ארצות הברית

המסחר בארה”ב יפתח בהמשך היום והחוזים על המדדים המרכזיים מצביעים על פתיחה יציבה עם נטייה לעליות קלות של עד 0.07%. אתמול וול-סטריט ננעלה בעליות שערים מתונות: הדאו-ג’ונס (39,872) עלה ב-0.17%, ה-S&P500 (5,321) התחזק ב-0.25% והנאסד”ק (16,832) הוסיף 0.22%. מדד הפחד (VIX, 11.86) נחלש אתמול ב-2.39%. 

אנבידיה תדווח אחרי נעילת המסחר היום, אתמול היא ננעלה בעלייה של 0.64% ועיניי המשקיעים נשואות לתוצאות הכוכבת בבורסה של השנים האחרונות. רשת בתי הכלבו מייסיס קפצה ביותר מ-5% לאחר שהחברה העלתה את תחזית הרווח השנתית. ריטיילר החלפים לרכב, אוטוזון, ירד ב-3.53% לאחר שהחברה לא עמדה בצפי המכירות הרבעוני. ג’יי.פי. מורגן התאושש מהירידה שלשום ואתמול מניית הבנק הוסיפה 2.01%. IBM התחזקה ביותר מ-2% על רקע תוכנית להשקת מערך מוצרים חדש שיתמוך בקדחת ה-AI. יצרנית אופני הכושר פלוטון נפלה ביותר מ-16% לאחר שהחברה הכריזה על תוכנית מימון חדשה. יצרנית התרופות הבריטית, אסטראזנקה, הציגה תוכנית אסטרטגית במסגרתי היא צופה עלייה להכנסות שנתיות של 80 מיליארד דולר עד 2030, מה שדחף את המניה לעליות של 2.68%. חברת הסייבר פאלו אלטו נטוורקס אשררה את תחזית ההכנסות לרבעון הנוכחי והמניה איבדה 3.74%. 

אסיה

הבורסות המרכזיות במזרח הרחוק נסחרות הבוקר במגמה חיובית. הבורסה בשנחאי (3,158) עולה קלות ב-0.02%, הבורסה בהונג קונג (19,254) מתחזקת ב-0.18% ומדד סנסקס ההודי (74,043) מוסיף 0.12%. מדד הניקיי ביפן (38,725) יורד בניגוד למגמה הכללית ונחלש ב-0.57%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (21,536) מטפס ב-1.41% והבורסה באוסטרליה (7,859) נסחרת הבוקר בעלייה של 0.1%.

אירופה

השווקים באירופה יפתחו בשעות הקרובות לאחר נעילה שלילית אתמול. מדד הפוטסי (8,416) הבריטי ירד קלות ב-0.09%, הקאק40 הצרפתי (8,141) נחלש ב-0.67%, הדאקס (18,726) הגרמני הפחית 0.22% והבורסה בשוויץ (12,001) ננעלה בירידה של 0.3%.

ישראל

הבורסה בת”א תיפתח הבוקר לאחר שעברה אתמול לירידות. מדד ת”א-35 (1,974) ירד ב-0.31%, מדד ת”א-125 (1,975) נחלש ב-0.63% ומדד הבנקים (3,625) הפחית 0.71%. מדד הגלובל-בלוטק (426) איבד 0.86% ומדד ת”א נדל”ן (894) ננעל בירידה של 1.48%. 

נייס ואלביט מערכות הובילו את העליות מבין המניות הפעילות לאחר שהתחזקו ב-1.7% ו-1.69% בהתאמה. אלביט דיווחה על קבלת הזמנה ממשרד הביטחון בתחום החימוש בהיקף של כ-2.8 מילארד שקל. מנגד, טבע בלטה בירידות ונחלשה ב-1.47%. במדד ת”א 125 נרשמו ירידות חדות בפורמולה מערכות, מג’יק ו-וואן טכנולוגיות שאיבדו 4.98%, 4.85% ו-4.41% בהתאמה. לעומת זאת, עליות בולטות במדד נרשמו בדלתא מותגים שעלתה ב-2.59%, משק אנרגיה שהתחזקה ב-2.57% וקמטק שהוסיפה 2.38%. אלוני חץ הפועלת בתחום הנדל”ן המניב דיווחה על הפסד של 340 מיליון שקל ברבעון הראשון עקב ירידות שווי בהשקעותיה בשוק הנדל”ן האמריקאי והמניה הגיבה לדיווח בירידה של 1.18%. על בד דיווחה את תוצאותיה שהציגו עלייה חדה ברווח הרבעוני אך המניה נפלה ב-20.88% לאחר שהעסקה עם בנק לאומי ושותף נוסף לרכישה נתח משמעותי בחברה לא יצאה אל הפועל. 

