hero

ארצות הברית

וול-סטריט סגרה את יום המסחר האחרון לשבוע זה במגמה שלילית במדדים המרכזיים: הדאו-ג’ונס (38,798) ירד ב-0.22%, ה-S&P500 (5,346) נחלש ב-0.11% והנאסד”ק (17,133) הפחית 0.23%. מדד הפחד (VIX, 12.22) השיל 2.86%. דו”ח התעסוקה פורסם אתמול והציג תוספת משרות מעל הצפי מה שאכזב את המשקיעים לקראת החלטת הריבית של הבנק המרכזי בשבוע הקרוב.

גייםסטופ המשיכה לרכז עניין ואתמול היא נחתכה ב-39%. ליפט הפועלת בתחום שיתוף התחבורה עלתה ב-0.6% לאחר שפרסמה תחזית הכנסות טובה לשנים הקרובות. יצרנית הנעליים סקצ’רס התחזקה ב-1.82% לאחר שמניית החברה זכתה להעלאת דירוג קנייה מצד האנליסטים של בנק אוף אמריקה. כורות הזהב, ניומונט ופריפורט, נחלשו ב-5.04% ו-3.86% על רקע החולשה במחיר המתכת היקרה. מובילאיי זינקה ביותר מ-15% לאחר שדווח כי קרן אקטיבית הגדילה את הפוזיציה במניות החברה. רובינהוד המספקת שירותי מסחר ירדה ב-3.44% לאחר שדיווחה על רכישת ביטסטאמפ הפועלת בתחום המסחר בנכסים דיגיטליים. גאוזי, יצרנית הזכוכית הישראלית, החלה להיסחר בוול-סטריט ונעלה את יום המסחר היום הראשון שלה בירידה של 4.32%. 

אסיה

המסחר בבורסות המזרח נסגר אתמול במגמה מעורבת. הבורסה בשנחאי (3,051) עלתה ב-0.08%, הבורסה בהונג קונג (18,366) נחלשה ב-0.59% ומדד סנסקס ההודי (76,693) עלה ב-2.16%. מדד הניקיי היפני (38,683) הפחית 0.05%, הבורסה בטאיוואן (21,858) ירדה ב-0.2% והבורסה באוסטרליה (7,860) ננעלה לאחר שהוסיפה 0.49%. 

אירופה

הבורסות המרכזיות באירופה סגרו את שבוע המסחר במגמה שלילית. מדד הפוטסי (8,245) הבריטי ירד ב-0.77%, הקאק40 הצרפתי (8,001) נחלש ב-0.48%, הדאקס (18,557) הגרמני הפחית 0.51% והבורסה בשוויץ (12,254) עלתה בניגוד למגמה הכללית והתחזקה ב-0.11%.

ישראל

הבורסה בת”א סגורה היום ותיפתח מחר בבוקר.

סחורות

הנפט ננעל בירידות שערים מתונות והפחית מערכו. נפט מסוג טקסס ירד ב-0.03% ונקבע על מחיר של 75.53$ לחבית. נפט מסוג ברנט נחלש ב-0.31% וננעל במחיר לחבית של 79.62$. מחיר הגז הטבעי התחזק אתמול ב-3.44%.

המתכות המרכזיות ננעלו בירידות שערים חדות. הזהב איבד 3.5% ונקבע על מחיר של 2,293$ לאונקיה. הכסף נפל ב-6.91% ונסגר במחיר של 29.17$ לאונקיה.

