hero

 

ארצות הברית

המסחר בארה”ב יתחדש בהמשך היום והחוזים על המדדים המרכזיים מאותתים על פתיחה חיובית של עד 0.38%. אתמול, המסחר התאפיין במגמה חיובית: הדאו-ג’ונס (33,274) עלה ב-0.67%, ה-S&P500 (4,237) התחזק ב-1.05% והנאסד”ק (13,061) הוסיף 1.64%. מדד הפחד (VIX, 19.87) צנח ב-7%. אתמול נגיד הבנק המרכזי החליט להותיר את הריבית המרכזית במשק האמריקאי ללא שינוי ברמה של 5.5%, כצפוי.  

יצרנית השבבים AMD תיקנה את הירידות של שלשום ואתמול קפצה ב-10% לאחר שפרסמה תחזית מכירות להמשך השנה. ענקית הקוסמטיקה אסתי לאודר נחתכה ב-18.9% לאחר שהחברה הנמיכה את תחזית הרווח השנתית. גם חברת מאצ’ גרופ המפעילה את אפליקציית הדייטינג טינדר הנמיכה תחזית והמניה נפלה ב-15.3%. רשת מסעדות המזון המהיר יאם צ’יינה דיווחה את תוצאותיה לרבעון השלישי והמניה צנחה ביותר מ-15% לאחר שהחברה פספסה את ציפיות השוק בשורת ההכנסות. גרמין, המפתחת טכנולוגיות מיקום המשולבות במוצרי צריכה וספורט, עלתה ב-10.7% בעקבות תוצאות כספיות טובות ולאחר שפרסה תחזית חיובית להמשך השנה. חברת המשלוחים הצומחת בארה”ב, דור-דאש, פרסמה דוחות לאחר הנעילה והמניה זינקה במסחר המאוחר ב-8.02% על רקע תוצאות טובות. 

אסיה

שבוע המסחר בבורסות במזרח מתנהל הבוקר במגמה חיובית. בורסת שנחאי (3,023) נסחרת ביציבות, הבורסה בהונג קונג (17,288) מתחזקת ב-1.07% ומדד סנסקס ההודי (64,058) מוסיף 0.71%. מדד הניקיי ביפן (31,911) עולה ב-1%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (16,361) מטפס ב-1.93% והבורסה באוסטרליה (7,090) נסחרת בעלייה של 0.94%.

אירופה

המסחר בבורסות אירופה יפתח בשעות הקרובות לאחר יום שלישי ברציפות של עליות. מדד הפוטסי (7,342) הבריטי עלה ב-0.28%, הקאק (6,932) הצרפתי התחזק ב-0.68%, הדאקס (14,923) הגרמני הוסיף 0.76% והבורסה בשוויץ (10,517) נסגרה בעלייה של 0.13%.

ישראל

הבורסה בת”א המשיכה במגמת ההתאוששות ואתמול נסגרה בעליות שערים. מדד ת”א-35 (1,654) עלה ב-0.43%, מדד ת”א-125 (1,669) התחזק ב-0.7% ומדד הבנקים (3,281) קפץ ב-1.88%. מדד הגלובל-בלוטק (330) הוסיף 0.72% ומדד ת”א נדל”ן (768) טיפס ב-1.94%.

במניות הפעילות בלטו בעליות קמטק וטבע שהתחזקו ב-2.1% ו-1.23%. מניות הבנקים התחזקו גם כן עם לאומי שעלתה ב-1.85% ופועלים שהתחזקה ב-1.56%. במדד ת”א 125 נרשמו עליות בולטות במניות אפריקה מגורים שזינקה ביותר מ-6%, ישראל קנדה שטיפסה ב-5.76% וקרסו נדל”ן שעלתה ב-5.5%. מנגד, בלטו בירידות במדד אורמד פארמה שנפלה ב-8.8%, ישראכרט שנחלשה ב-5.56% ושוב אנרגיה שירדה ב-5.47%. גילת רשתות תקשורת לווין דיווחה על חידוש והרחבת חוזה בהיקף של 20 מיליון דולר עם מפעילת תקשורת מובילה בעולם ומניית החברה זינקה ב-15.64%. ביו דבש המפתחת דבש מתורבת דיווחה על אישור רישום פטנט בארה”ב הקשור בשיטת הפקת הצוף של החברה והמניה ננעלה בעלייה של 34.6%.

