hero

ארצות הברית

המסחר בארה”ב יתחדש בהמשך היום והחוזים על המדדים המרכזיים מאותתים על פתיחה יציבה עם נטייה לעליות קלות. אתמול וול-סטריט ננעלה במגמה שלילית על רקע נתוני האינפלציה: הדאו-ג’ונס (38,461) ירד ב-1.09%, ה-S&P500 (5,160) נחלש ב-0.95% והנאסד”ק (16,170) הפחית 0.84%. מדד הפחד (VIX, 15.8) קפץ ב-5.47%. לפי נתוני מדד המחירים שפורסם אינפלציית הליבה עלתה בחודש מרץ בשיעור של 0.4% גבוה מהצפי ל-0.3% ומדד המחירים עמד על 3.5% ברמה השנתית לעומת הערכות לשיעור של 3.4%, מה שעשוי לדחות את הורדת הריבית במשק האמריקאי. מחר הבנקים הגדולים יפתחו את עונת הדוחות בוול-סטריט. 

אנבידיה עלתה אתמול ב-2% ויצאה מטריטוריית התיקון במניה. ספקית התשלומים המקוונים בלוק נחלשה ב-1.8%. לוח הנדלן המקוון הגדול בארה”ב, זילוו, נחלש בכמעט 6% על והמשיך במומנטום השלילי על רקע הסיכום של איגוד המתווכים על הורדת דמי התיווך בארה”ב. חברת התעופה דלתא פרסמה את הדוחות לרבעון הראשון של השנה וננעלה בירידה של 2.28% על אף שהציגה מעבר לרווח. טאיוואן סמיקונדקטור טיפסה ב-0.56% לאחר שדיווחה על עלייה שנתית של 34.4% בהכנסות. טראמפ מדיה שהונפקה בחודש שעבר נפלה אתמול ביותר מ-8% והשלימה ירידה של יותר מ-40% מתחילת החודש. 

אסיה

הבורסות במזרח הרחוק נסחרות הבוקר במגמה מעורבת. בורסת שנחאי (3,038) עולה ב-0.37%, הבורסה בהונג קונג (17,009) יורדת ב-0.76% ומדד סנסקס ההודי (75,038) מתחזק ב-0.47%. מדד הניקיי ביפן (39,377) נחלש ב-0.52%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (20,696) משיל 0.32% והבורסה באוסטרליה (7,816) נסחרת הבוקר בירידה של 0.41%.

אירופה

השווקים באירופה יחדשו את המסחר הבוקר לאחר נעילה מעורבת אמש לקראת ההכרזה על שיעור הריבית המרכזית. מדד הפוטסי (7,961) הבריטי עלה ב-0.33%, הקאק (8,045) הצרפתי נחלש ב-0.05%, הדאקס (18,097) הגרמני הוסיף 0.11% והבורסה בשוויץ (11,495) ננעלה בירידה של 0.09%.

ישראל

הבורסה בת”א ננעלה אתמול בירידות שערים זה היום השני ברציפות. מדד ת”א-35 (1,965) ירד ב-0.73%, מדד ת”א-125 (1,985) נחלש ב-0.95% ומדד הבנקים (3,673) השיל 1.5%. מדד הגלובל-בלוטק (424) הפחית 1.49% ומדד ת”א נדל”ן (937) ננעל בירידה של 1.98%. 

ריטיילורס בלטה בירידות מבין המניות הפעילות לאחר שנחלשה ב-1.83%. מנגד, טבע הוסיפה 1.34% והובילה את העליות מבין המניות הפעילות. הסקטור הבנקאי רשם ירידות בשיעור של עד 1.64%. במדד ת”א 125 נרשמו עליות בולטות בקבוצת אקרשטיין שהוסיפה 3.12%, ניו-מד אנרג’י שהתחזקה ב-2.31% ודלתא גליל שעלתה ב-1.92%. לעומת זאת, ירידות חדות במדד נרשמו באופקו הלת’ שנפלה בכמעט 6%, גילת שהפחיתה 5.49% ואשטרום שאיבדה 4.71%. גילת התמששה ב-5.49% על אף שדיווחה על קבלת הזמנה נוספת, הפעם מלקוח באמריקה הלטינית ובהיקף של 5 מיליון דולר. מולטי ריטייל המפעילה מספר רשתות לשיווק מוצרי בית ורכב זינקה ביותר מ-30% ללא דיווח מיוחד. 

סחורות

המסחר בנפט מתנהל הבוקר במגמה חיובית. נפט מסוג טקסס עולה ב-0.14% ונסחר במחיר של 86.33$ לחבית. נפט מסוג ברנט מתחזק ב-0.14% ונסחר במחיר לחבית של 90.61$. מחיר הגז הטבעי נחלש בשעה זו ב-1.75%.

