hero

ארצות הברית

המסחר בוול סטריט יתחדש בהמשך היום והחוזים על המדדים המרכזיים מאותתים על פתיחה מעורבת. אתמול וול-סטריט ננעלה במגמה מעורבת לאחר שפורסמו נתוני אינפלציה נמוכים מהצפי: הדאו-ג’ונס (38,712) ירד ב-0.09%, ה-S&P500 (5,421) עלה ב-0.85% והנאסד”ק (17,608) טיפס ב-1.53%. מדד הפחד (VIX, 12.04) נפל ב-6.3%. 

אורקל ננעלה בעלייה של 13.3% לאחר שהעלתה את התחזית לשנת 2025. אפל המשיכה להתחזק כשברקע ההכרזות מכנס המפתחים ואתמול היא התחזקה בכמעט 3% ועקפה את מייקרוסופט במונחי שווי שוק. ברודקום עלתה ב-3.9% לקראת פרסום הדוחות הרבעוניים. רשת חנויות הנוחות קייסיס ג’נרל זינקה ב-17% לאחר שעקפה את התחזית בתוצאות הרבעוניות בשורה העליונה והתחתונה. אפירם המשיכה לעלות, הפעם על רקע נתוני האינפלציה שתומכים את המשך ההוצאה הצרכנית, ואתמול המניה הוסיפה 5.8%. הרשת החברתית רדיט טיפסה ב-7.12% ועקפה את השווי הראשוני שנקבע לה בהנפקה בתחילת השנה. 

אסיה

השווקים במזרח הרחוק נסחרים בשעה זו במגמה מעורבת. בורסת שנחאי (3,032) יורדת ב-0.16%, הבורסה בהונג קונג (18,014) עולה ב-0.43% ומדד סנסקס ההודי (76,815) מתחזק ב-0.27%. מדד הניקיי ביפן (38,825) מפחית 0.13%, מדד 50 החברות הגדולות בטאיוואן (22,300) מוסיף 1.14% והבורסה באוסטרליה (7,750) נסחרת בעלייה של 0.45%.

אירופה

לאחר יומיים של ירידות השווקים באירופה ננעלו בעליות שערים. מדד הפוטסי (8,215) הבריטי עלה ב-0.83%, הקאק40 הצרפתי (7,864) התחזק ב-0.97%, הדאקס (18,630) הגרמני הוסיף 1.42% והבורסה בשוויץ (12,167) טיפסה ב-0.78%.

ישראל

הבורסה באחוזת בית תיפתח הבוקר לאחר שהייתה סגורה ביומיים האחרונים. 

סחורות

הנפט נסחר הבוקר בירידות שערים. נפט מסוג טקסס נחלש ב-0.29% ונסחר במחיר של 78.27$ לחבית. נפט מסוג ברנט יורד ב-0.31% ונסחר במחיר לחבית של 82.34$. מחיר הגז הטבעי יורד בשעה זו ב-0.79%.

המתכות המרכזיות נסחרות הבוקר במגמה שלילית. הזהב יורד ב-0.45% ונסחר במחיר של 2,310$ לאונקיה. הכסף נחלש ב-1.31% וערכו 29.17$ לאונקיה. 

מט”ח

השקל נסחר הבוקר במגמה מעורבת ביחס למטבעות המרכזיים לאחר שאתמול הוסיף לערכו. הדולר יורד ב-0.41% ונסחר בשער של 3.7 שקל ל-1 דולר. האירו מתחזק ב-0.1% ונסחר ב-4 שקלים ל-1 אירו. הפאונד נסחר בעלייה של 0.4% וערכו 4.73 שקלים ל-1 פאונד.

קריפטו

ביממה האחרונה נרשמה מגמה מעורבת במטבעות הקריפטו המרכזיים והבוקר הם נסחרים בעליות שערים מתונות. הביטקוין עולה ב-0.19% וערכו דולר למטבע של 67,536$, המבטא עלייה יומית של 0.41%. האת’ריום מתחזק ב-0.12% וערכו 3,507$ דולר למטבע המשקף היחלשות של 0.07% ב-24 השעות האחרונות.


