hero

ארצות הברית

וול-סטריט סגרה את יום המסחר האחרון לשבוע זה במגמה שלילית במדדים המרכזיים: הדאו-ג’ונס (38,589) ירד ב-0.15%, ה-S&P500 (5,431) נחלש קלות ב-0.04% והנאסד”ק (17,688) עלה ב-0.12%. מדד הפחד (VIX, 12.66) קפץ ב-6.03%. 

אדובי זינקה ביותר מ-14% לאחר העלתה את תחזית ההכנסות השנתית על רקע הביקוש הגובר לפתרונות AI. יצרנית ומשווקת הצעצועים, הסברו, קפצה ב-6% לאחר שמניית החברה זכתה להעלאת דירוג בהמלצת הקנייה ובעקבות הפוטנציאל של הדיגטיציה במוצריה השונים בשנים הקרובות. חברת הסייבר זיסקלייר עלתה ב-1.8% לאחר שג’יי.פי. מורגן פרסם המלצת קנייה חיובית למניית החברה. תאונה אווירית נוספת שלחה את מניית בואינג לירידות של 1.9%. בענף הקרוזים נרשמו ירידות בולטות בקרניבל קורפ ורויאל קאריביין שנחלשו ב-7.06% ו-4.35% בהתאמה. 

אסיה

המסחר בשווקים המרכזיים במזרח ננעל אתמול במגמה מעורבת. הבורסה בשנחאי (3,032) עלתה ב-0.12%, הבורסה בהונג קונג (17,941) נחלשה ב-0.94% ומדד סנסקס ההודי (76,992) התחזק ב-0.24%. מדד הניקיי היפני (38,814) הוסיף 0.24%, הבורסה בטאיוואן (22,504) טיפסה ב-0.86% והבורסה באוסטרליה (7,724) ירדה ב-0.33%. 

אירופה

הבורסות המרכזיות באירופה נעלו את שבוע המסחר בירידות שערים. מדד הפוטסי (8,146) הבריטי ירד ב-0.21%, הקאק40 הצרפתי (7,503) נחלש ב-2.66%, הדאקס (18,002) הגרמני הפחית 1.44% והבורסה בשוויץ (12,044) השילה 0.42%.

ישראל

הבורסה בת”א סגורה היום ותיפתח מחר בבוקר.

סחורות

הנפט ננעל בירידות שערים מתונות והפחית מערכו. נפט מסוג טקסס ירד ב-0.22% ונקבע על מחיר של 78.45$ לחבית. נפט מסוג ברנט נחלש ב-0.16% וננעל במחיר לחבית של 82.62$. מחיר הגז הטבעי ירד אתמול ב-2.64%.

המתכות המרכזיות ננעלו בעליות שערים חדות. הזהב עלה ב-1.34% ונקבע על מחיר של 2,333$ לאונקיה. הכסף טיפס ב-2.3% ונסגר במחיר של 29.58$ לאונקיה.

מט”ח

השקל סגר את שבוע המסחר ביציבות עם נטייה לירידות ביחס למטבעות המרכזיים. הדולר עלה קלות ב-0.01% ושערו 3.72 שקל ל-1 דולר. האירו נחלש ב-0.1% ונקבע על שער של  3.98 שקלים ל-1 אירו. הפאונד ננעל בירידה של 0.41% וערכו נסגר על 4.72 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

בשעה זו נסחרים המטבעות המרכזיים בעליות שערים מתונות לאחר שנסחרו במגמה מעורבת ביממה האחרונה. הביטקוין עולה קלות ב-0.04% וערכו דולר למטבע של 66,300$, המבטא ירידה יומית של 0.7%. האת’ריום עולה ב-0.12% וערכו 3,512$ דולר למטבע המשקף התחזקות של 0.24% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | מניות אירופה יורדות כאשר משקיעים נעשים זהירים; מדדי MSCI Europe ו-CAC 40 מובילים את הירידות האזוריות
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 2 שעה

    SKN | מניות אירופה יורדות כאשר משקיעים נעשים זהירים; מדדי MSCI Europe ו-CAC 40 מובילים את הירידות האזוריות SKN | מניות אירופה יורדות כאשר משקיעים נעשים זהירים; מדדי MSCI Europe ו-CAC 40 מובילים את הירידות האזוריות

    שווקי המניות באירופה סיימו את המסחר ביום שישי בירידות כאשר משקיעים הפחיתו חשיפה לסיכון במדדים האזוריים המרכזיים. ירידות רחבות ברחבי

    • לפני 2 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    שווקי המניות באירופה סיימו את המסחר ביום שישי בירידות כאשר משקיעים הפחיתו חשיפה לסיכון במדדים האזוריים המרכזיים. ירידות רחבות ברחבי

    SKN | שווקי ארה״ב עולים כאשר מניות קטנות מובילות את הראלי והתנודתיות נחלשת
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 4 שעה

    SKN | שווקי ארה״ב עולים כאשר מניות קטנות מובילות את הראלי והתנודתיות נחלשת SKN | שווקי ארה״ב עולים כאשר מניות קטנות מובילות את הראלי והתנודתיות נחלשת

    שווקי המניות בארה״ב נסחרו בעליות רחבות ב-13 במרץ כאשר משקיעים הגיבו לשיפור בסנטימנט הסיכון ולירידה בתנודתיות בשוק. מדדי הייחוס המרכזיים

    • לפני 4 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    שווקי המניות בארה״ב נסחרו בעליות רחבות ב-13 במרץ כאשר משקיעים הגיבו לשיפור בסנטימנט הסיכון ולירידה בתנודתיות בשוק. מדדי הייחוס המרכזיים

    SKN | מדוע מדד הנאסד״ק הוביל את הירידות בוול סטריט כאשר מחירי הנפט מזנקים בעקבות העימות עם איראן?
    • ליאור מור
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 23 שעה

    SKN | מדוע מדד הנאסד״ק הוביל את הירידות בוול סטריט כאשר מחירי הנפט מזנקים בעקבות העימות עם איראן? SKN | מדוע מדד הנאסד״ק הוביל את הירידות בוול סטריט כאשר מחירי הנפט מזנקים בעקבות העימות עם איראן?

    השווקים בארצות הברית ירדו כאשר ההסלמה במתיחות במזרח התיכון דחפה את מחירי הנפט בחדות כלפי מעלה, מה שעורר מחדש חששות

    • לפני 23 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    השווקים בארצות הברית ירדו כאשר ההסלמה במתיחות במזרח התיכון דחפה את מחירי הנפט בחדות כלפי מעלה, מה שעורר מחדש חששות

    SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר מדדים אזוריים נחלשים על רקע חולשה במטבעות וזהירות גלובלית
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 1 ימים

    SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר מדדים אזוריים נחלשים על רקע חולשה במטבעות וזהירות גלובלית SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר מדדים אזוריים נחלשים על רקע חולשה במטבעות וזהירות גלובלית

    שווקי המניות באירופה נסגרו בירידות ב-12 במרץ כאשר משקיעים אימצו עמדה זהירה יותר בעקבות עלייה בתנודתיות הגלובלית ושינויים בציפיות המאקרו־כלכליות.

    • לפני 1 ימים
    • 6 דק’ קריאה

    שווקי המניות באירופה נסגרו בירידות ב-12 במרץ כאשר משקיעים אימצו עמדה זהירה יותר בעקבות עלייה בתנודתיות הגלובלית ושינויים בציפיות המאקרו־כלכליות.