המתכות המרכזיות נסחרות הבוקר בעליות שערים. הזהב מוסיף 0.31% ונסחר במחיר של 2,342$ לאונקיה. הכסף מתחזק ב-0.43% וערכו 28.03$ לאונקיה.

מט”ח

השקל נסחר הבוקר במגמה מעורבת ביחס למטבעות המרכזיים. הדולר עולה ב-0.85% ונסחר בשער של 3.74 שקל ל-1 דולר. האירו נחלש ב-0.17% ונסחר ב-4.02 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר בעלייה של 0.3%  וערכו 4.69 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

מטבעות הקריפטו המרכזיים נסחרים בשעה זו בעליות מתונות לאחר שהוסיפו לערכם ביממה האחרונה. הביטקוין עולה ב-0.14% וערכו דולר למטבע של 70,546$, המבטא עלייה יומית של 1.78%. האת’ריום מוסיף 0.21% וערכו 3,563$ דולר למטבע המשקף התחזקות של 0.88% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | מדד הדולר האמריקאי שומר על יציבות כאשר התנודתיות גוברת — הביקוש לנכסי מקלט חוזר למוקד
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 2 mins

    SKN | מדד הדולר האמריקאי שומר על יציבות כאשר התנודתיות גוברת — הביקוש לנכסי מקלט חוזר למוקד SKN | מדד הדולר האמריקאי שומר על יציבות כאשר התנודתיות גוברת — הביקוש לנכסי מקלט חוזר למוקד

    מדד הדולר האמריקאי (DXY) נסחר בעליות ב-2 באפריל, והתקרב לרמה של 100.02 בזמן שהשווקים נותרו פתוחים, מה שמשקף מעבר מתון

    • לפני 2 mins
    • 5 דק’ קריאה

    מדד הדולר האמריקאי (DXY) נסחר בעליות ב-2 באפריל, והתקרב לרמה של 100.02 בזמן שהשווקים נותרו פתוחים, מה שמשקף מעבר מתון

    SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר חולשה רחבה מקזזת את חוזק ה-FTSE
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 2 שעה

    SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר חולשה רחבה מקזזת את חוזק ה-FTSE SKN | שווקי אירופה נסגרו בירידות כאשר חולשה רחבה מקזזת את חוזק ה-FTSE

    שווקי אירופה נסגרו במגמה מעורבת אך ברובה שלילית ב-2 באפריל, כאשר משקיעים שקללו אי-ודאות מאקרו-כלכלית ואיתותים מהשווקים הגלובליים. בעוד מדד

    • לפני 2 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי אירופה נסגרו במגמה מעורבת אך ברובה שלילית ב-2 באפריל, כאשר משקיעים שקללו אי-ודאות מאקרו-כלכלית ואיתותים מהשווקים הגלובליים. בעוד מדד

    SKN | האם הרכישה הפוטנציאלית של אמזון את Globalstar היא הקפיצה האסטרטגית הבאה במרוץ הקישוריות הלוויינית?
    • שגיא חבסוב
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 4 שעה

    SKN | האם הרכישה הפוטנציאלית של אמזון את Globalstar היא הקפיצה האסטרטגית הבאה במרוץ הקישוריות הלוויינית? SKN | האם הרכישה הפוטנציאלית של אמזון את Globalstar היא הקפיצה האסטרטגית הבאה במרוץ הקישוריות הלוויינית?

    הראלי החד במניית Globalstar מדגיש כיצד קונסולידציה אסטרטגית מעצבת במהירות את תחום תקשורת הלוויינים. דיווחים על כך שאמזון נמצאת בשיחות

    • לפני 4 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    הראלי החד במניית Globalstar מדגיש כיצד קונסולידציה אסטרטגית מעצבת במהירות את תחום תקשורת הלוויינים. דיווחים על כך שאמזון נמצאת בשיחות

    SKN | שווקי ארה”ב נחלשים כאשר חולשה בטכנולוגיה וזינוק בתנודתיות מאותתים על תמחור מחדש של סיכונים
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 5 שעה

    SKN | שווקי ארה”ב נחלשים כאשר חולשה בטכנולוגיה וזינוק בתנודתיות מאותתים על תמחור מחדש של סיכונים SKN | שווקי ארה”ב נחלשים כאשר חולשה בטכנולוגיה וזינוק בתנודתיות מאותתים על תמחור מחדש של סיכונים

    מניות בארה"ב נסחרו בירידות ב-2 באפריל כאשר משקיעים העריכו מחדש סיכונים על רקע עלייה בתנודתיות ופערים בין מגזרים. בעוד מדדים

    • לפני 5 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    מניות בארה"ב נסחרו בירידות ב-2 באפריל כאשר משקיעים העריכו מחדש סיכונים על רקע עלייה בתנודתיות ופערים בין מגזרים. בעוד מדדים