hero

ארצות הברית

וול-סטריט תיפתח את שבוע המסחר בהמשך היום והחוזים על המדדים המרכזיים מאותתים על פתיחה חיובית: החוזים על הדאו-ג’ונס (38,555) נסחרים בעלייה של 0.3%, החוזים על ה-S&P500 (5,145) מוסיפים 0.27% והחוזים על הנאסד”ק 100 (17,908) מתחזקים ב-0.35%.

עונת הדוחות תמשיך להשפיע על המגמה בשוק ובמהלך השבוע ידווחו אמזון, אלי לילי, AMD, קוקה-קולה, מקדונלד’ס, מסטרכארד אפל, פייזר ועוד. כמו כן יפורסמו בימים הקרובים נתונים כלכליים שונים כמו מדד בטחון הצרכנים, מדד קייס-שילר למחירי הבתים, ההוצאה על הבנייה, מכירות כלי הרכב ועוד. בימים חמישי ושישי יפורסמו נתונים משוק התעסוקה.

אסיה

המסחר בשווקי אסיה נפתח במגמה חיובית. בורסת שנחאי (3,113) עולה ב-0.8%, הבורסה בהונג קונג (17,878) מתחזקת ב-1.29% ומדד סנסקס ההודי (74,103) מוסיף 0.51%. מדד הניקיי ביפן (37,934) מטפס ב-0.81%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (20,454) עולה ב-1.66% והבורסה באוסטרליה (7,638) נסחרת בעליות של 0.83%.

אירופה

הבורסות באירופה יחדשו את שבוע המסחר הבוקר. במהלך השבוע יפורסמו נתונים כלכליים מרכזיים כגון הסנטימנט הכלכלי, מדד השירותים, הסנטימנט התעשייתי והצמיחה בגוש האירו שצפויה לעמוד על 0.1% לרבעון הראשון של השנה. 

ישראל

הבורסה באחוזת בית עדיין סגורה לרגל חג שני של פסח והיא צפויה לחדש את המסחר מחר בבוקר.

סחורות

הנפט פתח את שבוע המסחר בירידות שערים. נפט מסוג טקסס נחלש ב-0.85% ונסחר במחיר של 83.14$ לחבית. נפט מסוג ברנט מפחית 0.92% ונסחר במחיר לחבית של 88.68$. מחיר הגז הטבעי עולה בשעה זו ב-1.4%.

המתכות המרכזיות נסחרות הבוקר במגמה מעורבת. הזהב יורד ב-0.15% ונסחר במחיר של 2,332$ לאונקיה. הכסף מתחזק ב-0.22% וערכו 27.28$ לאונקיה.

מט”ח

השקל פתח את שבוע המסחר בהתחזקות ביחס למטבעות המרכזיים. הדולר יורד ב-0.97% ונסחר בשער של 3.78 שקל ל-1 דולר. האירו נחלש ב-1.16% ונסחר ב-4.05 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר בעלייה של 0.46%  וערכו 4.8 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

מטבעות הקריפטו המרכזיים נסחרים בשעה זו בעליות שערים מתונות לאחר שירדו באופן בולט ביממה האחרונה. הביטקוין עולה ב-0.13% וערכו דולר למטבע של 62,527$, המבטא ירידה יומית של 2.06%. האת’ריום מתחזק ב-0.62% וערכו 3,201$ דולר למטבע המשקף היחלשות של 3% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | ה-S&P 500 נותר סמוך לשיאים ב-25 בפברואר כאשר המומנטום בוחן התנגדות באזור 6,950
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 11 mins

    SKN | ה-S&P 500 נותר סמוך לשיאים ב-25 בפברואר כאשר המומנטום בוחן התנגדות באזור 6,950 SKN | ה-S&P 500 נותר סמוך לשיאים ב-25 בפברואר כאשר המומנטום בוחן התנגדות באזור 6,950

    מדד ה-S&P 500 הציג ביצועים יציבים ב-25 בפברואר, כאשר עלה ב-55.41 נקודות, או 0.80%, לרמה של 6,945.48 במסחר אחר הצהריים.

    • לפני 11 mins
    • 6 דק’ קריאה

    מדד ה-S&P 500 הציג ביצועים יציבים ב-25 בפברואר, כאשר עלה ב-55.41 נקודות, או 0.80%, לרמה של 6,945.48 במסחר אחר הצהריים.

    SKN | האם קיימת אסטרטגיה להתכונן לתקיפה באיראן – או שהשוק תמיד יפתיע אתכם?
    • ליאור מור
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 2 שעה

    SKN | האם קיימת אסטרטגיה להתכונן לתקיפה באיראן – או שהשוק תמיד יפתיע אתכם? SKN | האם קיימת אסטרטגיה להתכונן לתקיפה באיראן – או שהשוק תמיד יפתיע אתכם?

    הכותרות מתחלפות במהירות: מתיחות אזורית, איומים ביטחוניים, הערכות לתגובה. אך השאלה המרכזית עבור משקיעים איננה מה יקרה מחר בבוקר –

    • לפני 2 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    הכותרות מתחלפות במהירות: מתיחות אזורית, איומים ביטחוניים, הערכות לתגובה. אך השאלה המרכזית עבור משקיעים איננה מה יקרה מחר בבוקר –

    SKN | מניות אירופה מזנקות באופן רוחבי כאשר ה-FTSE 100 עולה ב-1.16% וסנטימנט הסיכון מתחזק
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 4 שעה

    SKN | מניות אירופה מזנקות באופן רוחבי כאשר ה-FTSE 100 עולה ב-1.16% וסנטימנט הסיכון מתחזק SKN | מניות אירופה מזנקות באופן רוחבי כאשר ה-FTSE 100 עולה ב-1.16% וסנטימנט הסיכון מתחזק

    שווקי אירופה ננעלו בעליות חדות ב-25 בפברואר, כאשר העליות התפרסו על פני מרבית המדדים האזוריים המרכזיים. הראלי שיקף שיפור בסנטימנט

    • לפני 4 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי אירופה ננעלו בעליות חדות ב-25 בפברואר, כאשר העליות התפרסו על פני מרבית המדדים האזוריים המרכזיים. הראלי שיקף שיפור בסנטימנט

    SKN | מניות ארה”ב עולות בהובלת מניות קטנות והתנודתיות יורדת — תיאבון הסיכון חוזר ב-25 בפברואר
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 7 שעה

    SKN | מניות ארה”ב עולות בהובלת מניות קטנות והתנודתיות יורדת — תיאבון הסיכון חוזר ב-25 בפברואר SKN | מניות ארה”ב עולות בהובלת מניות קטנות והתנודתיות יורדת — תיאבון הסיכון חוזר ב-25 בפברואר

    שוקי המניות בארה"ב פתחו את יום המסחר ב-25 בפברואר בעליות חדות, כאשר מניות קטנות מובילות את המגמה והתנודתיות נסוגה. העליות

    • לפני 7 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    שוקי המניות בארה"ב פתחו את יום המסחר ב-25 בפברואר בעליות חדות, כאשר מניות קטנות מובילות את המגמה והתנודתיות נסוגה. העליות