבוע זה במגמה שלילית במדדים המרכזיים: הדאו-ג’ונס (38,798) ירד ב-0.22%, ה-S&P500 (5,346) נחלש ב-0.11% והנאסד”ק (17,133) הפחית 0.23%. מדד הפחד (VIX, 12.22) השיל 2.86%. דו”ח התעסוקה פורסם אתמול והציג תוספת משרות מעל הצפי מה שאכזב את המשקיעים לקראת החלטת הריבית של הבנק המרכזי בשבוע הקרוב.

גייםסטופ המשיכה לרכז עניין ואתמול היא נחתכה ב-39%. ליפט הפועלת בתחום שיתוף התחבורה עלתה ב-0.6% לאחר שפרסמה תחזית הכנסות טובה לשנים הקרובות. יצרנית הנעליים סקצ’רס התחזקה ב-1.82% לאחר שמניית החברה זכתה להעלאת דירוג קנייה מצד האנליסטים של בנק אוף אמריקה. כורות הזהב, ניומונט ופריפורט, נחלשו ב-5.04% ו-3.86% על רקע החולשה במחיר המתכת היקרה. מובילאיי זינקה ביותר מ-15% לאחר שדווח כי קרן אקטיבית הגדילה את הפוזיציה במניות החברה. רובינהוד המספקת שירותי מסחר ירדה ב-3.44% לאחר שדיווחה על רכישת ביטסטאמפ הפועלת בתחום המסחר בנכסים דיגיטליים. גאוזי, יצרנית הזכוכית הישראלית, החלה להיסחר בוול-סטריט ונעלה את יום המסחר היום הראשון שלה בירידה של 4.32%. 

אסיה

המסחר בבורסות המזרח נסגר אתמול במגמה מעורבת. הבורסה בשנחאי (3,051) עלתה ב-0.08%, הבורסה בהונג קונג (18,366) נחלשה ב-0.59% ומדד סנסקס ההודי (76,693) עלה ב-2.16%. מדד הניקיי היפני (38,683) הפחית 0.05%, הבורסה בטאיוואן (21,858) ירדה ב-0.2% והבורסה באוסטרליה (7,860) ננעלה לאחר שהוסיפה 0.49%. 

אירופה

הבורסות המרכזיות באירופה סגרו את שבוע המסחר במגמה שלילית. מדד הפוטסי (8,245) הבריטי ירד ב-0.77%, הקאק40 הצרפתי (8,001) נחלש ב-0.48%, הדאקס (18,557) הגרמני הפחית 0.51% והבורסה בשוויץ (12,254) עלתה בניגוד למגמה הכללית והתחזקה ב-0.11%.

ישראל

הבורסה בת”א סגורה היום ותיפתח מחר בבוקר.

סחורות

הנפט ננעל בירידות שערים מתונות והפחית מערכו. נפט מסוג טקסס ירד ב-0.03% ונקבע על מחיר של 75.53$ לחבית. נפט מסוג ברנט נחלש ב-0.31% וננעל במחיר לחבית של 79.62$. מחיר הגז הטבעי התחזק אתמול ב-3.44%.

המתכות המרכזיות ננעלו בירידות שערים חדות. הזהב איבד 3.5% ונקבע על מחיר של 2,293$ לאונקיה. הכסף נפל ב-6.91% ונסגר במחיר של 29.17$ לאונקיה.

מט”ח

השקל סגר את שבוע המסחר בירידה ביחס למטבעות החוץ המרכזיים. הדולר התחזק ב-0.84% ושערו 3.76 שקל ל-1 דולר. האירו הוסיף 0.1% ונקבע על שער של 4.06 שקלים ל-1 אירו. הפאונד ננעל בעלייה של 0.31% וערכו נסגר על 4.77 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