סחורות

המסחר בנפט מתנהל הבוקר במגמה שלילית. נפט מסוג טקסס נחלש ב-0.68% ונסחר במחיר של 79.26$ לחבית. נפט מסוג ברנט יורד ב-0.63% ונסחר במחיר לחבית של 82.36$. מחיר הגז הטבעי יורד בשעה זו ב-2.13%.

המתכות המרכזיות נסחרות בשעה זו בירידות שערים. הזהב נחלש ב-0.39% ונסחר במחיר של 2,412$ לאונקיה. הכסף יורד ב-1.13% וערכו 31.67$ לאונקיה.

מט”ח

השקל ממשיך להתחזק ביחס למטבעות החוץ המרכזיים. הדולר יורד ב-0.1% ונסחר בשער של 3.66 שקל ל-1 דולר. האירו נחלש ב-0.16% ונסחר ב-3.98 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר ביציבות וערכו 4.66 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

מטבעות הקריפטו המרכזיים נסחרים בשעה זו בירידות שערים לאחר שנסחרו במגמה מעורבת ביממה האחרונה. הביטקוין יורד ב-0.86% וערכו דולר למטבע של 69,322$, המבטא היחלשות יומית של 2.18%. האת’ריום נחלש ב-1.31% וערכו 3,737$ דולר למטבע המשקף עלייה של 2.12% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | האם העלייה בזהב מאותתת על חזרה לביקוש לנכסי מקלט בטוח כאשר המלחמה באיראן מתקרבת לנקודת מפנה?
    • רוני מור
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 4 שעה

    SKN | האם העלייה בזהב מאותתת על חזרה לביקוש לנכסי מקלט בטוח כאשר המלחמה באיראן מתקרבת לנקודת מפנה? SKN | האם העלייה בזהב מאותתת על חזרה לביקוש לנכסי מקלט בטוח כאשר המלחמה באיראן מתקרבת לנקודת מפנה?

    הזהב מתאושש כאשר השווקים מעריכים מחדש את מסלול המלחמה מחירי הזהב המשיכו בעלייה חדה במשך שלושה ימים, כשהם מטפסים עד

    • לפני 4 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    הזהב מתאושש כאשר השווקים מעריכים מחדש את מסלול המלחמה מחירי הזהב המשיכו בעלייה חדה במשך שלושה ימים, כשהם מטפסים עד

    SKN | מדד הנאסד”ק שומר על עליות כאשר מומנטום הטכנולוגיה מתחזק — האם הראלי יכול להימשך?
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 4 שעה

    SKN | מדד הנאסד”ק שומר על עליות כאשר מומנטום הטכנולוגיה מתחזק — האם הראלי יכול להימשך? SKN | מדד הנאסד”ק שומר על עליות כאשר מומנטום הטכנולוגיה מתחזק — האם הראלי יכול להימשך?

    מדד הNasdaq Composite (^IXIC) נסחר בעלייה ב-1 באפריל, ועולה לרמה של 21,870.86 נכון לאמצע יום המסחר, כאשר מניות הטכנולוגיה ממשיכות

    • לפני 4 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    מדד הNasdaq Composite (^IXIC) נסחר בעלייה ב-1 באפריל, ועולה לרמה של 21,870.86 נכון לאמצע יום המסחר, כאשר מניות הטכנולוגיה ממשיכות

    SKN | שווקי אירופה מזנקים באופן רחב כאשר תיאבון הסיכון מתחזק ברחבי האזור
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 6 שעה

    SKN | שווקי אירופה מזנקים באופן רחב כאשר תיאבון הסיכון מתחזק ברחבי האזור SKN | שווקי אירופה מזנקים באופן רחב כאשר תיאבון הסיכון מתחזק ברחבי האזור

    שווקי אירופה נסגרו בעליות חדות ב-1 באפריל, כאשר המדדים המרכזיים ברחבי האזור רשמו עליות משמעותיות על רקע שיפור בסנטימנט המשקיעים.

    • לפני 6 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי אירופה נסגרו בעליות חדות ב-1 באפריל, כאשר המדדים המרכזיים ברחבי האזור רשמו עליות משמעותיות על רקע שיפור בסנטימנט המשקיעים.

    SKN | שווקי ארה”ב מזנקים כאשר מניות קטנות מובילות בעוד התנודתיות יורדת
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 9 שעה

    SKN | שווקי ארה”ב מזנקים כאשר מניות קטנות מובילות בעוד התנודתיות יורדת SKN | שווקי ארה”ב מזנקים כאשר מניות קטנות מובילות בעוד התנודתיות יורדת

    שווקי ארה"ב נסחרים בעליות ב-1 באפריל, כאשר עליות במדדים המרכזיים משקפות שיפור בסנטימנט הסיכון והמשך מעורבות משקיעים. הראלי מובל על

    • לפני 9 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי ארה"ב נסחרים בעליות ב-1 באפריל, כאשר עליות במדדים המרכזיים משקפות שיפור בסנטימנט הסיכון והמשך מעורבות משקיעים. הראלי מובל על