hero

ארצות הברית

וול-סטריט תיפתח את המסחר לחודש אפריל היום אחר הצהריים. החוזים על המדדים המרכזיים מאותתים על פתיחה חיובית: החוזים על הדאו-ג’ונס (40,325) נסחרים בעלייה של 0.37%, החוזים על ה-S&P500 (5,329) מוסיפים 0.39% והחוזים על הנאסד”ק 100 (18,587) מתחזקים ב-0.61%. 

במהלך השבוע יפורסמו מספר נתונים כלכליים שישפיעו על המגמה בשווקים. היום תפורסם ההוצאה על הבנייה ונתונים סופיים של מדד הייצור. בהמשך השבוע יפורסמו נתוני ההזמנות ממפעלים, מכירות כלי הרכב, מדד השירותים, מאזן הסחר ונתונים מרכזיים משוק התעסוקה. 

אסיה

השווקים המרכזיים באסיה פתחו את שבוע המסחר במגמה מעורבת. בורסת שנחאי (3,073) עולה ב-1.07%, הבורסה בהונג קונג (16,541) מתחזקת ב-0.91% ומדד סנסקס ההודי (74,105) מטפס ב-0.62%. מדד הניקיי ביפן (39,912) נחלש ב-1.13%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (20,259) מפחית 0.17% והבורסה באוסטרליה (7,896) נסחרת בהתחזקות של 0.99%.

אירופה

השווקים באירופה יפתחו את שבוע המסחר בשעות הקרובות. במהלך השבוע יפורסמו נתונים כלכליים שונים כגון מדד הייצור, נתון האבטלה שצפוי לעמוד על 6.4%, מדד השירותים, וביום רביעי תפורסם ההחלטה על הריבית בגוש האירו כאשר הצפי הוא להשאירה ללא שינוי ברמה של 4.5%. 

ישראל

הבורסה באחוזת בית תיפתח הבוקר לאחר נעילה חיובית אמש. מדד ת”א-35 (2,010) עלה ב-0.61%, מדד ת”א-125 (2,043) התחזק ב-0.5% ומדד הבנקים (3,816) הוסיף 1.57%. מדד הגלובל-בלוטק (433) טיפס ב-0.88% ומדד ת”א נדל”ן (975) ננעל בעלייה של 0.14%. 

הסקטור הבנקאי בלט בעליות מבין המניות הפעילות: דיסקונט קפץ ב-2.26%, מזרחי טפחות עלה ב-1.52%, פועלים התחזקה ב-1.51% ולאומי הוסיף 1.41%. במדד ת”א 125 נרשמו עליות בולטות בדנאל שטיפסה ב-5.57%, אלקו שהתחזקה ב-4.87% ו-וואן טכנולוגיות שהוסיפה 4.26%. מנגד, ירידות חדות במדד נרשמו במניות טלסיס שנפלה בכמעט 9% על רקע הדוחות והירידה בצבר ההזמנות, כלל ביטוח שהשילה 3.03% וזפירוס שירדה ב-2.71%. ג’נגו המפתחת מערכות לניטור מצב נוסעים בתוך כלי רכב זינקה ביותר מ-36% לאחר שדיווחה על רכישת מלוא ההחזקות של חברה הקשורה לחברת סיסקו על ידי יו”ר הדירקטוריון ובעל השליטה. אלקטריאון המפתחת טכנולוגיות כביש חכם זינקה ביותר מ-16% והשלימה עלייה של 100% מתחילת השנה לאחר שדיווחה על הסכם השקעה של 10 מיליון דולר בחברה. 

סחורות

שבוע המסחר בנפט מתנהל הבוקר במגמה חיובית. נפט מסוג טקסס עולה ב-0.34% ונסחר במחיר של 83.45$ לחבית. נפט מסוג ברנט מוסיף 0.3% ונסחר במחיר לחבית של 87.26$. מחיר הגז הטבעי יורד בשעה זו ב-1.64%.

המתכות המרכזיות נסחרות הבוקר בעליות שערים. הזהב עולה ב-0.64% ונסחר במחיר של 2,259$ לאונקיה. הכסף מתחזק ב-0.15% וערכו 25.2$ לאונקיה.