מט”ח

השקל סגר את שבוע המסחר בירידה ביחס למטבעות החוץ המרכזיים. הדולר התחזק ב-0.84% ושערו 3.76 שקל ל-1 דולר. האירו הוסיף 0.1% ונקבע על שער של 4.06 שקלים ל-1 אירו. הפאונד ננעל בעלייה של 0.31% וערכו נסגר על 4.77 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

ביממה האחרונה נרשמו ירידות בולטות במטבעות הקריפטו המרכזיים והבוקר הם ממשיכים במגמה השלילית. הביטקוין נסחר בירידה של 0.13% וערכו דולר למטבע של 66,268$, המבטא ירידה יומית של 2.86%. האת’ריום נחלש ב-0.06% וערכו 3,682$ דולר למטבע המשקף היחלשות של 3.55% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | נאסד״ק מחזיק מעל 22,000: האם מומנטום הטכנולוגיה יכול להמשיך לתמוך בראלי השוק?
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 4 שעה

    SKN | נאסד״ק מחזיק מעל 22,000: האם מומנטום הטכנולוגיה יכול להמשיך לתמוך בראלי השוק? SKN | נאסד״ק מחזיק מעל 22,000: האם מומנטום הטכנולוגיה יכול להמשיך לתמוך בראלי השוק?

    מדד Nasdaq Composite עלה ב-25 במרץ, עם עלייה של 1.11% לרמה של 22,003.28, כאשר מניות הטכנולוגיה המשיכו לתמוך בחוזק השוק.

    • לפני 4 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    מדד Nasdaq Composite עלה ב-25 במרץ, עם עלייה של 1.11% לרמה של 22,003.28, כאשר מניות הטכנולוגיה המשיכו לתמוך בחוזק השוק.

    SKN | אנבידיה צופה טריליון דולר במכירות שבבי AI—האם Arm היא ההימור החכם יותר לפני הזינוק?
    • רוני מור
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 5 שעה

    SKN | אנבידיה צופה טריליון דולר במכירות שבבי AI—האם Arm היא ההימור החכם יותר לפני הזינוק? SKN | אנבידיה צופה טריליון דולר במכירות שבבי AI—האם Arm היא ההימור החכם יותר לפני הזינוק?

    אנבידיה הציבה יעד שאפתני לעידן הבינה המלאכותית, עם תחזית להכנסות של עד טריליון דולר משבבי AI עד שנת 2027. התחזית

    • לפני 5 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    אנבידיה הציבה יעד שאפתני לעידן הבינה המלאכותית, עם תחזית להכנסות של עד טריליון דולר משבבי AI עד שנת 2027. התחזית

    SKN | סיכום שוק ישראל – 25 במרץ 2026: מניות תל אביב התאוששו כאשר זינוק במניות ערך קיזז חולשה ברוחב השוק ולחץ בשוק האג”ח
    • אור שושן
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 5 שעה

    SKN | סיכום שוק ישראל – 25 במרץ 2026: מניות תל אביב התאוששו כאשר זינוק במניות ערך קיזז חולשה ברוחב השוק ולחץ בשוק האג”ח SKN | סיכום שוק ישראל – 25 במרץ 2026: מניות תל אביב התאוששו כאשר זינוק במניות ערך קיזז חולשה ברוחב השוק ולחץ בשוק האג”ח

    שווקי ישראל ננעלו בעליות ב-25 במרץ 2026, תוך התאוששות מהירידות החדות שנרשמו בימים הקודמים. בעוד שהעליות נתמכו בזינוק במניות ערך

    • לפני 5 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    שווקי ישראל ננעלו בעליות ב-25 במרץ 2026, תוך התאוששות מהירידות החדות שנרשמו בימים הקודמים. בעוד שהעליות נתמכו בזינוק במניות ערך

    SKN | שווקי אירופה נסגרים בעליות כאשר המניות מפגינות עמידות על רקע חולשת מטבעות
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 6 שעה

    SKN | שווקי אירופה נסגרים בעליות כאשר המניות מפגינות עמידות על רקע חולשת מטבעות SKN | שווקי אירופה נסגרים בעליות כאשר המניות מפגינות עמידות על רקע חולשת מטבעות

    שווקי אירופה סיימו את יום המסחר ב-25 במרץ במגמה חיובית, כאשר המדדים המרכזיים ברחבי האזור רשמו עליות על רקע סביבה

    • לפני 6 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי אירופה סיימו את יום המסחר ב-25 במרץ במגמה חיובית, כאשר המדדים המרכזיים ברחבי האזור רשמו עליות על רקע סביבה