hero

ארצות הברית

וול-סטריט סגרה את יום המסחר האחרון לשבוע זה במגמה חיובית במדדים המרכזיים: הדאו-ג’ונס (38,654) עלה ב-0.35%, ה-S&P500 (4,958) התחזק ב-1.07% והנאסד”ק (15,628) טיפס ב-1.74%. מדד הפחד (VIX, 13.85) נחלש אתמול ב-0.22%. 

מטא זינקה ב-20.3% לאחר הדוחות והכרזה על חלוקת דיבידנד ראשונה בהיסטוריה של החברה. אמזון קפצה בכמעט 8% על רקע דוחות טובים לרבעון האחרון של השנה שעברה. בסקטור הבנקאי, ניו יורק בנקרופ התאושש מעט והוסיף אתמול 5% שדחף את מדד הבנקים האזוריים כולו לעלייה מתונה של 0.2%. יצרנית הנעליים סקצ’רס פרסמה תחזית מכירות מאכזבת לשנה הקרובה והמניה נפלה ב-10%. ענקית האנרגיה שברון עקפה את תחזיות האנליסטים והוסיפה 2.9%. דקרס המייצרת מספר מותגי הנעלה ידועים קפצה ב-14.1% לאחר שדיווחה על תוצאות רבעוניות טובות וזכתה להעלאות דירוג ממספר אנליסטים בשוק. יצרנית הצעצועים מאטל התחזקה ב-4.1% לאחר שדווח כי קרן השקעות אקטיביסטיות, ברנינגטון קפיטל, רכשה מניות בשוק והפכה למשקיעה בחברה. יצרנית חומרי הניקוי קולורקס זינקה ב-5.6% על רקע דוחות שעקפו את ציפיות השוק בשורה העליונה והתחתונה. 

אסיה

המסחר בבורסות המזרח נסגר אתמול במגמה מעורבת. בורסת שנחאי (2,730) ירדה ב-1.46%, הבורסה בהונג קונג (15,533) נחלשה ב-0.21% ומדד סנסקס ההודי (72,085) עלה ב-0.61%. מדד הניקיי ביפן (36,158) התחזק ב-0.41%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (18,059) הוסיף 0.51% והבורסה באוסטרליה (7,699) ננעלה בעלייה של 1.47%.

אירופה

השווקים באירופה סגרו את שבוע המסחר בעליות שערים. מדד הפוטסי (7,615) הבריטי ירד בניגוד למגמה הכללית והפחית 0.09%, הקאק (7,592) הצרפתי עלה קלות ב-0.05%, הדאקס (16,918) הגרמני טיפס ב-0.35% והבורסה בשוויץ (11,239) נסגרה בעלייה של 0.23%.

ישראל

היום לא מתקיים מסחר בבורסה באחוזת בית והיא תיפתח מחר.

סחורות

המסחר בנפט ננעל אתמול בירידות שערים בולטות. נפט מסוג טקסס נחלש ב-2.09% ונקבע על מחיר של 72.28$ לחבית. נפט מסוג ברנט הפחית 1.74% וננעל במחיר לחבית של 77.33$. מחיר הגז הטבעי עלה אמש ב-1.41%.

המתכות המרכזיות ננעלו במגמה שלילית. הזהב נחלש ב-0.74% ונקבע על מחיר של 2,039$ לאונקיה. הכסף הפחית 2.03% ונסגר במחיר של 22.69$ לאונקיה.

מט”ח

השקל ננעל במגמה מעורבת ביחס למטבעות המרכזיים. הדולר עלה ב-0.34% ונקבע על שער של 3.65 שקל ל-1 דולר. האירו נחלש ב-0.45% ונקבע על שער של 3.94 שקלים ל-1 אירו. הפאונד ננעל בעלייה של 0.49%  וערכו נסגר על 4.64 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

