hero

יום ו’ 26.11.21:

ארצות הברית

המדדים בוול סטריט לא נסחרו אתמול עקב חגיגות חג ההודיה בארה”ב אך עדיין התקיים מסחר בחוזים על המדדים המובילים שריחפו סביב עליה של 0.1% לאורך היום, הבוקר החוזים מראים ירידה חדשה במדדים לאחר שהתגלה וריאנט חדש של הקורונה בדרום אפריקה. מדד הנסדאק יורד 0.45%, הs&p 500  יורד 0.95% ומדד הדאו ג’ונס יורד 1.21%. היום ייחתם שבוע תנודתי בארה”ב עם יום מסחר חלקי בהמשך לחג אתמול והמשקיעים ימשיכו להאריך את מצב האינפלציה, הקורונה ותקופת החגים והשפעתם על המשק ושוק ההון.

אסיה

באסיה הבוקר המסחר מתנהל במגמה שלילית לאחר חשש לעליה בתחלואה מוריאנט דרום אפריקאי חדש לקורונה כאשר מדד הניקיי היפני יורד  2.62% מדדי סין המובילים במגמה דומה, מדד שנחאי יורד ב- 0.5% וממד האנג סנג יורד ב- 2.13% .

אירופה

מדדי אירופה סיימו את היום במגמה חיובית לאחר יומיים חלשים שהושפעו מעליה בתחלואה ביבשת. מדד הדאקס הגרמני עלה 0.25%, מדד הקאק הצרפתי סיים את היום בעליה של 0.48%, ומדד הפוטסי הבריטי עלה ב- 0.33%. מדד הסטוקס 600 המרכזי של אירופה עלה ב- 0.42%.

ישראל

המסחר בתל אביב הסתיים אתמול בעליות כאשר מדדי ת”א 35 ו- ת”א 90 עלו ב- 0.59% וב- 0.49% בהתאמה. מדד ת”א בנקים עלה 0.84%, מדד ת”א נדל”ן עלה ב- 0.69% ומדד ת”א ביומד עלה ב- 0.49%, את העליות בתל אביב אתמול הובילו קמטק עם עליה של 3.5%, קומפיוגן עם עליה של 2.83%, דניה סיבוס עם עליה של 2.8% וגילת אשר עלתה 2.78%. את הירידות במדד הובילו ג’נסל שירדה 6.63% לאחר הודעה שיצאה שהחברה הנפיקה אופציות לעובדים בהנפקה פרטית, סלקום שידרה 4.53%, בונוס ביוגרופ עם ירידה של 3.75% ואוגווינד עם ירידה של 3.54%. בגזרת המט”ח המטבעות המובילים אתמול ירדו מול השקל לאחר יומיים של עליות חדות בעקבות ההודעה שבנק ישראל החל לקנות מטח והודיע כי ימשיך לפעול בשוק בכדי לייצב את המחירים, הדולר ירד ב- 0.35%, בסופו של יום שערו היציג נקבע על 3.157 שקלים. האירו ירד אתמול ב- 0.28% ושערו היציג נקבע על 3.5418 שקלים. הליש”ט נחלשה אתמול ב- 0.68% ושערה היציג נקבע על 4.2039 שקלים. אתמול דיווח משרד הבריאות על 543 מאומתים חדשים, 120 חולים במצב קשה כאשר מתוכם כ- 77 מונשמים. בגזרת הקריפטו הביטקוין נסחר ב- 57,849.18 דולר למטבע ורשם ירידה נוכחית של 1.92% האת’ריום נסחר ב- 4,425.96 דולר למטבע ורשם ירידה נוכחית של 2.08%.

*אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | שווקי ארה״ב רושמים עליות כאשר הדאו מוביל את הגains וה־VIX יורד לשפל חדש
    • אור שושן
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 14 שעה

    SKN | שווקי ארה״ב רושמים עליות כאשר הדאו מוביל את הגains וה־VIX יורד לשפל חדש SKN | שווקי ארה״ב רושמים עליות כאשר הדאו מוביל את הגains וה־VIX יורד לשפל חדש

    שווקי המניות בארה״ב ננעלו היום בעליות רוחביות, כאשר מדד דאו ג׳ונס המשיך לטפס לשיאים חדשים על רקע שיפור נוסף בסנטימנט

    • לפני 14 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    שווקי המניות בארה״ב ננעלו היום בעליות רוחביות, כאשר מדד דאו ג׳ונס המשיך לטפס לשיאים חדשים על רקע שיפור נוסף בסנטימנט

    SKN | שווקי אירופה ננעלים בעליות כאשר ראלי רחב מעלה את המדדים המרכזיים והמטבעות מתחזקים
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 19 שעה

    SKN | שווקי אירופה ננעלים בעליות כאשר ראלי רחב מעלה את המדדים המרכזיים והמטבעות מתחזקים SKN | שווקי אירופה ננעלים בעליות כאשר ראלי רחב מעלה את המדדים המרכזיים והמטבעות מתחזקים

    שווקי המניות באירופה ננעלו בעליות חדות ביום חמישי, עם עליות רוחביות במדדי האזור המשקפות חידוש באמון המשקיעים. שיפור באיתותים המקרו־כלכליים,

    • לפני 19 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    שווקי המניות באירופה ננעלו בעליות חדות ביום חמישי, עם עליות רוחביות במדדי האזור המשקפות חידוש באמון המשקיעים. שיפור באיתותים המקרו־כלכליים,

    SKN | שווקי ארה״ב במגמה מעורבת כאשר ראלי המניות הקטנות מתנגש בחולשת הטכנולוגיה לקראת המסחר ביום חמישי
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 21 שעה

    SKN | שווקי ארה״ב במגמה מעורבת כאשר ראלי המניות הקטנות מתנגש בחולשת הטכנולוגיה לקראת המסחר ביום חמישי SKN | שווקי ארה״ב במגמה מעורבת כאשר ראלי המניות הקטנות מתנגש בחולשת הטכנולוגיה לקראת המסחר ביום חמישי

    שווקי ארה״ב פתחו את המסחר ביום חמישי, 11 בדצמבר, עם פער ברור בין מניות קטנות מקומיות לבין מניות צמיחה גדולות,

    • לפני 21 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    שווקי ארה״ב פתחו את המסחר ביום חמישי, 11 בדצמבר, עם פער ברור בין מניות קטנות מקומיות לבין מניות צמיחה גדולות,

    SKN | שווקי ארה”ב מזנקים עם התחזקות תיאבון הסיכון וצלילה חדה בתנודתיות
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 2 ימים

    SKN | שווקי ארה”ב מזנקים עם התחזקות תיאבון הסיכון וצלילה חדה בתנודתיות SKN | שווקי ארה”ב מזנקים עם התחזקות תיאבון הסיכון וצלילה חדה בתנודתיות

    שווקי ארה"ב סגרו היום בעליות רחבות, לאחר מפגש מסחר חזק שהונע מחדש על ידי עליית תיאבון הסיכון, ירידה בתנודתיות ותנאי

    • לפני 2 ימים
    • 6 דק’ קריאה

    שווקי ארה"ב סגרו היום בעליות רחבות, לאחר מפגש מסחר חזק שהונע מחדש על ידי עליית תיאבון הסיכון, ירידה בתנודתיות ותנאי