hero

המסחר באסיה מתנהל בעליות שערים כאשר מדד ה-NIKKEI  עולה ב-0.58%, מדד שנחאי עולה ב-0.17%, מדד ההאנג סנג HSI עולה ב-1.78%, ומדד ה-ASX 200 ומדד ה-KOSPI עולים ב-0.9% וב-0.95% בהתאמה. אתמול הודיע ראש הועדה המארגנת של טוקיו 2020  טורישו מוטו כי הוא אינו פוסל את ביטול המשחקים האולימפיים. עבור יפן שתוכנית החיסונים שלה פיגרה מאחור ביחס למדינות המפותחות ורשמה 850 אלף מקרים וכ-15 אלף מקרי מוות לא תרשה לעצמה שידור חוזר בקיץ הנוכחי. לאחרונה טוקיו חווה זינוק עם כ-1,500 מקרים ביממה האחרונה.

המסחר בוול סטריט ננעל בעליות שערים כאשר מדד ה-Dow Jones עלה ב-0.83%, מדד ה- S&P500  ב-0.82% ומדדי ה-NASDAQ וה-RUSS 2K עלו ב-0.92% וב-1.81% בהתאמה. מדד הפחד ירדה ב-9% ל-17.9 נקודות. ג’ף בזוס שב מהחלל לאחר 11 דקות ואמר ” זה היה מדהים”, בזוס התקבל בביקורת גדולה מצב חברי קונגרס שלטענתם הוא משלם מעט מיסים, וטיסת הראווה לחלל הגיע על חשבון עובדי אמזון AMZN, מניית החברה סיימה בעליה של כ-0.34%, חברת מייקרוסופט MSFT עלתה ב-0.74%, גוגל GOOGL סיימה בעליה של כ-1.06% ופייסבוק התחזקה ב-1.34%, מניות הבנקים הגדולות עלו כאשר ג’יי פי מורגן עלה ב-2.1%, בנק אוף אמריקה וסיטיבנק התחזקו ב-2.04% וב-2.41%, ומניות וולס פארגו, ויזה ופייפל התחזקו ב-2.14%, ב-0.4% וב-1.24% בהתאמה.

המסחר בת”א ננעל בעליות שערים כאשר ת”א 35 עלה ב-1.54%, ת”א 125 עלה ב-1.55%, ת”א 90 ות”א בנקים עלו  ב-1.57% וב-1.24% בהתאמה. בישראל מספר המאומתים מתקרב לאלף ביממה האחרונה וכ-8,500 חולים פעילים עד עכשיו, אך למרות כל זה מספר החולים קשה נמצא בירידה ועומד על כ-59 בני אדם. לאור הסנטימנט החיובי בשווקים מניית דלק קבוצה זינקה ב-6%, מניית טבע סיימה בעליה של כ-2%, הבנקים המובילים לאומי ופועלים עלו כ-0.82%, מזרחי ודיסקונט עלו כ-2.04% וב-2.02% בהתאמה. מניית פתאל החזקות סיימה את יום המסחר בירידה של כ-1.98%, פרשמרקט ירדה 2.25%.

*אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | המרוץ האוטונומי של טסלה: האם ה-Cybercab יכריע את שוק המוניות הרובוטיות או שמא התוכנה היא המפתח?
    • רוני מור
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 3 שעה

    SKN | המרוץ האוטונומי של טסלה: האם ה-Cybercab יכריע את שוק המוניות הרובוטיות או שמא התוכנה היא המפתח? SKN | המרוץ האוטונומי של טסלה: האם ה-Cybercab יכריע את שוק המוניות הרובוטיות או שמא התוכנה היא המפתח?

    המעבר של תעשיית הרכב העולמית מייצור חומרה מסורתי לאספקת שירותי תוכנה וניידות (MaaS) רושם פרק חדש עם השקת צי המוניות

    • לפני 3 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    המעבר של תעשיית הרכב העולמית מייצור חומרה מסורתי לאספקת שירותי תוכנה וניידות (MaaS) רושם פרק חדש עם השקת צי המוניות

    SKN | דוח התעסוקה החזק בארה”ב מחזיר את העלאת הריבית של הפד למוקד, בעוד טראמפ דורש הורדת ריבית
    • רוני מור
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 2 ימים

    SKN | דוח התעסוקה החזק בארה”ב מחזיר את העלאת הריבית של הפד למוקד, בעוד טראמפ דורש הורדת ריבית SKN | דוח התעסוקה החזק בארה”ב מחזיר את העלאת הריבית של הפד למוקד, בעוד טראמפ דורש הורדת ריבית

    דוח תעסוקה חזק מהצפוי בארה"ב החזיר את האפשרות להעלאת ריבית מצד הפדרל ריזרב למרכז הדיון המוניטרי, בדיוק כאשר הנשיא דונלד

    • לפני 2 ימים
    • 7 דק’ קריאה

    דוח תעסוקה חזק מהצפוי בארה"ב החזיר את האפשרות להעלאת ריבית מצד הפדרל ריזרב למרכז הדיון המוניטרי, בדיוק כאשר הנשיא דונלד

    SKN | Eni מעמיקה את מחויבותה לוונצואלה, כאשר הסכם נפט חדש משפר את הסיכויים להשבת חוב של 2.3 מיליארד דולר
    • אריק ארקדי סלוצקי
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 3 ימים

    SKN | Eni מעמיקה את מחויבותה לוונצואלה, כאשר הסכם נפט חדש משפר את הסיכויים להשבת חוב של 2.3 מיליארד דולר SKN | Eni מעמיקה את מחויבותה לוונצואלה, כאשר הסכם נפט חדש משפר את הסיכויים להשבת חוב של 2.3 מיליארד דולר

    חברת האנרגיה האיטלקית Eni מעמיקה את מחויבותה לוונצואלה, כאשר וושינגטון וקראקס מתקדמות לקראת פתיחה מחדש של מגזר הנפט במדינה להשקעות

    • לפני 3 ימים
    • 6 דק’ קריאה

    חברת האנרגיה האיטלקית Eni מעמיקה את מחויבותה לוונצואלה, כאשר וושינגטון וקראקס מתקדמות לקראת פתיחה מחדש של מגזר הנפט במדינה להשקעות

    SKN | Citigroup דוחה את תחזית הורדת הריבית של הפד ל-2027 בעקבות נתוני תעסוקה חזקים בארה”ב
    • ליאור מור
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 3 ימים

    SKN | Citigroup דוחה את תחזית הורדת הריבית של הפד ל-2027 בעקבות נתוני תעסוקה חזקים בארה”ב SKN | Citigroup דוחה את תחזית הורדת הריבית של הפד ל-2027 בעקבות נתוני תעסוקה חזקים בארה”ב

    Citigroup דחתה את תחזית הורדת הריבית הבאה של הפדרל ריזרב ליוני 2027, לאחר שדוח תעסוקה חזק מהצפוי בארה"ב שינה את

    • לפני 3 ימים
    • 6 דק’ קריאה

    Citigroup דחתה את תחזית הורדת הריבית הבאה של הפדרל ריזרב ליוני 2027, לאחר שדוח תעסוקה חזק מהצפוי בארה"ב שינה את