hero

ארצות הברית

המסחר יתחדש אחר הצהריים לאחר שהיה סגור אתמול. החוזים על הדאו-ג’ונס (39,968) עולים ב-0.12%, החוזים על ה-S&P500 (5,594) מתחזקים ב-0.08% והחוזים על הנאסד”ק 100 (20,426) מוסיפים 0.07%.

אסיה

הבורסות המרכזיות במזרח הרחוק נסחרות בשעה זו במגמה שלילית. בורסת שנחאי (2,928) יורדת ב-0.99%, הבורסה בהונג קונג (17,830) נחלשת ב-1.1% ומדד סנסקס ההודי (79,757) מפחית 0.36%. מדד הניקיי ביפן (40,827) יורד ב-0.21%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (23,512) נחלש קלות ב-0.04% והבורסה באוסטרליה (7,815) מפחיתה כעת 0.21%.

אירופה

בורסות אירופה יפתחו את יום המסחר האחרון לשבוע הנוכחי לאחר שאתמול ננעלו בעליות שערים. מדד הפוטסי (8,241) הבריטי עלה ב-0.86%, הקאק40 הצרפתי (7,695) התחזק ב-0.83%, הדאקס (18,450) הגרמני טיפס ב-0.41% והבורסה בשוויץ (12,068) הוסיפה 0.42%.

ישראל

הבורסה באחוזת בית יצאה לחופשת סוף השבוע לאחר שננעלה בעליות שערים נאות. מדד ת”א-35 (2,017) עלה ב-1.06%, מדד ת”א-125 (1,992) התחזק ב-1.58% ומדד הבנקים (3,811) הוסיף 1.51%. מדד הגלובל-בלוטק (416) טיפס ב-1.47% ומדד ת”א נדל”ן (874) קפץ ב-3.74%.

הסקטור הבנקאי הוביל את העליות מבין המניות הפעילות: מזרחי טפחות הוסיף 1.92%, לאומי התחזק ב-1.78% ודיסקונט עלה ב-1.37%. בזק בלטה גם היא בעליות במניות הפעילות לאחר שטיפסה ב-1.43%. במדד ת”א 125 נרשמו ירידות בולטות בחברה לישראל שנחלשה ב-1.45%, פריון נטוורק שהשילה 1.3% וטאואר שהפחיתה 1.08%. לעומת זאת, עליות חדות במדד נרשמו בנכסים ובניין שזינקה בכמעט 8%, שיכון ובינוי שקפצה ב-7.28% לאחר שהגיעה להסדר עם הרשויות בנוגע לחשדות שנבדקו בנושא שוחד בפעילות החברה באפריקה ופלסאון תעשיות שהתחזקה ב-6.52%. העלייה הגדולה במניות היתר נרשמה במירלנד הפועלת בתחום השקעות הנדל”ן שזינקה ב-52.94%, ללא דיווח מיוחד. חלל תקשורת עלתה ב-7.75% לאחר שדיווחה כי חתמה על עסקה עם לקוח חדש בהיקף של 4.2 מיליון שקל. הכשרה התחדשות עירונית, חברת בת של הכשרת הישוב המקדמת פרויקטים מסוג התחדשות עירונית ברחבי הארץ קפצה ב-12.15% לאחר שדווח כי חברת הביטוח מנורה תשקיע בחברה ותהפוך לבעלת עניין. 

סחורות

הנפט נסחר בשעה זו בירידות שערים. נפט מסוג טקסס נחלש ב-0.25% ונסחר במחיר של 83.67$ לחבית. נפט מסוג ברנט מפחית 0.35% ונסחר במחיר לחבית של 87.12$. מחיר הגז הטבעי מאבד בשעה זו 2.65%.

המתכות המרכזיות נסחרות בשעה זו במגמה חיובית. הזהב עולה ב-0.32% ונסחר במחיר של 2,364$ לאונקיה. הכסף מתחזק ב-0.57% וערכו 30.54$ לאונקיה. 

