hero

ארצות הברית

וול-סטריט סגרה את יום המסחר האחרון לשבוע הנוכחי במגמה מעורבת במדדים המרכזיים: הדאו-ג’ונס (39,131) עלה ב-0.16%, ה-S&P500 (5,088) הוסיף 0.03% והנאסד”ק (15,996) השיל 0.28%. מדד הפחד (VIX, 13.75) נפל אתמול ב-5.43%. 

אנבידיה עלתה ב-0.4% ונסגרה בשווי של יותר מ-2 טריליון דולר. ענקיות הטק האחרות, מטא, אפל וטסלה ירדו כולן בשיעור של בין 0.4% ל-2.8%. בלוק המספקת שירותי תשלומים מקוונים בניהולו של ג’ק דורסי זינקה ב-16.8% לאחר שהחברה פרסמה תחזית רווחים שורית לרבעון הנוכחי שעקפה את הציפיות בשוק. ענקית המדיה והבידור וורנר ברוס פרסמה דוחות מאכזבים לרבעון האחרון של 2023 והמניה נפלה ב-9.9% אתמול. יצרנית כלי הרכב החשמליים ריביאן המשיכה ליפול אחרי שסיפקה תחזית נמוכה ל-2024 ואמש היא נפלה ב-12% נוספים. קרבנה המפעילה מרקטפלייס לכלי רכב משומשים המריאה ביותר מ-32% לאחר שהחברה פרסמה לראשונה רווח שנתי לאחר שקיצצה את רמות החוב שלה. 

אסיה

המסחר בבורסות המזרח נסגר אתמול במגמה חיובית. בורסת שנחאי (3,004) עלתה ב-0.55%, הבורסה בהונג קונג (16,725) נחלשה בניגוד למגמה והפחיתה 0.1% ומדד סנסקס ההודי (73,142) ירד קלות גם הוא והפחית 0.02%. בבורסה ביפן (39,098) לא התקיים מסחר לרגל יום הקיסר, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (18,889) התחזק ב-0.19% והבורסה באוסטרליה (7,643) ננעלה בעלייה של 0.43%.

אירופה

השווקים באירופה נעלו את שבוע המסחר בעליות שערים. מדד הפוטסי (7,706) הבריטי עלה ב-0.28%, הקאק (7,966) התחזק ב-0.7%, הדאקס (17,419) הגרמני טיפס ב-0.28% והבורסה בשוויץ (11,494) נסגרה בעלייה של 0.97%.

ישראל

הבורסה בת”א סגורה היום והמסחר יתחדש מחר בבוקר.

סחורות

הנפט ננעל בירידות שערים חדות. נפט מסוג טקסס נחלש ב-2.7% ונקבע על מחיר של 76.49$ לחבית. נפט מסוג ברנט ירד ב-2.45% וננעל במחיר לחבית של 81.62$. מחיר הגז הטבעי נפל אמש ב-7.45%.

המתכות המרכזיות ננעלו במגמה חיובית. הזהב הוסיף 0.52% ונקבע על מחיר של 2,035$ לאונקיה. הכסף עלה ב-0.86% ונסגר במחיר של 22.95$ לאונקיה.

מט”ח

השקל סגר את שבוע המסחר בעליות ביחס למטבעות החוץ המרכזיים. הדולר ירד ב-0.13% ונקבע על שער של 3.63 שקל ל-1 דולר. האירו נחלש ב-0.13% ונקבע על שער של 3.92 שקלים ל-1 אירו. הפאונד ננעל בירידה קלה של 0.05%  וערכו נסגר על 4.6 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