להשוואה, בדיקה וניתוח בין בתי ההשקעות

השאירו פרטים ומומחה מטעמינו יחזור אליכם בהקדם

    * אין במאמר זה, בחלקו או במלואו, כל הבטחה להשגת תשואות מהשקעות ואין האמור בו מהווה ייעוץ מקצועי לבצע השקעות בתחום כזה או אחר.

    SKN | שווקי אירופה סוגרים בירידות על רקע לחץ רחב על מדדים מרכזיים
    • אור שושן
    • 5 דק’ קריאה
    • לפני 5 שעה

    SKN | שווקי אירופה סוגרים בירידות על רקע לחץ רחב על מדדים מרכזיים SKN | שווקי אירופה סוגרים בירידות על רקע לחץ רחב על מדדים מרכזיים

    שווקי אירופה סגרו היום בירידות, כאשר המדדים המרכזיים באזור חוו ירידות רחבות, שהונעו על ידי חששות מחודשים לגבי עמידות הכלכלה,

    • לפני 5 שעה
    • 5 דק’ קריאה

    שווקי אירופה סגרו היום בירידות, כאשר המדדים המרכזיים באזור חוו ירידות רחבות, שהונעו על ידי חששות מחודשים לגבי עמידות הכלכלה,

    SKN | האם שווי של 134 מיליארד דולר לדאטהבריקס הוא המבחן הגדול הבא לאופוריית שוק ה-AI?
    • ליאור מור
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 24 שעה

    SKN | האם שווי של 134 מיליארד דולר לדאטהבריקס הוא המבחן הגדול הבא לאופוריית שוק ה-AI? SKN | האם שווי של 134 מיליארד דולר לדאטהבריקס הוא המבחן הגדול הבא לאופוריית שוק ה-AI?

    דאטהבריקס נמצאת במגעים מתקדמים לגיוס של 5 מיליארד דולר לפי שווי של כ־134 מיליארד דולר, לפי דיווח חדש של The

    • לפני 24 שעה
    • 6 דק’ קריאה

    דאטהבריקס נמצאת במגעים מתקדמים לגיוס של 5 מיליארד דולר לפי שווי של כ־134 מיליארד דולר, לפי דיווח חדש של The

    SKN | האם ה-S&P 500 באמת יכול להגיע ל־8,000 בשנת 2026 כאשר וול סטריט מהמרת על זינוק מונע בינה מלאכותית?
    • רוני מור
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 1 ימים

    SKN | האם ה-S&P 500 באמת יכול להגיע ל־8,000 בשנת 2026 כאשר וול סטריט מהמרת על זינוק מונע בינה מלאכותית? SKN | האם ה-S&P 500 באמת יכול להגיע ל־8,000 בשנת 2026 כאשר וול סטריט מהמרת על זינוק מונע בינה מלאכותית?

    תחזיותיהן המוקדמות של וול סטריט לשנת 2026 מגיעות עם רמת ביטחון בולטת שלשוק השורי הנוכחי יש עוד דרך משמעותית לעלות.

    • לפני 1 ימים
    • 6 דק’ קריאה

    תחזיותיהן המוקדמות של וול סטריט לשנת 2026 מגיעות עם רמת ביטחון בולטת שלשוק השורי הנוכחי יש עוד דרך משמעותית לעלות.

    SKN | ביטקוין עדיין נמוך ב־28% מהשיא שלו — ושלוש רוחות נגד מרכזיות מעכבות אותו
    • אור שושן
    • 6 דק’ קריאה
    • לפני 2 ימים

    SKN | ביטקוין עדיין נמוך ב־28% מהשיא שלו — ושלוש רוחות נגד מרכזיות מעכבות אותו SKN | ביטקוין עדיין נמוך ב־28% מהשיא שלו — ושלוש רוחות נגד מרכזיות מעכבות אותו

    הביטקוין ממשיך להיסחר הרחק מהשיא שלו, כאשר המטבע הקריפטוגרפי הגדול בעולם ניצב מול שילוב של אתגרי מאקרו, נזילות ורגולציה שמיתנו

    • לפני 2 ימים
    • 6 דק’ קריאה

    הביטקוין ממשיך להיסחר הרחק מהשיא שלו, כאשר המטבע הקריפטוגרפי הגדול בעולם ניצב מול שילוב של אתגרי מאקרו, נזילות ורגולציה שמיתנו