ביממה האחרונה נרשמו ירידות בולטות במטבעות הקריפטו המרכזיים והבוקר הם ממשיכים במגמה השלילית. הביטקוין נסחר בירידה של 0.13% וערכו דולר למטבע של 66,268$, המבטא ירידה יומית של 2.86%. האת’ריום נחלש ב-0.06% וערכו 3,682$ דולר למטבע המשקף היחלשות של 3.55% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | מניות אירופה יורדות כאשר משקיעים נעשים זהירים; מדדי MSCI Europe ו-CAC 40 מובילים את הירידות האזוריות
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 5 mins

    SKN | מניות אירופה יורדות כאשר משקיעים נעשים זהירים; מדדי MSCI Europe ו-CAC 40 מובילים את הירידות האזוריות SKN | מניות אירופה יורדות כאשר משקיעים נעשים זהירים; מדדי MSCI Europe ו-CAC 40 מובילים את הירידות האזוריות

    שווקי המניות באירופה סיימו את המסחר ביום שישי בירידות כאשר משקיעים הפחיתו חשיפה לסיכון במדדים האזוריים המרכזיים. ירידות רחבות ברחבי

    • לפני 5 mins
    • 6 דק’ קריאה

    שווקי המניות באירופה סיימו את המסחר ביום שישי בירידות כאשר משקיעים הפחיתו חשיפה לסיכון במדדים האזוריים המרכזיים. ירידות רחבות ברחבי

    SKN | שווקי ארה״ב עולים כאשר מניות קטנות מובילות את הראלי והתנודתיות נחלשת
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 2 שעה

    SKN | שווקי ארה״ב עולים כאשר מניות קטנות מובילות את הראלי והתנודתיות נחלשת SKN | שווקי ארה״ב עולים כאשר מניות קטנות מובילות את הראלי והתנודתיות נחלשת

    שווקי המניות בארה״ב נסחרו בעליות רחבות ב-13 במרץ כאשר משקיעים הגיבו לשיפור בסנטימנט הסיכון ולירידה בתנודתיות בשוק. מדדי הייחוס המרכזיים

    • לפני 2 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    שווקי המניות בארה״ב נסחרו בעליות רחבות ב-13 במרץ כאשר משקיעים הגיבו לשיפור בסנטימנט הסיכון ולירידה בתנודתיות בשוק. מדדי הייחוס המרכזיים

    SKN | מדוע מדד הנאסד״ק הוביל את הירידות בוול סטריט כאשר מחירי הנפט מזנקים בעקבות העימות עם איראן?
    • ליאור מור
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 21 שעה

    SKN | מדוע מדד הנאסד״ק הוביל את הירידות בוול סטריט כאשר מחירי הנפט מזנקים בעקבות העימות עם איראן? SKN | מדוע מדד הנאסד״ק הוביל את הירידות בוול סטריט כאשר מחירי הנפט מזנקים בעקבות העימות עם איראן?

    השווקים בארצות הברית ירדו כאשר ההסלמה במתיחות במזרח התיכון דחפה את מחירי הנפט בחדות כלפי מעלה, מה שעורר מחדש חששות

    • לפני 21 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    השווקים בארצות הברית ירדו כאשר ההסלמה במתיחות במזרח התיכון דחפה את מחירי הנפט בחדות כלפי מעלה, מה שעורר מחדש חששות

    SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר מדדים אזוריים נחלשים על רקע חולשה במטבעות וזהירות גלובלית
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 1 ימים

    SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר מדדים אזוריים נחלשים על רקע חולשה במטבעות וזהירות גלובלית SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר מדדים אזוריים נחלשים על רקע חולשה במטבעות וזהירות גלובלית

    שווקי המניות באירופה נסגרו בירידות ב-12 במרץ כאשר משקיעים אימצו עמדה זהירה יותר בעקבות עלייה בתנודתיות הגלובלית ושינויים בציפיות המאקרו־כלכליות.

    • לפני 1 ימים
    • 6 דק’ קריאה

    שווקי המניות באירופה נסגרו בירידות ב-12 במרץ כאשר משקיעים אימצו עמדה זהירה יותר בעקבות עלייה בתנודתיות הגלובלית ושינויים בציפיות המאקרו־כלכליות.