ביממה האחרונה נרשמה מגמה חיובית במטבעות הקריפטו המרכזיים והבוקר הם נסחרים במגמה מעורבת. הביטקוין מפחית 0.06% וערכו דולר למטבע של 43,132$, המבטא עלייה יומית של 0.37%. האת’ריום עולה ב-0.05% וערכו 2,322$ דולר למטבע המשקף התחזקות של 1.04% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | מדוע מדד הנאסד״ק הוביל את הירידות בוול סטריט כאשר מחירי הנפט מזנקים בעקבות העימות עם איראן?
    • ליאור מור
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 14 שעה

    SKN | מדוע מדד הנאסד״ק הוביל את הירידות בוול סטריט כאשר מחירי הנפט מזנקים בעקבות העימות עם איראן? SKN | מדוע מדד הנאסד״ק הוביל את הירידות בוול סטריט כאשר מחירי הנפט מזנקים בעקבות העימות עם איראן?

    השווקים בארצות הברית ירדו כאשר ההסלמה במתיחות במזרח התיכון דחפה את מחירי הנפט בחדות כלפי מעלה, מה שעורר מחדש חששות

    • לפני 14 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    השווקים בארצות הברית ירדו כאשר ההסלמה במתיחות במזרח התיכון דחפה את מחירי הנפט בחדות כלפי מעלה, מה שעורר מחדש חששות

    SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר מדדים אזוריים נחלשים על רקע חולשה במטבעות וזהירות גלובלית
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 17 שעה

    SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר מדדים אזוריים נחלשים על רקע חולשה במטבעות וזהירות גלובלית SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר מדדים אזוריים נחלשים על רקע חולשה במטבעות וזהירות גלובלית

    שווקי המניות באירופה נסגרו בירידות ב-12 במרץ כאשר משקיעים אימצו עמדה זהירה יותר בעקבות עלייה בתנודתיות הגלובלית ושינויים בציפיות המאקרו־כלכליות.

    • לפני 17 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    שווקי המניות באירופה נסגרו בירידות ב-12 במרץ כאשר משקיעים אימצו עמדה זהירה יותר בעקבות עלייה בתנודתיות הגלובלית ושינויים בציפיות המאקרו־כלכליות.

    SKN | הדולר האמריקאי מתחזק כאשר השווקים הגלובליים הופכים להגנתיים — מה מאותתת העלייה במדד DXY למשקיעים
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 19 שעה

    SKN | הדולר האמריקאי מתחזק כאשר השווקים הגלובליים הופכים להגנתיים — מה מאותתת העלייה במדד DXY למשקיעים SKN | הדולר האמריקאי מתחזק כאשר השווקים הגלובליים הופכים להגנתיים — מה מאותתת העלייה במדד DXY למשקיעים

    מדד הדולר האמריקאי (DXY) התחזק במהלך יום המסחר של ה-12 במרץ, והגיע לכ-99.68, עלייה של 0.45% לעומת הסגירה הקודמת ברמה

    • לפני 19 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    מדד הדולר האמריקאי (DXY) התחזק במהלך יום המסחר של ה-12 במרץ, והגיע לכ-99.68, עלייה של 0.45% לעומת הסגירה הקודמת ברמה

    SKN | וול סטריט יורדת כאשר התנודתיות מזנקת: הדאו, S&P 500 והנאסד״ק נחלשים בזמן שמדד VIX קופץ
    • אור שושן
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 20 שעה

    SKN | וול סטריט יורדת כאשר התנודתיות מזנקת: הדאו, S&P 500 והנאסד״ק נחלשים בזמן שמדד VIX קופץ SKN | וול סטריט יורדת כאשר התנודתיות מזנקת: הדאו, S&P 500 והנאסד״ק נחלשים בזמן שמדד VIX קופץ

    שווקי המניות בארה״ב נסחרו בירידות ב-12 במרץ כאשר משקיעים עברו לעמדה זהירה יותר על רקע עלייה בתנודתיות ואי־ודאות מאקרו־כלכלית. מדדי

    • לפני 20 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    שווקי המניות בארה״ב נסחרו בירידות ב-12 במרץ כאשר משקיעים עברו לעמדה זהירה יותר על רקע עלייה בתנודתיות ואי־ודאות מאקרו־כלכלית. מדדי