ביממה האחרונה נרשמו ירידות מתונות בשוק הקריפטו והבוקר המטבעות המרכזיים עולים קלות. הביטקוין מוסיף 0.1% וערכו דולר למטבע של 51,018$, המבטא ירידה יומית של 0.41%. האת’ריום מתחזק ב-0.06% וערכו 2,949$ דולר למטבע המשקף היחלשות של 0.32% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | שווקי אמריקה נסגרו במגמה מעורבת כאשר ברזיל וקנדה מובילות את העליות בעוד המניות הגדולות בארה”ב נחלשות
    • אור שושן
    • 7 דק’ קריאה
    • לפני 48 mins

    SKN | שווקי אמריקה נסגרו במגמה מעורבת כאשר ברזיל וקנדה מובילות את העליות בעוד המניות הגדולות בארה”ב נחלשות SKN | שווקי אמריקה נסגרו במגמה מעורבת כאשר ברזיל וקנדה מובילות את העליות בעוד המניות הגדולות בארה”ב נחלשות

    שווקי המניות באמריקות סיימו את יום המסחר במגמה מעורבת, כאשר המשקיעים איזנו בין החוזקה האזורית בברזיל ובקנדה לבין תנועות מתונות

    • לפני 48 mins
    • 7 דק’ קריאה

    שווקי המניות באמריקות סיימו את יום המסחר במגמה מעורבת, כאשר המשקיעים איזנו בין החוזקה האזורית בברזיל ובקנדה לבין תנועות מתונות

    SKN | וול סטריט מזהירה על כלכלה בצורת ‘K’ — אך מדוע הפערים עדיין עשויים להיות ניתנים לניהול
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 2 שעה

    SKN | וול סטריט מזהירה על כלכלה בצורת ‘K’ — אך מדוע הפערים עדיין עשויים להיות ניתנים לניהול SKN | וול סטריט מזהירה על כלכלה בצורת ‘K’ — אך מדוע הפערים עדיין עשויים להיות ניתנים לניהול

    משקיעים מתמקדים יותר ויותר בסימנים ל“כלכלה אמריקאית בצורת K”, שבה משקי בית אמידים ממשיכים להוציא כסף בעוד שצרכנים בעלי הכנסה

    • לפני 2 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    משקיעים מתמקדים יותר ויותר בסימנים ל“כלכלה אמריקאית בצורת K”, שבה משקי בית אמידים ממשיכים להוציא כסף בעוד שצרכנים בעלי הכנסה

    SKN | השווקים בישראל רושמים מסחר מעורב כאשר TA-35 מטפס בעוד שמניות בינוניות נסוגות
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 6 שעה

    SKN | השווקים בישראל רושמים מסחר מעורב כאשר TA-35 מטפס בעוד שמניות בינוניות נסוגות SKN | השווקים בישראל רושמים מסחר מעורב כאשר TA-35 מטפס בעוד שמניות בינוניות נסוגות

    שווקי ישראל ננעלו ביום חמישי, 4 בדצמבר, בביצועים מעורבים המשקפים סנטימנט משקיעים מנוגד בין סקטורים וקבוצות שווי שוק. בעוד שמניות

    • לפני 6 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    שווקי ישראל ננעלו ביום חמישי, 4 בדצמבר, בביצועים מעורבים המשקפים סנטימנט משקיעים מנוגד בין סקטורים וקבוצות שווי שוק. בעוד שמניות

    SKN | עליות במניות אירופה עם DAX שמוביל את העליות האזוריות בשווקים יציבים
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 6 שעה

    SKN | עליות במניות אירופה עם DAX שמוביל את העליות האזוריות בשווקים יציבים SKN | עליות במניות אירופה עם DAX שמוביל את העליות האזוריות בשווקים יציבים

    השווקים האירופיים סגרו היום במגמת עלייה, המבטאת אופטימיות זהירה כאשר המשקיעים מעריכים אותות כלכליים משופרים וביצועי חברות עמידים ברחבי האזור.

    • לפני 6 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    השווקים האירופיים סגרו היום במגמת עלייה, המבטאת אופטימיות זהירה כאשר המשקיעים מעריכים אותות כלכליים משופרים וביצועי חברות עמידים ברחבי האזור.