מט”ח

השקל נסחר הבוקר בעליות שערים ביחס ביחס למטבעות החוץ המרכזיים. הדולר יורד ב-0.28% ונסחר בשער של 3.73 שקל ל-1 דולר. האירו נחלש ב-0.07% ונסחר ב-4.03 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר בעלייה קלה של 0.08% וערכו 4.77 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

מטבעות הקריפטו המרכזיים נפלו ביממה האחרונה והבוקר הם נסחרים בעליות שערים. הביטקוין עולה ב-0.74% וערכו דולר למטבע של 54,725$, המבטא נפילה יומית של 7.04%. האת’ריום מתחזק ב-0.45% וערכו 2,899$ דולר למטבע המשקף צניחה של 10.04% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | מדד הדולר האמריקאי שומר על יציבות כאשר התנודתיות גוברת — הביקוש לנכסי מקלט חוזר למוקד
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 12 mins

    SKN | מדד הדולר האמריקאי שומר על יציבות כאשר התנודתיות גוברת — הביקוש לנכסי מקלט חוזר למוקד SKN | מדד הדולר האמריקאי שומר על יציבות כאשר התנודתיות גוברת — הביקוש לנכסי מקלט חוזר למוקד

    מדד הדולר האמריקאי (DXY) נסחר בעליות ב-2 באפריל, והתקרב לרמה של 100.02 בזמן שהשווקים נותרו פתוחים, מה שמשקף מעבר מתון

    • לפני 12 mins
    • 5 דק’ קריאה

    מדד הדולר האמריקאי (DXY) נסחר בעליות ב-2 באפריל, והתקרב לרמה של 100.02 בזמן שהשווקים נותרו פתוחים, מה שמשקף מעבר מתון

    SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר חולשה רחבה מקזזת את חוזק ה-FTSE
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 2 שעה

    SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר חולשה רחבה מקזזת את חוזק ה-FTSE SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר חולשה רחבה מקזזת את חוזק ה-FTSE

    שווקי אירופה נסגרו במגמה מעורבת אך ברובה שלילית ב-2 באפריל, כאשר משקיעים שקללו אי-ודאות מאקרו-כלכלית ואיתותים מהשווקים הגלובליים. בעוד מדד

    • לפני 2 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי אירופה נסגרו במגמה מעורבת אך ברובה שלילית ב-2 באפריל, כאשר משקיעים שקללו אי-ודאות מאקרו-כלכלית ואיתותים מהשווקים הגלובליים. בעוד מדד

    SKN | האם הרכישה הפוטנציאלית של אמזון את Globalstar היא הקפיצה האסטרטגית הבאה במרוץ הקישוריות הלוויינית?
    • שגיא חבסוב
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 4 שעה

    SKN | האם הרכישה הפוטנציאלית של אמזון את Globalstar היא הקפיצה האסטרטגית הבאה במרוץ הקישוריות הלוויינית? SKN | האם הרכישה הפוטנציאלית של אמזון את Globalstar היא הקפיצה האסטרטגית הבאה במרוץ הקישוריות הלוויינית?

    הראלי החד במניית Globalstar מדגיש כיצד קונסולידציה אסטרטגית מעצבת במהירות את תחום תקשורת הלוויינים. דיווחים על כך שאמזון נמצאת בשיחות

    • לפני 4 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    הראלי החד במניית Globalstar מדגיש כיצד קונסולידציה אסטרטגית מעצבת במהירות את תחום תקשורת הלוויינים. דיווחים על כך שאמזון נמצאת בשיחות

    SKN | שווקי ארה”ב נחלשים כאשר חולשה בטכנולוגיה וזינוק בתנודתיות מאותתים על תמחור מחדש של סיכונים
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 5 שעה

    SKN | שווקי ארה”ב נחלשים כאשר חולשה בטכנולוגיה וזינוק בתנודתיות מאותתים על תמחור מחדש של סיכונים SKN | שווקי ארה”ב נחלשים כאשר חולשה בטכנולוגיה וזינוק בתנודתיות מאותתים על תמחור מחדש של סיכונים

    מניות בארה"ב נסחרו בירידות ב-2 באפריל כאשר משקיעים העריכו מחדש סיכונים על רקע עלייה בתנודתיות ופערים בין מגזרים. בעוד מדדים

    • לפני 5 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    מניות בארה"ב נסחרו בירידות ב-2 באפריל כאשר משקיעים העריכו מחדש סיכונים על רקע עלייה בתנודתיות ופערים בין מגזרים. בעוד מדדים