סחורות

המסחר בנפט מתנהל הבוקר בעליות שערים. נפט מסוג טקסס עולה ב-1.01% ונסחר במחיר של 81.25$ לחבית. נפט מסוג ברנט מתחזק ב-0.96% ונסחר במחיר לחבית של 85.44$. מחיר הגז הטבעי יורד בשעה זו ב-0.2%.

המתכות המרכזיות נסחרות הבוקר במגמה מעורבת. הזהב עולה קלות ב-0.05% ונסחר במחיר של 1,986$ לאונקיה. הכסף נחלש ב-0.19% וערכו 23$ לאונקיה.

מט”ח

השקל נסחר הבוקר במגמה מעורבת ביחס למטבעות המרכזיים. הדולר יורד ב-0.13% ונסחר בשער של 3.99 שקל ל-1 דולר. האירו מתחזק ב-0.15% ונסחר ב-4.23 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר בעלייה של 0.23%  וערכו 4.89 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

בשוק הקריפטו המטבעות המרכזיים עלו ביממה האחרונה והבוקר נסחרים בירידות שערים. הביטקוין נחלש ב-0.92% וערכו דולר למטבע של 35,220$, המבטא עלייה יומית של 2.27%. האת’ריום מפחית 0.88% וערכו 1,840$ דולר למטבע המשקף התחזקות של 1.93% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    • ליאור מור
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 10 שעה

    SKN | האם ענקיות הטכנולוגיה מעדיפות השקעות במרכזי נתונים לבינה מלאכותית על פני שמירה על מקומות עבודה?

    התנגדות גוברת בתוך אמזון להיקף השקעות הבינה המלאכותית אמזון ניצבת בפני ביקורת הולכת וגוברת מצד חלק מעובדיה, על רקע האצת

    • לפני 10 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    התנגדות גוברת בתוך אמזון להיקף השקעות הבינה המלאכותית אמזון ניצבת בפני ביקורת הולכת וגוברת מצד חלק מעובדיה, על רקע האצת

    • Articles
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 13 שעה

    SKN | האם הנפקת המניות בהיקף של 80 מיליארד דולר של Alphabet מסמנת עידן חדש בגיוסי הון לבינה מלאכותית?

    Alphabet דוחפת את שוקי ההון לטריטוריה חדשה Alphabet הציתה דיון חדש בוול סטריט לאחר שחשפה תוכנית לגייס 80 מיליארד דולר

    • לפני 13 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    Alphabet דוחפת את שוקי ההון לטריטוריה חדשה Alphabet הציתה דיון חדש בוול סטריט לאחר שחשפה תוכנית לגייס 80 מיליארד דולר

    • שגיא חבסוב
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 15 שעה

    SKN | אפל צוברת תאוצה לקראת WWDC כאשר המשקיעים מחפשים את מנוע הצמיחה הבא בתחום הבינה המלאכותית

    אפל (Apple Inc.) חוזרת למרכז תשומת הלב בשווקים הפיננסיים, כאשר משקיעים נערכים לקראת כנס המפתחים השנתי והמצופה של החברה. האירוע

    • לפני 15 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    אפל (Apple Inc.) חוזרת למרכז תשומת הלב בשווקים הפיננסיים, כאשר משקיעים נערכים לקראת כנס המפתחים השנתי והמצופה של החברה. האירוע

    • אור שושן
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 17 שעה

    SKN | מניות אירופה נסוגו כאשר גרמניה והמדדים האזוריים הובילו ירידות רוחביות בשווקים

    שווקי המניות באירופה סיימו את יום המסחר ביום רביעי בירידות, כאשר המשקיעים צמצמו חשיפה לנכסי סיכון על רקע גל מכירות

    • לפני 17 שעה
    • 7 דק’ קריאה

    שווקי המניות באירופה סיימו את יום המסחר ביום רביעי בירידות, כאשר המשקיעים צמצמו חשיפה לנכסי סיכון על רקע גל מכירות