מט”ח

השקל פתח את שבוע המסחר במגמה מעורבת מול המטבעות המרכזיים. הדולר עולה ב-0.18% ונסחר בשער של 3.68 שקל ל-1 דולר. האירו נחלש קלות ב-0.05% ונסחר ב-3.97 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר בירידה קלה של 0.03%  וערכו 4.66 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

ביממה האחרונה נרשמו עליות שערים מתונות במטבעות הקריפטו המרכזיים והבוקר הם נסחרים במגמה שלילית. הביטקוין נחלש ב-0.21% וערכו דולר למטבע של 70,418$, המבטא עלייה יומית של 0.22%. האת’ריום מפחית 0.34% וערכו 3,593$ דולר למטבע המשקף התחזקות קלה של 0.07% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | שווקי ארה״ב ננעלו במגמה מעורבת כאשר מניות הענק נסוגו והעצבנות בשווקים גברה
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 18 שעה

    SKN | שווקי ארה״ב ננעלו במגמה מעורבת כאשר מניות הענק נסוגו והעצבנות בשווקים גברה SKN | שווקי ארה״ב ננעלו במגמה מעורבת כאשר מניות הענק נסוגו והעצבנות בשווקים גברה

    שוק המניות האמריקאי סיים את יום המסחר בתבנית מעורבת, המשקפת זהירות גוברת בקרב המשקיעים כאשר התנודתיות זחלה כלפי מעלה ומדדי

    • לפני 18 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    שוק המניות האמריקאי סיים את יום המסחר בתבנית מעורבת, המשקפת זהירות גוברת בקרב המשקיעים כאשר התנודתיות זחלה כלפי מעלה ומדדי

    SKN | האם הזינוק של ביטקוין יכול להחזיק מעמד מול הורדת ריבית “ניצית” של הפד?
    • קובי מזרחי
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 20 שעה

    SKN | האם הזינוק של ביטקוין יכול להחזיק מעמד מול הורדת ריבית “ניצית” של הפד? SKN | האם הזינוק של ביטקוין יכול להחזיק מעמד מול הורדת ריבית “ניצית” של הפד?

    הראלי האחרון של הביטקוין הואץ כאשר משקיעים מהמרים על הקלה מוניטרית קרובה מצד הבנק הפדרלי, מה שהרים נכסי סיכון בשווקים

    • לפני 20 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    הראלי האחרון של הביטקוין הואץ כאשר משקיעים מהמרים על הקלה מוניטרית קרובה מצד הבנק הפדרלי, מה שהרים נכסי סיכון בשווקים

    SKN | השווקים בישראל ננעלו במגמה מעורבת: מניות הכבדות עולות אך מניות הביניים והבנקים מאבדות מומנטום
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 23 שעה

    SKN | השווקים בישראל ננעלו במגמה מעורבת: מניות הכבדות עולות אך מניות הביניים והבנקים מאבדות מומנטום SKN | השווקים בישראל ננעלו במגמה מעורבת: מניות הכבדות עולות אך מניות הביניים והבנקים מאבדות מומנטום

    השווקים בישראל ננעלו ביום שלישי, 9 בדצמבר, במגמה מעורבת, כאשר המשקיעים שקלו את חוסר הוודאות המאקרו־כלכלית הגלובלית מול סימני השתפרות

    • לפני 23 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    השווקים בישראל ננעלו ביום שלישי, 9 בדצמבר, במגמה מעורבת, כאשר המשקיעים שקלו את חוסר הוודאות המאקרו־כלכלית הגלובלית מול סימני השתפרות

    SKN | האם ההתאוששות של Banco Bradesco יכולה להימשך לנוכח האטת הצמיחה ואיתותי רווח מעורבים?
    • רוני מור
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 2 ימים

    SKN | האם ההתאוששות של Banco Bradesco יכולה להימשך לנוכח האטת הצמיחה ואיתותי רווח מעורבים? SKN | האם ההתאוששות של Banco Bradesco יכולה להימשך לנוכח האטת הצמיחה ואיתותי רווח מעורבים?

    %+, כאשר המשקיעים הגיבו למושב מסחר שהתאפיין בתנודתיות תוך־יומית אך בהטיה כללית חיובית כלפי המערכת הפיננסית הברזילאית. תנועת המניה התרחשה

    • לפני 2 ימים
    • 5 דק’ קריאה

    %+, כאשר המשקיעים הגיבו למושב מסחר שהתאפיין בתנודתיות תוך־יומית אך בהטיה כללית חיובית כלפי המערכת הפיננסית הברזילאית. תנועת המניה התרחשה